ExCuTTioN Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παίδες, καταρχήν έχω καρτοκινητο Vodafone, λοιπόν έβαλα μια 10ρα προχτές και δύο συνεχόμενα βράδια μου έχει πάρει 2 ευρώ για 1GB και καλά επειδή δεν έχω αλλά, το θέμα είναι ότι ουτε ενεργοποίησα τα δεδομένα αλλά ούτε και κάποιο πακέτο. Έστειλα μήνυμα στη Vodafone αλλά ακόμα περιμένω απάντηση και ερώτηση μου είναι: Έχει κάνεις εμπειρία με αυτό? Θα πάρω τα λεφτά μου πίσω ή θα μου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα? Ξεφτιλες πραγματικά.
kallair Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 πηγαινε στο wifi και μετα ρυθμισεις για προχωρημενους. εχει μια επιλογη εκει για υποβοηθηση του wifi με τα δεδομενα. που σημαινει οτι αν δεν εχεις καλο σημα wifi θα χρησιμοποιει δεδομενα για να μην μενεις χωρις καλο ιντερνετ. επισης κλεισε τελειως το aGPS.
ExCuTTioN Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, kallair είπε πηγαινε στο wifi και μετα ρυθμισεις για προχωρημενους. εχει μια επιλογη εκει για υποβοηθηση του wifi με τα δεδομενα. που σημαινει οτι αν δεν εχεις καλο σημα wifi θα χρησιμοποιει δεδομενα για να μην μενεις χωρις καλο ιντερνετ. επισης κλεισε τελειως το aGPS. Δεν υπάρχει επιλογή για υποβοήθηση wifi με δεδομένα και όσο για το GPS το έχω πάντα κλειστό. Το θέμα είναι ότι και τα δεδομένα να είχαν ανοίξει δεν ενεργοποιεί πακέτα MB
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 α.κλεισε δεδομενα αλλαξε το apn kai βγαλε το 4g
panossar95 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι βλαμμένοι εκεί στη Vodafone και γράφουν έτσι το ενεργοποιήθηκε? 3 ώρες πριν, ExCuTTioN είπε Καλησπέρα παίδες, καταρχήν έχω καρτοκινητο Vodafone, λοιπόν έβαλα μια 10ρα προχτές και δύο συνεχόμενα βράδια μου έχει πάρει 2 ευρώ για 1GB και καλά επειδή δεν έχω αλλά, το θέμα είναι ότι ουτε ενεργοποίησα τα δεδομένα αλλά ούτε και κάποιο πακέτο. Έστειλα μήνυμα στη Vodafone αλλά ακόμα περιμένω απάντηση και ερώτηση μου είναι: Έχει κάνεις εμπειρία με αυτό? Θα πάρω τα λεφτά μου πίσω ή θα μου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα? Ξεφτιλες πραγματικά. Για να βοηθήσω κιόλας. Είχε το ίδιο πρόβλημα φίλη με Κοσμοτε. 2 συνεχόμενες μέρες την ίδια ώρα το βράδυ της ερχόταν μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε mb με χρέωση 20 λεπτά από το υπόλοιπο της. Κάλεσε στο 13888 και το έφτιαξε. Της απενεργοποίησαν την αυτόματη ενεργοποίηση mb και της ρύθμισαν ακόμα και να ανοίξει μβ και να έχει 0 να μην της φάει από τη κάρτα για να της δώσει ίντερνετ για μια μέρα. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα υπάρχει και εδώ. Επίσης της είπαν ( δε ξέρω αν ισχύει) ότι ακόμα και μόνη της να μην το έκανε, που όντως δεν άνοιξε δεδομένα γιατί πολύ απλά δεν είχε, ήταν με wifi, υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν από πίσω και παίρνουν δεδομένα μόνες τους. Οπότε όταν η εφαρμογή πήγε να πάρει μβ και δεν είχε, αυτόματα ενεργοποιήθηκε με χρέωση. Από προχθές που έβγαλε την αυτόματη ενεργοποίηση μβ, δεν της έχει έρθει μήνυμα και το προβλημα φαίνεται να λύθηκε. Κάλεσε στην εξυπηρέτηση μήπως βγάλεις άκρη. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από panossar95
ExCuTTioN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, panossar95 είπε Είναι βλαμμένοι εκεί στη Vodafone και γράφουν έτσι το ενεργοποιήθηκε? Για να βοηθήσω κιόλας. Είχε το ίδιο πρόβλημα φίλη με Κοσμοτε. 2 συνεχόμενες μέρες την ίδια ώρα το βράδυ της ερχόταν μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε mb με χρέωση 20 λεπτά από το υπόλοιπο της. Κάλεσε στο 13888 και το έφτιαξε. Της απενεργοποίησαν την αυτόματη ενεργοποίηση mb και της ρύθμισαν ακόμα και να ανοίξει μβ και να έχει 0 να μην της φάει από τη κάρτα για να της δώσει ίντερνετ για μια μέρα. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα υπάρχει και εδώ. Επίσης της είπαν ( δε ξέρω αν ισχύει) ότι ακόμα και μόνη της να μην το έκανε, που όντως δεν άνοιξε δεδομένα γιατί πολύ απλά δεν είχε, ήταν με wifi, υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν από πίσω και παίρνουν δεδομένα μόνες τους. Οπότε όταν η εφαρμογή πήγε να πάρει μβ και δεν είχε, αυτόματα ενεργοποιήθηκε με χρέωση. Από προχθές που έβγαλε την αυτόματη ενεργοποίηση μβ, δεν της έχει έρθει μήνυμα και το προβλημα φαίνεται να λύθηκε. Κάλεσε στην εξυπηρέτηση μήπως βγάλεις άκρη. Ευχαριστώ φίλε μου, αυτό θα κάνω 1
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 On 21/10/2018 at 14:50, ExCuTTioN said: Ευχαριστώ φίλε μου, αυτό θα κάνω αλλοι απλα αλλαξαν το apn ωστε να μην μπορει να βρει gateway για data και απο 4g το εριξαν σε 3g.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα