Postmort3m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα, Θέλω να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρεία, είχα πάρει πριν κάποιους μήνες αναρωτική με χαρτί γιατρού και είχε περάσει και κάτι στο σύστημα ηλεκτρονικά με τον αμκα μου. Μια χαρά πληρώθηκα τις 2 μέρες μισές όπως πρέπει. Τώρα πήγα σε διαφορετικό γιατρό και μου έδωσε μόνο το χαρτί χωρίς να περάσει κάτι ηλεκτρονικά. Και όταν του το ειπα μου λέει δεν χρειάζεται. Μόνο με το χαρτί θα είμαι καλυμένη να πληρωθώ και να πάρω τα ένσημα?
Edel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Postmort3m είπε Καλημέρα, Θέλω να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρεία, είχα πάρει πριν κάποιους μήνες αναρωτική με χαρτί γιατρού και είχε περάσει και κάτι στο σύστημα ηλεκτρονικά με τον αμκα μου. Μια χαρά πληρώθηκα τις 2 μέρες μισές όπως πρέπει. Τώρα πήγα σε διαφορετικό γιατρό και μου έδωσε μόνο το χαρτί χωρίς να περάσει κάτι ηλεκτρονικά. Και όταν του το ειπα μου λέει δεν χρειάζεται. Μόνο με το χαρτί θα είμαι καλυμένη να πληρωθώ και να πάρω τα ένσημα? Ναι. Κάποιες μέρες που πήρα αναρρωτική μόνο τοχαρτί έδωσα στην εταιρεία και πληρώθηκα τα προβλεπόμενα, τα μισά δηλαδή. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Edel
ELTASSOS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Αμα ξεπερασεις το προβλεπομενο ετησιο οριο νομιζω 20 μερες δεν παιρνεις τιποτα απο εργοδοτη. Ολα απο το ταμειο σου. Τουλαχιστον στο ικα...δεν ξερω για αλλα ταμεια.
chsam Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Postmort3m είπε Καλημέρα, Θέλω να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρεία, είχα πάρει πριν κάποιους μήνες αναρωτική με χαρτί γιατρού και είχε περάσει και κάτι στο σύστημα ηλεκτρονικά με τον αμκα μου. Μια χαρά πληρώθηκα τις 2 μέρες μισές όπως πρέπει. Τώρα πήγα σε διαφορετικό γιατρό και μου έδωσε μόνο το χαρτί χωρίς να περάσει κάτι ηλεκτρονικά. Και όταν του το ειπα μου λέει δεν χρειάζεται. Μόνο με το χαρτί θα είμαι καλυμένη να πληρωθώ και να πάρω τα ένσημα? Ναι μονο με χαρτι, τιποτα αλλο.
papoys1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Postmort3m είπε Καλημέρα, Θέλω να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρεία, είχα πάρει πριν κάποιους μήνες αναρωτική με χαρτί γιατρού και είχε περάσει και κάτι στο σύστημα ηλεκτρονικά με τον αμκα μου. Μια χαρά πληρώθηκα τις 2 μέρες μισές όπως πρέπει. Τώρα πήγα σε διαφορετικό γιατρό και μου έδωσε μόνο το χαρτί χωρίς να περάσει κάτι ηλεκτρονικά. Και όταν του το ειπα μου λέει δεν χρειάζεται. Μόνο με το χαρτί θα είμαι καλυμένη να πληρωθώ και να πάρω τα ένσημα? Μήπως την πρώτη φορά ο γιατρός σου έγραψε και κάποια φάρμακα.Αυτά πρέπει να τα περάσει στο ηλεκτρονικό σύστημα και να σου δώσει ένα χαρτί για να έχεις την έκπτωση στο φαρμακείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα