Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα θέμα-ζήτημα. Είμαι στην Αθήνα , καθώς έχω ξεκινήσει μια πανεπιστημιακή σχολή και δεν έχω καταφέρει να βρω σπίτι. Πάω από μεσίτες, κάνω βόλτα στις πολυκατοικίες , ενώ όσα έχω δεί είναι κάτι χειρότερο από γιαπί και υπόγεια. Μιλάω για περιοχές, Αμπελόκηποι- Καισαριανή- Ζωγράφου- Αιγάλεω - Ιλίσια- Ηλιούπολη- Νέα Σμύρνη- Νέος Κόσμος. Πατήσια και τα λοιπά δεν θέλω να πάω να μείνω. 

Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν ξενοδοχεία στην Αθήνα που να νοικιάζεις με το μήνα και να τους δίνεις ένα ποσό, σαν μίσθωση δωματίου. Εκτός του airbnb. 

Eυχαριστώ

Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο παράλογο που δε βρίσκεις σπίτι σε τόσο μεγάλη έκταση περιοχής. Μήπως θέλεις απλά να δωσεις πολύ λίγα και να νοικιάσεις παλάτι; Προφανώς δε μιλάω για ισόγεια κλπ αλλά με 200€ βρίσκεις γκαρσονιέρα και 300€ δυάρι άνετα....

• Like 2
Δημοσ.

Σε όλη αυτή την έκταση δεν βρίσκεις ένα σπίτι? Τι ψάχνεις πια? Και μιλάμε για περίοδο πλέον που τελείωσαν οι φοιτητές το ψάξιμο και έχει περισσέψει πράμα και μάλιστα σε καλύτερες τιμές πλέον γιατί ξέρουν οτι το επόμενο κύμα φοιτητών είναι ξανά του χρόνου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά και από μεσιτικά που έψαξα,  και μόνος δεν βρήκα κάτι. Όσα σπίτια είδα ήταν γιαπιά και τα περισσότερα υπόγεια. Δεν σας λέω ψέματα. Και δεν πήγα από το ίντερνετ. Θα ξαναψάχνω, απλά μέχρι τότε μήπως ξέρατε αν υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο στην Αθήνα που να κάνει τέτοιου είδους ενοικιάσεις

Πιστέψτε με, το airbnb έκανε τεράστια ζημιά και δεν υπάρχουν τόσα διαθέσιμα σπίτια.

Δημοσ.

ισχύει αυτό, έχουν λιγοστέψει κι ακριβύνει τα καλά.

αναγκαστικά πας για λίγο πιο μακριά κάπου κατά μήκος του ηλεκτρικού ή μετρό κάτω απο κηφισό.

Δημοσ.

Δεν είναι απίθανο αυτό που λέει ο TS. To μεγαλύτερο πρόβλημα το δημιούργησε το AirBnB. Πλέον όλοι οι ιδιοκτήτες προτιμούν να το νοικιάσουν με την μηνιαία τιμή για πολύ λιγότερες μέρες.

Δημοσ.

Αυτό ισχύει για Κουκάκι-νέο κόσμο, Ιλίσια κανένα Παγκράτι κλπ. Γενικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει έλλειψη ακινήτων πχ στου ζωγραφου έχει άρκετα ξενοίκιαστα σε νορμαλ τιμές. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...