dimitra_dam27 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας! ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΞΑΝΑ ΦΕΤΟΣ .ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΜΕΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.ΡΩΤΑΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ,ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ(270 ΧΛΜ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ...ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από dimitra_dam27
yannis27gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 H γυναικα μου τελείωσε αυτή τη σχολή πριν μερικά χρόνια. Εργαζόμενη (δασκάλα) με 2 μικρά παιδιά. Φυσικά βοήθησα πολύ κι εγώ, ειδικά την περίοδο των εξεταστικών που την βλέπαμε σπάνια. Είναι δύσκολη σχολή αλλά όχι πάρα πολύ. Χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο όπως σε κάθε σχολή. Όχι, δεν έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις, ή αν έχει οι καθηγητές έδειξαν κατανόηση στην περίπτωση της γυναίκας μου που όπως προείπα εργαζόταν κι επίσης μένουμε εκτός Θεσσαλονικης. Καλή επιτυχία 1
panossar95 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Αν είναι σαν της Κορίνθου που είμαι εγώ, είναι αστεία εύκολη σχολή. Χρωστάω 10 μαθήματα και ορκίζομαι ότι δεν έχω διαβάσει ούτε μια φορά για μάθημα. Αν έχεις γενικές γνώσεις, αντίληψη και κριτική ικανότητα, με ελάχιστο διάβασμα και ελάχιστη παρακολούθηση τελειώνεις για πλάκα. 1
DanaWhite Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε παγκόσμιο επίπεδο, η κοινωνική πολιτική αποτελεί μέρος της κοινωνικής συνοχής και είναι επίσης εποικοδομητική. Χρησιμοποιείται επίσης για την πραγματοποίηση αλλαγών στην κοινωνία. Το παγκόσμιο δικαίωμα των γυναικών στο franchise έχει κερδηθεί στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής. Οι φυλετικές διακρίσεις έχουν ξεπεραστεί μέσω της Κοινωνικής Πολιτικής. Διαβάστε περισσότερα νέα Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από DanaWhite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα