Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν καπου διαθεσιμα συγγραματα για "κατεβασμα"?

Ενδιαφερομαι να δωσω κατατακτηριες χωρις να δωσω και 120 ευρω για 3 βιβλια, αμφιβολλου αισθητικης και χρησστοτητας.

ιφ γιου νοου γατ α μιν.

μερσι! 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μας έλεγες και την σχολή καλά θα ήταν,
μήπως και μπορέσουμε να σου προτείνουμε κάτι εναλλακτικό ΔΩΡΕΆΝ!
Επίσης τα βιβλία μπορείς να τα δανειστείς.
Αυτό που εμμέσως πλην σαφώς υπονοείς,   αντιτίθεται στους όρους του forum. 

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.

δεν την ανεφερα χαριν γενικοτητας (μπορει και κανεις αλλος να ψαχνει και να ντρεπεται να ρωτησει).

Αλλωστε δεν ειναι δημοφιλης.. νομιζω.

Λογοθεραπεια Πατρας.

Δημοσ.

Θα βρεις τα βιβλία, θα τα δανειστείς και θα τα διαβάσεις. Πολύ δύσκολα σε ebook και ειδικά στα ελληνικά. Η  καλύτερη λύση ωστόσο είναι να πας να παρακολουθήσεις τις διαλέξεις των καθηγητών ώστε να σε μάθουν κ όλας ;) 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις να βρεις σημειωσεις, απο e-class, φορουμ φοιτητων ή και χυμα στο ιντερνετ. Καμια φορα εχει και στο scribd ή αλλα παρομοια site. Μετα βρισκεις και καποιο ξενογλωσσο για να εμβαθυνεις πιο πολυ αν χρειαστεις καποια βοηθεια. Ολο και κατι θα υπαρχει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Robdey9524 είπε

Ενδιαφερομαι να δωσω κατατακτηριες χωρις να δωσω και 120 ευρω για 3 βιβλια, αμφιβολλου αισθητικης και χρησστοτητας.

Τα χρειαζεσαι για τις κατατακτηριες, αλλα αμφιβαλεις αν ειναι χρησιμα.

Image result for black guy questioning meme

Δημοσ.

Εννοεί πως πέρα από τις εξετάσεις δεν θα χρειαστούν κάπου μελλοντικά. Κρίνοντας από άλλες σχολές τα βιβλία των μαθημάτων που εξετάζονται είναι κακογραμμένα- άχρηστα (γκουχ γκουχ βιβλίο καθηγητή).

Αν τα βιβλία που ψάχνεις τα εκδίδει το πανεπιστήμιο (και οχι κάποιος εκδοτικός οίκος) πιθανότατα θα υπάρχει το ebook σε κάποιο πανεπιστημιακό αποθετήριο δωρεάν. Αν μένεις σε πόλη με πανεπιστήμιο κοίταξε σε πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες που πιθανότατα θα υπάρχει (οχι σαν ebook) και τουλάχιστον θα μπορείς να το διαβάσεις εκεί (ή να το δανειστείς μέσω κάποιου γνωστού). Τέλος αν πρόκειται για μεταφρασμένο σύγγραμμα σχεδόν σίγουρα θα μπορείς να το βρεις στα αγγλικά ως ebook (το μόνο πρόβλημα θα είναι αν έχει περίπλοκη ορολογία).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

Τα χρειαζεσαι για τις κατατακτηριες, αλλα αμφιβαλεις αν ειναι χρησιμα.

Ειναι οπως οι πανελληνιες.Διαβάζεις άχρηστα πράγματα για να μπεις κάπου που δε θα τα ξανασυναντήσεις.

Κατά τα άλλα, άλλη μια μέρα πέρασε που δεν μου χρησίμευσε πουθενά ο υπερσυντέλικος του λύω και η μέθοδος ολοκλήρωσης κατά παράγοντες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Κατά τα άλλα, άλλη μια μέρα πέρασε που δεν μου χρησίμευσε πουθενά ο υπερσυντέλικος του λύω και η μέθοδος ολοκλήρωσης κατά παράγοντες

τα σχολια φωτιζουν μονο οταν καιγονται.

ειδες, ξερω κι εγω ατακες 15χρονων επαναστατων!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

τα σχολια φωτιζουν μονο οταν καιγονται.

ειδες, ξερω κι εγω ατακες 15χρονων επαναστατων!

Αυτή πάντως δικιά μου ήταν  :P (και τη πιστεύω όντως. Γενικά θεωρω οτι διαβάζουμε παντελως άχρηστα πράγματα για εξετάσεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...