Προς το περιεχόμενο

Επιλογη case για gpu

nakos013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους!!Εχουμε και λεμε ψαχνω κουτι τωρα το fractal define mini tg και μεσα υπαρχη μια 1080ti (zotac 1080ti amp extreme) εχω μια υδροψυξη με 2πλο ψυγειο και mini atx motherboard.Τωρα αυτο που ψαχνω ειναι ενα κουτι που να παρεχει πολυ καλη ψυξη στην καρτα γραφικων δν με νοιαζει καθολου η εμφανιση καθολου ομως!!θελω πολυ καλο airflow(σε αυτα που θα προτινεται αν γινετε πειτε μου εσεις που να τοποθετησω ανεμηστηρες και που το ψυγειο) και αν γινετε και καλο φιλτρασμα σκονης!! μεχρι και 170 ευρω!!οσο πιο φτηνο τοσο το καλητερο!! Επισης αν καποιος γνωριζει ας μου πει τν αποψη του για αυτα τα 2 !!

CASE COOLERMASTER MASTERCASE H500P MESH WHITE EDITION

CASE COOLERMASTER MASTERCASE H500M IRON GREY

για να καταλαβετε το προβλημα μου...αυτα τα 2 λογικα θα εχουν πολυ καλο airflow οστοσο θα δω διαφορα στην καρτα γτ εκει θελω να δω διαφορα γτ στον cpu εχω υδροψυκη δεν κανω και υπερχονισμους οποτε δν εχω θεμα!! περισσοτερο θελω ενα κουτι η ενα τροπο κανω την καρτα να παιζει foul load μεχρι 64 βαθμους o μονος τροπος που το εκανα αυτο μεχρι στιγμης ηταν να βαζω τους ανεμιστηρες (2 noctua 140)να βαρανε τερμα και τα fans τις να βαρανε τερμα!!αλλα το προβλημα ειναι οτι ο θορυβος ειναι υπερβολικος!!

Επισης αυτο εδω Cougar MX330-X βλεπω οτι εχει στο πλαινο πανελ θεση για ανεμιστηρα μεχρι 200μμ αυτο βοηθαει η οχι??

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!

Επεξ/σία από nakos013
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας