funbreaker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ψάχνω ένα δωρεάν cloud στο οποίο να μπορώ να κάνω scheduled sync τα δεδομένα του τηλεφώνου μου (φωτογραφίες και γενικά όποιον φάκελο επιλέξω). Γνωρίζω το google photos, αλλά θέλω να βρω ένα εναλλακτικό. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η αξιοπιστία, δηλαδή να μην κλείσει και να παρέχει μια υποτυπώδη ασφάλεια.
kormos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, funbreaker είπε Ψάχνω ένα δωρεάν cloud στο οποίο να μπορώ να κάνω scheduled sync τα δεδομένα του τηλεφώνου μου (φωτογραφίες και γενικά όποιον φάκελο επιλέξω). Γνωρίζω το google photos, αλλά θέλω να βρω ένα εναλλακτικό. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η αξιοπιστία, δηλαδή να μην κλείσει και να παρέχει μια υποτυπώδη ασφάλεια. GoogleDrive OneDrive
kormos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, funbreaker είπε Χρειαζομαι αρκετό space. Όταν λες αρκετό;
funbreaker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, kormos said: Όταν λες αρκετό; 50GB ας πούμε.
kormos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, funbreaker είπε 50GB ας πούμε. https://mega.nz/
kormos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, funbreaker είπε Και πόσο ασφαλές είναι αυτό; Όσο ασφαλές μπορεί να είναι ένα «τσάμπα». Μην περιμένεις να βρεις αξιοπιστία και τέτοιο όγκο με άδεια τσέπη... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα