Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 controller diagonal move issue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello, έχω πρόβλημα με έναν εκ των δύο xbox 360 controllers. Συγκεκριμένα δεν ανταποκρίνεται στην διαγωνίως δεξιά και αριστερή πάνω κίνηση. Μπορώ να κάνω κάτι ή πάει για πέταμα;  

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, άνοιξε το και καθάρισε το pcb με μπατονετα και οινόπνευμα.

Thanks Sheogorath, το καθάρισα και βελτιώθηκε σε βαθμό που είναι playable. Μήπως θέλει καλύτερο καθάρισμα για να επανέλθει 100%. Έβγαλε βρώμα. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, antbyron είπε

Thanks Sheogorath, το καθάρισα και βελτιώθηκε σε βαθμό που είναι playable. Μήπως θέλει καλύτερο καθάρισμα για να επανέλθει 100%. Έβγαλε βρώμα. 

Και άλλο καθάρισμα. Το άνοιξες τέρμα μέσα;

Δημοσ.

Το άνοιξα μέχρι την πλακέτα. Δεν θέλω να το κάνω κομματακια μήπως και με δυσκολέψει να το συναρμολογήσω(αν και φαίνεται εύκολη η συναρμολόγηση του). Δεν το περίμενα ότι θα κάνει δουλειά το καθάρισμα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, antbyron είπε

Το άνοιξα μέχρι την πλακέτα. Δεν θέλω να το κάνω κομματακια μήπως και με δυσκολέψει να το συναρμολογήσω(αν και φαίνεται εύκολη η συναρμολόγηση του). Δεν το περίμενα ότι θα κάνει δουλειά το καθάρισμα.

Λογικά έχει πιάσει μάκα και μέσα στον θόλο του μοχλού. Αν δεν βαριέσαι/φοβάσαι, δοκίμασε το.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Λογικά έχει πιάσει μάκα και μέσα στον θόλο του μοχλού. Αν δεν βαριέσαι/φοβάσαι, δοκίμασε το.

Θα το δοκιμάσω τώρα. Κρατάει λίγο φορτίο, με τι να το αποφορτίζω; κάνα σιδεράκι θα κάνει δουλειά;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, antbyron είπε

Θα το δοκιμάσω τώρα. Κρατάει λίγο φορτίο, με τι να το αποφορτίζω; κάνα σιδεράκι θα κάνει δουλειά;

Που κρατάει φορτίο, 5V παίρνει, δεν θα σε σκοτώσει.

Αλλά ναι, για να είσαι σίγουρος, με ένα συρματάκι ή κατσαβίδι ακουμπάς τις άκρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...