Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, παιδιά θέλω λίγο τα φώτα σας γιατί δεν έχω ιδέα!

Καταρχήν είμαι 29 και έχω αυτή την στιγμή μόνο αμάξι, θα ήθελα μέσα στο 19 να πάρω ένα παπί για να πηγαίνω στην δουλειά μου αλλά επειδή δεν είχα ποτέ παπί στο παρελθόν θέλω την βοήθειά σας 

Το μπάτζετ που θα ήθελα ιδανικά να δώσω είναι max 1800euro γιατί το θεωρώ υπερβολή να μου φύγουν 2000-2800 για ένα παπί. Με ενδιαφέρει η αγορά μόνο καινούριου τίποτε άλλο, οπότε θα ήθελα λίγο βοήθεια πάνω σε αυτό. Δεν με νοιάζει το γκάζι στο παπί το μόνο που ζητάω είναι απλά να με πηγαίνει στην δουλειά μου άντε και καμιά βόλτα και να μην βγάζει προβλήματα.

Απο τα λίγα που έχω δει είναι:

Daytona dy125 ή sprinter 125

keeway Target 125

Peugeot vox 110c

Sym magic 125

οποιος ξέρει κάτι για τα παραπάνω (ή θέλει να μου προτείνει κάτι άλλο) και μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ πάρα πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θαλεγα μοτοσυκλετακι να καθεται ολο το σωμα πανω στη μηχανη για πιο ξεκουραστο και ασφαλη(και πιο γκαζιαρικο) αλλιως συμ 125

Επεξ/σία από bilios40
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά αλλά θα ήθελα και κριτική για τα μοντέλα που αναφέρω (αν ξέρει κάποιος) ώστε να μπορώ να βγάλω μια άκρη 

Όσο για το crypton s μου αρέσει πιο πολύ απ όλα σε ομορφιά αλλά δεν θέλω να δώσω 2250 

Επίσης μέσα στις επιλογές μου ξέχασα να πω πως είναι και το kymco jetix 125 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο βασικο αν εισαι Αττικη.Που θα το παρκαρεις?Αν το παρκαρεις σε κλειστο παρκινγκ για καινουριο θεωρω εξαιρετικο vfm το SYM Magic.

Αλλιως παρε ενα τετοιο.

https://www.car.gr/16687154-kymco-visar-110

https://www.car.gr/15901725-lifan-lf-100-a

https://www.car.gr/16596907-daytona-sprinter-125

Επεξ/σία από arisg90
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κανενα απολα αυτα. Ολα σαπια ειναι. Χτυπα μεταχειρισμενο. Παπι ειναι οχι πυρηνικος αντιδραστηρας. Η τιμη να ειναι αναλογη της καταστασης του. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-μαν εχει χιλιοαναλυθει το συγκεκριμενο θεμα,το παπι εχει πολυ μεγαλα προτερηματα στο ελλαδισταν της κρισης (δεν σπαει,δεν χαλαει, δεν καιει, δεν υπερφορολογειται, δεν θελει συχνα σερβις,εχουν φθηνα ανταλλακτικα κτλ)και γιαυτο το λογο η τιμη του εφθασε στο θεο

-ειναι η φυση αυτου του οχηματος τετοια που και ενα κινεζικο λιφαν να παρεις οπως σου προτεινουν δεν ειναι κακη επιλογη,σιγουρα ενα γιαπωνεζικο θα εχει καλυτερα κρατηματα καλυτερες επιδοσεις καλυτερη καυση αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δικαιολογουν τα πλας  2500 χιλιαρικα

-αν μου ελεγες οτι θες να δουλεψεις πακετο θα σου προτεινα μονο ιαπωνια αν θες για μετακινησεις και απλη χρηση μπορεις να παρεις και απο το ""μεσαιο ραφι'''' που ανηκουν ολα τα υπολοιπα,modenas keeway daytona sim ,ολα ειναι ασιατικα(ταιλανδη κορεα κινα βιετναμ) και παρομοια πανω κατω,τα περισσοτερα ακομη και το λιφαν φορανε αναλωσιμα απο χοντα εκτος απο την μηχανη και τα πλαστικα,τα πλαστικα σε αυτα τρεμουν και δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι μια λεπτομερεια που δεχεσαι οταν αγοραζεις κατι φθηνοτερο

-ημουν σε αναλογη θεση δεν εβρισκα τπτ ολα τα μτχ τα πουλουσαν σε τιμες που ελεγες αν ειναι να δωσω τοσα καλυτερα κατι παραπανω για καινουριο και τελικα βρηκα ενα λιφαν απο φιλο βεβαια με 350 ευρω,το εχω δυο χρονια  καθημεριινη απλη χρηση εχω κανει ενα σερβις των 30 ευρω και φουραρω ανα δεκαημερο με δυο τρια ευρω,εχει μια αυτονομια 2 στα 100 ,ηδη βαση χιλιομετρων εχω κανει αποσβεση στην αγορα (τα γιαπωνεζικα να φανταστεις εχουν και χαμηλοτερη καταναλωση!!!)

-ποια ειναι η τελικη μου προταση ενα απο τα οχηματα μεσαιο ραφι/για τη χρηση σου θα αρκει ,αν δεν βρεις μτχ σε καλη κατασταση καλυτερα ενα καινουριο με δωρα αλλα εκει οπως λες στο μπατζετ 1800 μαξ και γενικα μην το φοβασαι το θεμα το παπι οτι και να ειναι ειναι ενα πρακτικο εργαλειο

edit προσοχη μονο στις κλοπες ειναι μαστιγα τα εξαφανιζουν

Επεξ/σία από di maria kun
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

+1000 και από μένα.

Έχει ο γυιός μου το crypton x το παίρνω καμιά φορά να κατέβω κέντρο και τρέμει η ψυχή μου μην το σηκώσουν.

Το δένω με 2-3 κλειδαριές λες και έχω το λήσταρχο Νταβέλη.Πάρε ένα φτηνιάρικο μεταχειρισμένο να κάνεις τη δουλειά σου και να μη φοβάσαι να το παρκάρεις ακόμη και με τα κλειδιά πάνω.:lol:

• Thanks 1
Δημοσ.

Κοιτα και το Sym Symphony St.Ειναι λιγο πιο πανω απο το budget σου αλλα ειναι σκουτερακι.

Με εναν ανεμοθωρακα δεν θα τρως πολυ βροχη και κρυο,δεν βρεχονται τα παπουτσια σου οπως σε ενα παπι και παιρνει και κουβερτα για το κρυο.

Οδηγαω ενα τετοιο στην δουλεια,δεν το προσεχω καθολου παρα μονο τα σερβις και δεν εχει βγαλει τιποτα.Ειμαι 30000 χλμ.

Βεβαια στην συντηρηση του ενα παπι ειναι πιο οικονομικο η αληθεια ειναι...

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...