Προς το περιεχόμενο

Σχεδίαση μοτίβου

LabrakisG1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.  Άνοιξα ένα παλιό κινητό που είχα (συγκεκριμένα ένα qubot h1 αν δεν κάνω λάθος) και μου ζητάει να βάλω το μοτίβο. Λόγω ότι έχω πάνω απο 2 χρόνια να χρησιμοποιήσω το κινητό δεν θυμάμαι τι είχα βάλει. Ξέρετε κανέναν τρόπο να το ξεκλειδώσω και να το αλλάξω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Καλησπέρα.  Άνοιξα ένα παλιό κινητό που είχα (συγκεκριμένα ένα qubot h1 αν δεν κάνω λάθος) και μου ζητάει να βάλω το μοτίβο. Λόγω ότι έχω πάνω απο 2 χρόνια να χρησιμοποιήσω το κινητό δεν θυμάμαι τι είχα βάλει. Ξέρετε κανέναν τρόπο να το ξεκλειδώσω και να το αλλάξω?

Το είχες συνδέσει με κάποιο λογαριασμο της Google;

Ισως απο εκει να μπορείς να το επαναφέρεις.

Οχι δυστυχως. Εψαχνα να βρω ενα τροπο να μπω στις ρυθμισεις και να το κανω επαναφορα στις εργοστασιακες αλλα τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας