Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1200 (αλλα και λιγότερα  δεν μας χαλαει)

Χρήση υπολογιστή : επεξεργασια βιντεο και εικονας , το footage θα προέρχεται απο μια sony a7 ii

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: premoere , after effects , vegas

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη : Προς το παρον θα το μηχανημα θα συνδεθει σε ενα dell ips 1080p monitor

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι , ολα τα περιφερειακά υπαρχουν

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπαρχει υπαρχει προβλημα για το που θα γινει η αγορα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το συστημα θα συναρμολογηθεί απο εμενα .

Πάνω κατω προσανατολίζομαι σε ryzen 7 2700  και gtx 1070. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, JEIQ είπε

Καλημέρα. Τα περισσότερα κομμάτια του πύργου από hellasphone.gr, και το κουτί από you.gr - το παραγγέλνεις και το παραλαμβάνεις με ελάχιστα μεταφορικά από το acs της περιοχής σου.

Σύνολο 1175 αν συνυπολογίστούν και τα μεταφορικά του hellasphone.

hellasssss.png.4efcd1e664516b7a83c2d50734d9d27a.png

youuuu.png.f8afbdfd9804d9122bfd008c633df7dc.png

Υ.Γ. Αρχικά ήθελα να σου προτείνω x470 μητρική + 2700X αλλά ξέφευγε το budget και έγραψες αρχικά ότι λιγότερα από 1200 δεν σε χαλάνε - συνεπώς πήγα στην αμέσως επόμενη καλύτερη λύση. Μια b450 μητρική με τον 2700.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά μου φαίνονται  και  εγώ εκεί γύρω σκεφτόμουν να κινηθώ . Ίσως να αλλάξω το  nvme  με έναν 500αρι ssd και να προστεθεί αργότερα ο  nvme. Μήπως θα χρέιαστει και καμία ψύχρτα για τα 65w του 2700 ή είναι οκ η εργοστασιακή? 

Επεξ/σία από JEIQ
Δημοσ.
4 ώρες πριν, JEIQ είπε

Μια χαρά μου φαίνονται  και  εγώ εκεί γύρω σκεφτόμουν να κινηθώ . Ίσως να αλλάξω το  nvme  με έναν 500αρι ssd και να προστεθεί αργότερα ο  nvme. Μήπως θα χρέιαστει και καμία ψύχρτα για τα 65w του 2700 ή είναι οκ η εργοστασιακή? 

Καλύτερα nvme να έχεις μεγάλες ταχύτητες στο δίσκο αφού ασχολείσαι και με video editing, ίσως και με rendering. Παρ'τον από τώρα να έχεις επάνω λειτουργικό-προγράμματα και αργότερα αγοράζεις έναν 2.5άρη ssd αν χρειαστεί.

Όσον αφορά στην ψύκτρα, για εργοστασιακή η spire είναι αξιοπρεπής δεδομένου ότι θα σου αρκεί το auto boost και δεν θα παίξεις με τα ρολόγια. Άν θελήσεις κάτι παραπάνω, για κάποιο περαιτέρω o/c δηλαδή, τότε θα χρειαστείς μια aftermarket ψύκτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...