Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω ξεκινήσει την σύνθεση ενός καινούριο Πύργου κύριος για gaming σκοπό , 

το κομμάτια είναι τα εξής

Κουτί Corsair Carbide Clear 400C

Σκληρός δίσκος Samsung 970 Evo NVMe M.2 250GB (έχω ήδη έναν ssd 128 gb, και έναν απλό σκληρό 1 tb ) 

Τροφοδοτικό Corsair RMx Series RM850x (2018)

Μητρική : Asus prime Z370-A

Ram G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR)

Κάρτα γραφικών Gigabyte GeForce GTX1060 6GB (GV-N1060WF2OC-6GD)

Επεξεργαστής Intel Core i5 8600 box 

Σύνολο ~1200 € 

Θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας και ιδέες για καλυτερα κομμάτια 

Επεξ/σία από YouLikeAhh
Δημοσ.

Καλό build, εκτος από το τροφοδοτικο που είναι overkill  για τις ανάγκες του συστήματος. Εγώ δλδ με i7 6700k+gtx 1070 με το Rm750x είμαι καλυμμένος. Εσύ δλδ και με 650 watt θα είσαι μια χαρά. Επίσης καλύτερα να δώσεις χρήματα για ξεκλείδωτο επεξεργαστή μιας και η μητρική μπορεί να δεχθεί overclock. Διαφορετικά μείνε με τον ίδιο και πήγαινε σε H370 Ή B350

4 λεπτά πριν, YouLikeAhh είπε

Καλησπέρα έχω ξεκινήσει την σύνθεση ενός καινούριο Πύργου κύριος για gaming σκοπό , 

το κομμάτια είναι τα εξής

Κουτί Corsair Carbide Clear 400C

Σκληρός δίσκος Samsung 970 Evo NVMe M.2 250GB (έχω ήδη έναν ssd 128 gb, και έναν απλό σκληρό 1 tb ) 

Τροφοδοτικό Corsair RMx Series RM850x (2018)

Μητρική : Asus prime Z370-A

Ram G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR)

Κάρτα γραφικών Gigabyte GeForce GTX1060 6GB (GV-N1060WF2OC-6GD)

Επεξεργαστής Intel Core i5 8400 9MB 2.80GHz

Σύνολο ~1200 € 

Θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας και ιδέες για καλυτερα κομμάτια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα είχα κάνει κάποια τέτοια επιλογή και μία DarkRockPro4 cooler, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είσαι οκ

image.png.6c6f5f2812e642979555f0bf41a6c2d7.png

Επεξ/σία από Rhamnusia
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, handsomegamer είπε

Καλό build, εκτος από το τροφοδοτικο που είναι overkill  για τις ανάγκες του συστήματος. Εγώ δλδ με i7 6700k+gtx 1070 με το Rm750x είμαι καλυμμένος. Εσύ δλδ και με 650 watt θα είσαι μια χαρά. Επίσης καλύτερα να δώσεις χρήματα για ξεκλείδωτο επεξεργαστή μιας και η μητρική μπορεί να δεχθεί overclock. Διαφορετικά μείνε με τον ίδιο και πήγαινε σε H370 Ή B350

Καλή η ιδέα σου με τον ξεκλείδωτο , λογικά θα κρατήσω την μητρική και θα πάω για τον 8600κ , όσον αφορά το τροφοδοτικό λέω να το κρατήσω για να είμαι άνετος σε μελλοντική αναβάθμιση μιας μαι η διαφορά με το 650 είναι  20-30 ευρώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, YouLikeAhh είπε

Καλή η ιδέα σου με τον ξεκλείδωτο , λογικά θα κρατήσω την μητρική και θα πάω για τον 8600κ , όσον αφορά το τροφοδοτικό λέω να το κρατήσω για να είμαι άνετος σε μελλοντική αναβάθμιση μιας μαι η διαφορά με το 650 είναι  20-30 ευρώ 

Συμφωνώ με τη λογική σου για το τροφοδοτικο. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς μιας και τώρα υπάρχει αυξημένη ζήτηση και η Intel δε μπορεί να ανταπεξελθει. Επειδή ο 8600k στα 320€ δεν αξίζει, δες για i7. Θα είσαι πολύ πιο κερδισμένος και πολύ πιθανόν να μη χρειαστεί ποτέ να προβείς σε αναβάθμιση επεξεργαστή για πολύ καιρό. 

Επεξ/σία από handsomegamer
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, handsomegamer είπε

Συμφωνώ με τη λογική σου για το τροφοδοτικο. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς μιας και τώρα υπάρχει αυξημένη ζήτηση και η Intel δε μπορεί να ανταπεξελθει. Επειδή ο 8600k στα 320€ δεν αξίζει, δες για i7. Θα είναι πολύ πιο κερδισμένος και πολύ πιθανόν να μη χρειαστεί ποτέ να προβείς σε αναβάθμιση επεξεργαστή για πολύ καιρό. 

Προτείνεις να πάω για τον I 7 6700κ στα 320€ ; 

Δημοσ.

ο συγκεκριμενος ειναι  απο τους καλυτερους value for money, σε θεμα gaming και γενικη χρηση PC. Σε θεμα εμπειριας χρηστη o 6700k θα σε καλυψει μια χαρα. Αν ομως θες να κανεις video edit και θες να το τερματησεις μη φοβηθεις να πας και για τον 6850k. Σε θεμα εμπειριας χρηστη o 6700k θα σε καλυψει μια χαρα παντως. ειναι απλα λιγο καλυτερος ο 6850k σε θεματα Multitasking.

μη ξεχνας οτι αυτοι οι επεξεργαστες δεν εχουν ψυχτρα οποτε θα δαπανησεις και εκει καποια χρηματα, και προτεινω φυσικα μια AIO υδροψυξη

1 ώρα πριν, YouLikeAhh είπε

Προτείνεις να πάω για τον I 7 6700κ στα 320€ ; 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, handsomegamer είπε

ο συγκεκριμενος ειναι  απο τους καλυτερους value for money, σε θεμα gaming και γενικη χρηση PC. Σε θεμα εμπειριας χρηστη o 6700k θα σε καλυψει μια χαρα. Αν ομως θες να κανεις video edit και θες να το τερματησεις μη φοβηθεις να πας και για τον 6850k. Σε θεμα εμπειριας χρηστη o 6700k θα σε καλυψει μια χαρα παντως. ειναι απλα λιγο καλυτερος ο 6850k σε θεματα Multitasking.

μη ξεχνας οτι αυτοι οι επεξεργαστες δεν εχουν ψυχτρα οποτε θα δαπανησεις και εκει καποια χρηματα, και προτεινω φυσικα μια AIO υδροψυξη

Έχω ήδη μια 212 evo στο υπάρχων σύστημα μου θα χρειαστεί να πάρω καινούργια;; 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, YouLikeAhh είπε

Έχω ήδη μια 212 evo στο υπάρχων σύστημα μου θα χρειαστεί να πάρω καινούργια;; 

Καλύτερα να τη πουλήσεις και να πας σε μια noctua. Αλλιώς μια υδροψυξη corsair, nzxt θα ρίχνει τις θερμοκρασίες πιο γρήγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...