skiabox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Capt.staros είπε Παραθετω παρακατω την δηλωση κορυφαιου στελεχους μεγαλο αλυσιδας και επισημαινω ιδιαιτερα την τελευταια φραση: ¨ ερωτηθείς ο Διευθύνων Σύμβουλος της, ανέφερε ότι πρόκειτε για ένα αναγκαίο κακό. Για φέτος εκτιμά ότι η διάρκεια της θα "απλωθεί" σε 3-4 ημέρες τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα καθώς έχουν κλειστεί οι συμφωνίες με τους προμηθευτές. Ανέφερε όμως ότι θα πρέπει ο κλάδος να δει πως θα μπορέσει "να μαζευτεί" όλο αυτό ώστε από την επομένη χρονιά να πέσουν οι τόνοι. ¨ Αν ερμηνευω καλα τα λεγομενα του πιστευει οτι η μοναδικη, ή απο τις ελαχιστες, φορες που κανουν πραγματικη εκπτωση σε καποια προιοντα ειναι αναγκαιο κακο και πρεπει να μετριαστει. Μαλιστα μετα απορουν γιατι πριν αγορασουμε κατι ο πρωτος προορισμος ειναι το skroutz. Τι να κάνει και αυτός αν έχει τους μεγαλύτερους φόρους στον πλανήτη! 7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Καιρός ήταν να ανοιχτεί ένα thread για την επερχόμενη βλακ friday. 4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Υπαρχει black friday σε τριτοκοσμικές χώρες; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από skiabox
fastnq2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα για τις μεγαλες αλυσιδες απο το bf.20 τον χρονο να ειχε δεν θα τους χαλουσε.Ολων των ειδων μικροι και μεγαλοι,πολλοι απο αυτους τεχνολογικα αναλφαβητοι θα παρουν σε ''τιμη ευκαιριας'' οτι τους πλασαρουν.Μεγαλο ατου οι υπαλληλοι των συγκεκριμενων αλυσιδων,οπου θα πεισουν τον 60ρη οτι το λαπτοπ με intel atom ειναι οτι πρεπει για το ανιψακι τους που θελει ομως να παιζει gta v και fifa 19,καθως και την γιαγια που θα πεισουν οτι η 28ρα με hd ready ειναι οτι πρεπει για να βλεπει το τουρκικο.ΔΕΝ ειναι τυχαιο οτι οι μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικων ειδων εχουν λιγο κοσμο τον περισσοτερο καιρο του χρονου.Τους μονους που βλαπτει η bf ειναι τις μικρες αλυσιδες(εχω να τους κραξω για αλλα αυτους) που οι λιγοστες ελπιδες να παρει καποιος το ψυγειο του απο αυτους θα εξανεμισθουν οταν καποιος αγοραζει το ιδιο ψυγειο,στην ιδια τιμη,απο μεγαλη αλυσιδα,με ταμπελακι πανω του ομως -30%-black friday.Αν εχετε καποιον γνωστο σε αλυσιδα να παρετε τον φετινο κραχτη(τα λεφτα μου σε καποιο μοντελο xiaomi redmi) καλως.Αλλιως μακρια και αγαπημενοι. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από fastnq2
malias4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Νοθεια χοντρουλη μου νοθεια, που ειχε πει το κοριτσι στον Μπιλια οταν εκλεβε την βενζινη 🤣 Ολα ειναι ενα ψεμα κ κανονισμενα απο πριν , πχ οτι κοστιζει τωρα 10ε το ανεβαζουν στα 16 κ την μπλακ φραιντει το βαζουν στα 11ε κ ουρλιαζουν οι ανιδεοι που θελουν να γινουν αμερικανοι κ πληρωνουν τιμες DUBAI ! Περυσι λιγο πριν την bf πηρα ενα xbox one s με forza horizon 3 και το καινουριο assasins creed στα 240ε απο media markt κ την bf το ανεβασαν 270 χωρις το assasin χαχαχααχ Οποτε τι ψαχνεις καημενε μου κοσμε στην Ελλαδα ?
papoys1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Υπαρχει black friday σε τριτοκοσμικές χώρες; Μάλλον εμείς έχουμε την πρωτιά.
Glikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πέρσι πήρα από Γερμανό ένα headset Logitech πολύ φθηνά, καθώς και ένα backpack Lenovo επίσης πολύ φθηνά. Ακόμα στο κουτί τους είναι απλά τα πήρα να υπάρχουν γιατί ήταν ευκαιρία. Αλλά τα περισσότερα προ'ι'όντα στα μαγαζι'α μόνο σε τιμές BF δεν ήταν. Έχω σταμπάρει μερικά πράγματα να δω πόσο θα τα πάνε εκείνη τη μέρα.
Vasivouzoukos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Glikos είπε Εγώ πέρσι πήρα από Γερμανό ένα headset Logitech πολύ φθηνά, καθώς και ένα backpack Lenovo επίσης πολύ φθηνά. Ακόμα στο κουτί τους είναι απλά τα πήρα να υπάρχουν γιατί ήταν ευκαιρία. Μπράβο, πολύ καλή επιλογή. Και εγώ θα πάρω ότι σαβούρα βρω αρκεί να είναι φτηνά και ας μην μου χρειάζεται αφού όλο και κάποια καλή θέση θα βρω στην αποθήκη για να τη βάλω και να λέω πως το βρήκα κοψοχρονιά. 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Το να αγοράζεις κάτι απλά για να το έχεις δεν είναι επιλογή που την συνηθίζουν πολλοί, αλλά δεν είναι άσχημο να αγοράσεις κάτι και να το κρατήσεις ως ρεζέρβα σε περίπτωση που χαλάσει η συσκευή που χρησιμοποιείς θα αντικαταστήσεις την συσκευή με αυτό που αγόρασες. Π.χ εγώ έχει τύχει να αγοράσω έτσι έναν ψηφιακό δέκτη ως ρεζέρβα καθώς και ηχεία, μετά από ένα έτος κάηκε αυτός που είχα και την θέση του πήρε αυτός που είχα αγοράσει, τα ηχεία που έχω τώρα είναι έτοιμα να σταματήσουν να λειτουργούν ενώ το ίδιο ισχύει και με οθόνες που ήδη μου κάηκε η παλιά στο laptop, αλλά και η τηλεόραση του σαλονιού είναι έτοιμη να παραδώσει πνεύμα, παίζει να αγοράσω 2 οθόνες μια για υπολογιστή και μια για τηλεόραση να την έχω ως ρεζέρβα. 2
skiabox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Εκεί που γίνεται ο μεγάλος χαμός είναι στα online services. Δηλαδή ότι δεν έχει σχέση με φυσική χειροπιαστή ύλη.
talibanakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Υπαρχει black friday σε τριτοκοσμικές χώρες; Ετσι το βαφτιζουν,για να πανε οι βλαχοι να γεμισουν τα σπιτια τους με 40ρες. Εκατσα και επινα καφε εξω απο τον Κωτσο περυσι,κυριολεκτικα μονο με τηλεορασεις φευγαν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις