savvas15 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Επιτέλους έφτασε και στο χωριό μας vdsl 50άρα, Εχω δυο τρεις ερωτήσεις Αν κάνω αύριο αίτηση σε πόσες μέρες ενεργοποιείται? Αυτή την στιγμή έχω 24άρα, θα χρειαστεί να αλλάξω κάτι? έρχεται τεχνικός η γίνονται όλα αυτόματα? Στο σαιτ του οτε γραφει εγγύηση πραγματικής ταχύτητας 50mbps, ισχύει αυτό η θα πιάνω ας πούμε 35, όπως με την 24άρα που πιάνω 12?
darkman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, savvas15 είπε Επιτέλους έφτασε και στο χωριό μας vdsl 50άρα, Εχω δυο τρεις ερωτήσεις Αν κάνω αύριο αίτηση σε πόσες μέρες ενεργοποιείται? Αυτή την στιγμή έχω 24άρα, θα χρειαστεί να αλλάξω κάτι? έρχεται τεχνικός η γίνονται όλα αυτόματα? Στο σαιτ του οτε γραφει εγγύηση πραγματικής ταχύτητας 50mbps, ισχύει αυτό η θα πιάνω ας πούμε 35, όπως με την 24άρα που πιάνω 12? 1) Δεν ξερω 2) Οχι μονο το ρουτερ σου ολα τα αλλα θα γινουν απο τον ISP σου 3) Παίζουν πολλα στο θεμα ποσο θα πιανεις μπορει 50 μπορει και οχι, αυτο θα το δεις μόλις μπει η γραμμη .
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, savvas15 είπε Στο σαιτ του οτε γραφει εγγύηση πραγματικής ταχύτητας 50mbps Πριν κανεις συμβόλαιο να ζητήσεις να υπαρχει και αυτο στους ορους
heros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 πρεπει να δεις ποσο κοντα εισαι σε καμπινα και απο αυτην την αποσταση θα κριθει η τελικη ταχυτητα.....αν μας πεις χονδρικα την αποσταση μπορει να γινει ενας προχειρος υπολογισμος.
savvas15 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Στα 600 μετρα είμαι περιπου, η καμπίινα είναι καινουργια, αν αυτό παίζει ρόλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα