Δήμητρα Σολομωνίδη Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οποίος σπουδάζει ή γνωρίζει σχετικά με τις σπουδές στην Γερμανία θα ήθελα να με ενημερώσει.Ειμαι φοιτήτρια στο Ιόνιο πανεπιστήμιο στο μεταφραστικο κ δυστυχώς δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη με την επικρατούσα κατάσταση Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Δήμητρα Σολομωνίδη
Ψιτ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Το προβλημα δεν είναι το πανεπιστημιο... Έχω σπουδάσει στη Β. Γερμανία, τι θες να μάθεις;
Aggeluska Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) και εγω εχω σπουδασει στην Β.Γερμανια. oποτε αν θες απλα ρωτα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Aggeluska
Δήμητρα Σολομωνίδη Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Εγώ γενικά ενδιαφέρομαι να σπουδάσω πάνω στον τομέα της μετάφρασης.Εχω ακούσει ότι ένα καλό πανεπιστήμιο είναι στο Μainz.Βασικα θέλω να ξέρω πως σας φάνηκε η προσαρμογή στην αρχή,αν η σχολή που επιλέξατε ανταποκρινόταν στις προσδοκίες σας,πόσο εύκολο είναι κανείς να την τελειώσει κ πως μπορεί να μπει βασικά.
Δήμητρα Σολομωνίδη Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Έχω φτάσει έως C1αλλά δεν το πήρα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δεν φτάνει με τίποτα.Τουλάχιστον C2. Δες σε γερμανικες ιστοσελίδες στο Google Dolmetscher Studium.
Δήμητρα Σολομωνίδη Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ναι κτ έχω ακούσει γι αυτό μαλλον θα ξεκινήσω μαθήματα.ευχαριστω πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα