Stefanos9669 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Παιδιά την έχω πάθει δύο φορές και από τότε ακόμα και να είναι μικρό το κόλλημα και χωρίς να έχω δει τίποτα προληπτικά πάντα καλό πλύσιμο τα μάτια με νερό πρωί βράδυ και μετά από κάθε πλύσιμο κολλύριο tobrex για να είμαι σίγουρος ότι θα κοιμηθώ ήσυχα το βράδυ
tyf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) απο 19 ευρω ξεκιναει μια μασκα ηλεκτρονικη. την οποια την εχεις στην ακρη και την ξαναδουλευεις μετα απο δυο χρονια. μην παιζετε με τα ματια σας. το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ειδικα οταν κολλαμε σε σκιασμενο χωρο , το ματι ανοιγει (η κορη) και για να δεις την λεπτομερει που εστιαζεις και μολις παταει το ηλεκτροδιο τρως την ακτινοβολια πριν προλαβει το ματι να κλεισει. αν κολλαγε αλλος και κοιταγες σε εξωτερικο χωρο με ηλιο (που το ματι ειναι τελειως κλειστο απο τον ηλιο) η ζημια ειναι πολυ λιγοτερη. για εμενα παντα μασκα και αν το 'χανετε' με την χειρος παρτε μια ηλεκτρονικη. το καλυτερο κολλυριο ειναι ενα αλλο οχι το tobrex το οποιο ανακουφιζει το ματι κατευθειαν και το οποιο το χρησιμοποιουν παρα πολλοι και για πολλα χρονια αλλα μου ειπε οφθαλμιατρος οταν του το εδειξα οτι αν εχεις κοψιμο στο ματι (απο καποιο γρεζι κτλ) μπορεις να χασεις το ματι σου!!!! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από tyf
nkar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Αυτό που με προβληματίζει στις ηλεκτρονικές είναι οτι περνάει κάποιος ελάχιστος χρόνος μέχρι να "σκουρύνουν ". Οι εταιρείες λένε ότι είναι milisecond . Ακομη και έτσι να είναι για αυτό το χρόνο το μάτι τρώει ακτινοβολία. Χωρια που αμκ δεν έχει μπαταρία κλπ μπορεί να φας πολύ περισσότερη ακτινοβολία μεχρι να δεις ότι δε σκουραίνει. Αντίθετα τις απλές(πρεπει να) τις βάζεις στο μάτι ΠΡΙΝ αρχίσεις να κολλάς. Άρα δεν τρως ακτινοβολία.
papoys1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, nkar είπε Αυτό που με προβληματίζει στις ηλεκτρονικές είναι οτι περνάει κάποιος ελάχιστος χρόνος μέχρι να "σκουρύνουν ". Οι εταιρείες λένε ότι είναι milisecond . Ακομη και έτσι να είναι για αυτό το χρόνο το μάτι τρώει ακτινοβολία. Χωρια που αμκ δεν έχει μπαταρία κλπ μπορεί να φας πολύ περισσότερη ακτινοβολία μεχρι να δεις ότι δε σκουραίνει. Αντίθετα τις απλές(πρεπει να) τις βάζεις στο μάτι ΠΡΙΝ αρχίσεις να κολλάς. Άρα δεν τρως ακτινοβολία. Ναι αλλά ρε φίλε με μία με τις απλές τις σκούρες που τις κρατάς στο ένα χέρι και δε βλέπεις τη μαύρη σου την τύφλα ένας ερασιτέχνης δεν θα μπορέσει να κάνει ηλεκτροκόληση.Προσωπικά δεν μπορώ και αν καμιά φορά χρειαστεί κάνω χωρίς ή φοράω κάτι σκούρα γιαλιά για προστασία περισσότερο από τις σπίθες. Έλεγα να πάρω μία τέτοια φτηνιάρικη με 17 ευρώ.Την έχει πάρει κανείς;;;;;; Αξίζει για ερασιτέχνη που κολλάει πολύ σπάνια ή είναι για πέταμα;;;;;; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από papoys1
tyf Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 εχουμε εμεις στο μαγαζι . 19 ευρω βγαινει με το φπα. εχει και αλλες καλυτερες με μικρη διαφορα. δεν εχουν μπαταρια αυτες. λειτουργουν με κυψελες που παραγουν ρευμα και τροφοδοτουν το πανελ που βλεπεις. το πανελ ειναι ειναι πρασινο και εχει και φιλτρα οποτε και τα ms που κανει να ανοιξει δεν ειναι το ιδιο με το να την φας με την μασκα χειρος. καταρχην ειναι πολυ ποιο ευκολο να κολλας γιατι εχεις και τα δυο χερια ελευθερα. 1
kostaskalamatas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Το τακ δεν ειναι τιποτα. μεχρι να παντρευτεις θα γιανει😄 Εκτος απο την ακτινοβολια, εχε στο νου σου και την καπνα που βγαζει. Επηρεαζει και αυτη τα ματια. και να προσεχεις οταν σπας την τσιμπλα με το σφυρακι, γιατι ολο στα ματια πεταγονται τα κομματια
vtag Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Ρε παιδιά στρίβω σε ενα στενό και έκαναν ηλεκτροκόλληση πάνω στο πεζοδρόμιο, περνούσα με το αμάξι εγώ κα θέλωντας και μη είδα για κάποιο δεύτερο την λάμψη και μετά έβαλα το χέρι μου για να μην βλέπω ενώ ταυτόχρονα οδηγούσα! Αυτό είναι επικίνδυνο? 1
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δεν πρόκειται να πάθεις κάτι επειδή είδες την λάμψη από μακρυά για ένα δευτερόλεπτο. Πόσο μάλλον αν ήταν και μέρα 1
vtag Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Βράδυ ήταν.....δεν είχα κάποια ενόχληση στα μάτια βέβαια αλλά φοβάμαι μην υπάρχει θέμα και δεν το ξέρω! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, vtag είπε Ρε παιδιά στρίβω σε ενα στενό και έκαναν ηλεκτροκόλληση πάνω στο πεζοδρόμιο, περνούσα με το αμάξι εγώ κα θέλωντας και μη είδα για κάποιο δεύτερο την λάμψη και μετά έβαλα το χέρι μου για να μην βλέπω ενώ ταυτόχρονα οδηγούσα! Αυτό είναι επικίνδυνο? Απο κάτι άλλο μπορεί να τυφλωθείς,απο το συγκεκριμένο συμβάν όχι. Αφου δεν τράκαρες πάλι καλά.
SR20DET Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Πηγαινε για εγκεφαλογραφημα γρηγορα αδερφε! Να ληθουν ολες οι αποριες μας. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, SR20DET είπε Πηγαινε για εγκεφαλογραφημα γρηγορα αδερφε! Να ληθουν ολες οι αποριες μας. Οποιος εχει συναντησει ιντερνετικά τον Ελτασσο δεν του προκαλούν απορίες αυτά που γράφει.
vtag Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Απο κάτι άλλο μπορεί να τυφλωθείς,απο το συγκεκριμένο συμβάν όχι. Αφου δεν τράκαρες πάλι καλά. αχαχαχαχαχα καλο! Ρε συ διαβάζω ότι ούτε από απόσταση δεν πρέπει να κοιτάμε, ξέρω κι εγώ? Απαράδεκτοι κι αυτοί πάνω στο πεζοδρόμιο ηλεκτροκόλληση.... περνάνε πεζοί, παιδιά τόσα αυτοκίνητα, απλά 0 σεβασμός! 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Εκανα κολησεις με κρανος αποκλειστικά ταυτοχρονα.με.γυαλια με uv. Το βράδυ και το πρωί ειχα μια ενόχληση και το ενα ματι πρησμενο λιγο αλλα χωρις κοκκινίλα με μηδαμινό πονο. Γενικα νιώθω λιγο κουρασμενα τα ματια. Μηπως φταινε οι ανακλασεις;
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Εκανα κολησεις με κρανος αποκλειστικά ταυτοχρονα.με.γυαλια με uv. Το βράδυ και το πρωί ειχα μια ενόχληση και το ενα ματι πρησμενο λιγο αλλα χωρις κοκκινίλα με μηδαμινό πονο. Γενικα νιώθω λιγο κουρασμενα τα ματια. Μηπως φταινε οι ανακλασεις; Τι γυαλιά;Ηλεκτροκόλλησης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα