tz3s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, αφού έβαλα την rx570 και έβαλα να παίξω το assassins creed odyssey, μου πετάει αυτό το μήνυμα. Την πρώτη φορά μετά από κάνα 20λεπτο που έτρεχε καλά, την δεύτερη στο 5λεπτο και την τρίτη από το μενού.... Ξαναπέρασα τους drivers της κάρτας γραφικών, έκανα verify files αλλα Τίποτα.... Δεν μου το έχει ξαναπεταξει και μου το πετάει μόνο όταν παίζω το συγκεκριμένο game. Από το λίγο π έψαξα είδα ότι μπορεί να φταινε... Όλα...
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Κανένα update patch είδες αν υπάρχει; Το παιχνίδι είναι κανονικό ή φιξαρισμένο;
tz3s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, micos000 είπε Κανένα update patch είδες αν υπάρχει; Το παιχνίδι είναι κανονικό ή φιξαρισμένο; Μολις χθες το περασα και ειδα οτι υπαρχουν και αλλοι με αυτο το προβλημα... Μια παρομοια περιπτωση που μολις βρηκα απο εδω στο φορουμ λυθηκε κανοντας αυτο οπως λεει: "Ρύθμιση στο BIOS για 1core per prosessor και λύνεται μπακαλίστικα το πρόβλημά μου μέχρι να βγει κανά patch. Παίζω εδώ και 1 ώρα χωρίς πρόβλημα.'' Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τοσο ευκολο να το κανω και ποια ακριβως επιλογη.. ακομα δεν εχω δει στο BIOS για το συγκεκριμενο. Αν γνωριζεις πως γινεται αυτο και μπορεις να με βοηθησεις
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Θα κάνεςι επανεκκίνηση και θα μπεις στο BIOS με DEL κατά το boot. Μετά πας στο M.I.T.->Advanced CPU Core Features->CPU core Control. Εκεί θα απενεργοποιήσεις το Automatic και (φαντάζομαι) θα μπορείς να κάνεις enable/disable τους πυρήνες (cores). Θα χάσεις όμως έτσι όλους του πυρήνες και θα δουλεύει το σύστημα σαν single-core. Θα έλεγα πριν πας σε κάτι τέτοιο να κάνεις το εξής: - Άνοιξε πρώτα τη διαχείριση εργασιών. - Τρέξε το παιχνίδι και μόλις εμφανιστεί στη λίστα των διεργασιών κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε Ορισμός συνάφειας (στα 7, στα 10 δε θυμάμαι πως είναι). - Όρισε να παίζει μόνο με μια cpu. - Πάτα ΟΚ και δες πως θα πάει.
donblunts Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Το ίδιο έρρορ το βγάζει λάπτοπ συναδέλφου σε κρασάρισμα των Win10, Lenovo IdeaPad 720s, αλλα μόνο όταν το συνδέει σε εξωτερική οθόνη μέσω HDMI. Δώστε feedback please
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Είναι πολύ γενικό το σφάλμα αυτό. 7 ώρες πριν, tz3s είπε Από το λίγο π έψαξα είδα ότι μπορεί να φταινε... Όλα...
tz3s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Αυτο με το 1 core per.. ουτε κατα διαννοια.. σερνοταν το pc! Εκανα update το bios στο τελευταιο και beta προγραμμα και νομιζω πως λυθηκε το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα