Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.Εδώ και καιρό έχω ένα θέμα με την σύνδεση στο ίντερνετ. Η σύνδεση μου λειτουργεί κανονικά εκτός απο κάποιες φορές που το φωτάκι στο ρούτερ που γράφει INTERNET γίνεται κόκκινο πέφτει η σύνδεση μου με πετάει στο Default Gateway και λέει TECHNICOLOR GENERIC και μου γράφει "Congratulations on purchasing this Technicolor Gateway residential gateway.You are currently not connected to the Internet.".Σε όποια σελίδα προσπαθώ να μπώ μου γράφει κάτι για ληγμένα πιστοποιητικά και οτι η σύνδεση μου δεν είναι ιδιωτική, οπότε έτσι καταλαβαίνω οτι έπεσε η σύνδεση μου και οτι λαμπάκι INTERNET έγινε κόκκινο. Μετά κάνω ένα restart γίνεται πάλι κόκκινο το INTERNET και κατα 90% στο δεύτερο restart όλα κομπλέ.Στην αρχή το έκανε μέρα παρα μέρα ή μπορεί και ανα δύο μέρες ή και μεγαλύτερο διάστημα.Προχθές μου το έκανε συνεχόμενα ανα δέκα λεπτά για μία ώρα και σήμερα ακόμα δεν το έχει κάνει καθόλου.Να αναφέρω οτι ο πάροχος μου είναι η Vodafone. Στην αρχή είχα ενα hol router το κλασικό άσπρο με ροζ γράμματα δεν θυμάμαι καν μοντέλο και όταν είχε έρθει ο τεχνικός για την σύνδεση, μου είχε πει οτι είναι χαλασμένο και χρησιμοποίησε αυτό που είχα για backup το οποίο είναι λίγο παλιό νομίζω, το Technicolor TD5136 V2, αυτό δηλαδή που έχω και τώρα. Επίσης να αναφέρω οτι το κάνει σε άσχετες στιγμές μπορεί να πάω σχολή να γυρίσω και να βρώ το λαμπάκι κόκκινο. Για sniffing ή κάποιο ιό δεν νομίζω, γενικά ξέρω τι κατεβάζω και έχω και antivirus. Δεν ξέρω αν το antivirus μου γίνεται να το ανιχνεύει σαν κάτι κακόβουλο(κάτι τέτοιο διάβασα στα διάφορα forum). Πιο πολύ σε αυτό κλείνω(αν γίνεται) ή το πιο πιθανό να έχει θέματα το Router. Για update στο firmware που λένε αλλού δεν μου το βγάζει καν σαν επιλογή. Εσείς τι λέτε;

Επεξ/σία από Tommysg
Δημοσ.

Ανεβασε την εικονα με τα στοιχεια σύνδεσης (ταχυτητες, errors, κλπ) να δουμε. Αν η γραμμή σου εχει προβλημα και πέφτει η γραμμή πρεπει να μιλήσεις με τον παροχο σου για ελεγχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν τα ξέρω πολύ καλά. Απο το tab που λέει DSL CONNECTION INFORMATION;

image.png.f0620427705c5d667fd2ee3ac1894910.pngΑ

Επεξ/σία από Tommysg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...