Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prometheas είπε

Μην συγκρίνεις ADSL με VDSL. Πιστεύω οτι και στην Wind αν εμενες με VDSL θα συγχρόνιζες στα όρια της γραμμής με δεδομένο οτι παίρνεις υπηρεσία από καμπίνα.

Απλά για ADSL πληρωνες πολλά και τώρα που τελειωσε το συμβολαιό σου πιστεύω οτι  μπορούσες να το διαπραγματευτείς καλύτερα

Εγώ δινω στην Wind  για 50άρι VDSL  με απεριοριστα αστικα/υπεραστικα + 300 λεπτά κινητά προς Wind + 300 λεπτά προς κινητά Cosmote/VF  τελική τιμή 27 Ευρώ/μήνα

(Συν 120 λεπτά το μήνα σε καρτοκινητό Wind/Q + 1 Gb το μήνα Internet σε κάρτα mobile καρτοιντερνετ)

Αυτό είπα παραπάνω και εγώ. Θα μπορούσε να τους πιέσει λίγο. 

Μήπως έχεις 1500' προς wind κινητά; Για δες το. Στα υπόλοιπα έχω τα ίδια αλλά με 25/μήνα. 

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, 
Έχω συμβόλαιο σταθερής τηλεφωνικής γραμμής ADSL στη Wind (ίντερνετ-σταθερό με αστικά, υπεραστικά, κινητά) και πληρώνω 26,4 € το μήνα, το οποίο μετά την τελευταία ανανέωση λήγει στις 23 Νοεμβρίου 2018. 
Σήμερα το πρωί με πήραν και μου έδωσαν προσφορές από Vodafone με 23 € και Nova με 20 € για τα ίδια περίπου. Επειδή είδα ότι η τιμή στη Nova είναι πολύ καλή, συμφώνησα τηλεφωνικά για μεταφορά της γραμμής και μου είπαν ότι την Δευτέρα το απόγευμα θα μου φέρουν το συμβόλαιο με κούριερ να το υπογράψω. Ένας φίλος με τον οποίο το συζήτησα μου είπε ότι πάει για κλείσιμο η Νόβα, και εκεί κόλλησα, έριξα μια ματιά και στο ιντερνέτ και είδα ότι γράφονται διάφορα, τι συμβαίνει τελικά; 
Έτσι έχω αρκετές απορίες και δεν ξέρω τι να κάνω.
- Καταρχήν είχα υπόψη μου ότι η αίτηση μεταφοράς χρειαζόταν ένα μήνα για να ολοκληρωθεί (να πας στον νέο πάροχο) τώρα διάβασα ότι αυτό μειώθηκε στις 14 μέρες; 
- Εγώ τους είπα η μεταφορά να γίνει στις 24-11-2018 ακριβώς μετά το 24μηνο. Μπορεί να γίνει αυτό να μην φάω κάποιο πέναλτι από τη Wind; 
- Είναι για κλείσιμο η Νοβα; να κοιτάξω τη μετάβαση, ή να παραμείνω; 

Γενικά πιάνω καλές ταχύτητες καθώς απέναντι από το σπίτι μου υπάρχει κουτί (ΚΑΦΑΟ; ) και πολύ κοντά κτήριο του ΟΤΕ (και με άλλους παρόχους παλαιότερα - ΟΤΕ, ΟΝ, Tellas, Forthnet - είχα πάντα πάνω από 16 mbps, μέχρι και 20 είχα δει) και σχετικά σπάνια είχα διακοπές ή αστάθεια στο σήμα.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Δημοσ.

Ενα ένα, πρώτον η Nova όντως είναι για κλείσιμο, εξαγορά για την ακρίβεια, η οποία όμως κρατάει χρόνια τώρα γιατί ανήκει στις τράπεζες και την έχουν φορτωμένη για όσο αντέξουν μέχρι την τελική εξαγορά. Αυτό σημαίνει κάκιστο after sales service. Απειρα τα προβλήματα επικοινωνίας μαζί τους. Σίγουρα υπάρχουν ευχαριστημένοι αλλά λόγο επαγγέλματος η nova παίζει να έχει περισσότερα παράπονα και από την wind (και αυτό λέει πολλά).

Δεύτερον, να ξέρεις ότι θα ζητήσουν να πάρουν την γραμμή σου νωρίτερα και πρώτο δείγμα θα είναι η αίτηση που θα σου στείλουν ότι είτε θα γράφει άλλες ημερομηνίες επάνω είτε δεν θα γράφει ημερομηνίες και θα τις συμπληρώσουν αυτοί μετά την υπογραφή σου όπου εκεί την πάτησες οπότε σε προειδοποιώ από τώρα για να μην φας κάνα χοντρό πέναλτι. 

Τρίτον η όλη διαδικασία παίρνει γύρω στον μήνα μόνο με έμμεση ενεργοποίηση, άπαξ και έχει τσεκαρισμένο στην παραπάνω αίτηση το άμεση (πολύ πιθανό οπότε πρόσεξε το) τότε η γραμμή ξεκινάει την διαδικασία το συντομότερο δυνατό και ταυτόχρονα χάνεις και το δικαίωμα υπαναχώρησης σου. 

Προσωπικά θα απέφευγα την Nova μόνο και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σκέψου δε ότι οι τρεις μεγάλοι κάνουν την μοιρασιά χωρίς την nova με ότι συνεπάγεται αυτό. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου το θέμα για το τι θα κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά έχω την αίσθηση πέραν των επιμέρους προβλημάτων που μπορεί ο καθένας να έχει ότι ο "μεγάλος" παίχτης είναι η cosmote. Ναι είναι πιο ακριβή αλλά από τα φόρουμ που εξετάζω έχω την εντύπωση ότι τα λιγότερα προβληματα τα έχει η cosmote. 

Άσε που στα καταστήματα της wind που έχω εμπειρία γίνεται κόλαση από κάθε καρυδιάς καρύδι με αναμονή στο ταμείο 20 λεπτά και για εξυπηρέτηση πέραν ταμείου και μια ώρα!!!

Δημοσ.

προσωπικά δεν πιστεύω να κλείσει η νόβα είναι μεγάλη εταιρεία και δεν κλείνουν τόσο εύκολα οι μεγάλες εταιρείες.

Εγώ δεν αντιμετώπισα τόσο μεγάλα προβλήματα με τη νόβα, άποψη μου πάντα.

Εκτός και αν κάποιος δουλεύει εκεί και ξέρει περισσότερα απο εμένα οπότε πάω πάσο. 😏

Άλλο εξαγορά και άλλο κλείσιμο είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα ;)

Το πολύ πολύ εγώ πιστεύω θα γίνει αναδιοργάνωση και οι άχρηστοι και ανίκανοι στην εταιρεία θα πάρουν δρόμο :D

Και αυτό συμπεριλαμβάνει και Διοικητικά στελέχη 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...