Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έκλεισα την πρώτη μου πτήση, για εμένα και άλλο ένα άτομο, με την wizz air.

Αρχικά να πω πως οι τιμές που δείχνει το booking και γενικά τα sites, είναι μεγάλο bait. Έλεγε 40 ευρώ για Λονδίνο (πήγαινε έλα, σύνολο) όμως ήθελε και 6.5 ευρώ την θέση για κάθε ταξίδι, σύν ένα administration fee των 10 ευρώ κατά την πληρωμή, σύν 10 ευρώ για priority για να έχουμε την δυνατότητα βαλίτσας 55x40x23 onboard. Σύνολο 83 ευρώ το άτομο αλλά και πάλι μπόμπα τιμή.

#on-topic

Έβαλα την επιλογή "I don't want a checked in bag" και το Wizz priority. Στο email που μου ήρθε, λέει για on-board, μόνο την free χειραποσκευή που έχει με κάθε εισητήριο. Αγχώνομαι γιατί, δεν μου δείχνει ότι έχω και την βαλίτσα του Wizz priority. Λέει όμως στο Wizz priority ότι, αν το έχεις πληρώσει, είναι σίγουρο ότι μπορείς να πάρεις και βαλίτσα onboard.

Δεν βλέπω αριθμό επικοινωνίας για Ελλάδα, να πάρω να ρωτήσω, δεν νομίζω όμως να γίνει καμία στραβή και να μας αρνηθούν την αποσκευή.

Επίσης, χρειάζομαι διαβατήριο για να πετάξω για Λονδίνο;

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν θες διαβατηριο.

Δεν θελει να πληρωσεις θεση, εχει επιλογη , να μην πληρωσεις και σε βαζει ΟΤΑΝ γινει το τσεκ ιν, η εταιρια τυχαια σε μια δωρεαν θεση. Τα administration fees τα ειχαν παντοτε σαν ενσωματομενο στο εισιτηριο, και στο priority 5€/διαδρομη σουπροσφερει περα απο την σχολικη τσαντουλα  και μια χειραποσκευη οπως ειπες 55χ40χ23, κατ'επιλογη παλι. Στην κρατηση στο site αλλα και στο email θα φαινεται το wiz priority

Επεξ/σία από Jason13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jason13 είπε

Οχι δεν θες διαβατηριο.

Δεν θελει να πληρωσεις θεση, εχει επιλογη , να μην πληρωσεις και σε βαζει ΟΤΑΝ γινει το τσεκ ιν, η εταιρια τυχαια σε μια δωρεαν θεση. Τα administration fees τα ειχαν παντοτε σαν ενσωματομενο στο εισιτηριο, και στο priority 5€/διαδρομη σουπροσφερει περα απο την σχολικη τσαντουλα  και μια χειραποσκευη οπως ειπες 55χ40χ23, κατ'επιλογη παλι. Στην κρατηση στο site αλλα και στο email θα φαινεται το wiz priority

Άρα έκανα μαλακία που πλήρωσα 13 ευρώ ανά άτομο για θέση... Δεν το είδα, το τρομερό UI τους θα το έκρυψε :(

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Άρα έκανα μαλακία που πλήρωσα 13 ευρώ ανά άτομο για θέση... Δεν το είδα, το τρομερό UI τους θα το έκρυψε :(

Εφοσον πας με αλλο ατομο λογικα πληρωσες να κατσετε μαζι.

Αν δεν πληρωνες θα σας εβαζε τυχαια σε θεσεις που υπαρχουν κενες.Δεν νομιζω να μπορει να σας βαλει μαζι αν δεν εχεις προπληρωσει θεσεις.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Εφοσον πας με αλλο ατομο λογικα πληρωσες να κατσετε μαζι.

Αν δεν πληρωνες θα σας εβαζε τυχαια σε θεσεις που υπαρχουν κενες.Δεν νομιζω να μπορει να σας βαλει μαζι αν δεν εχεις προπληρωσει θεσεις.

Μπα. Αν γινεται οπως στης easyjet, τότε οταν κανεις τσεκ ιν και για τα 2 ατομα την ιδια ωρα τοτε παντα μας βγαζει σε διπλανές θεσεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mary είπε

Μπα. Αν γινεται οπως στης easyjet, τότε οταν κανεις τσεκ ιν και για τα 2 ατομα την ιδια ωρα τοτε παντα μας βγαζει σε διπλανές θεσεις.

Θα το δοκιμασω την επομενη,Δηλαδη αν κλεισω εισητηρια και κανω online check in και για τα 2 ατομα θα βγαλει αυτοματα διπλανες θεσεις?

Η πρεπει να κανω στο αεροδρομιο το check in ωστε να γινει αυτο?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Θα το δοκιμασω την επομενη,Δηλαδη αν κλεισω εισητηρια και κανω online check in και για τα 2 ατομα θα βγαλει αυτοματα διπλανες θεσεις?

Η πρεπει να κανω στο αεροδρομιο το check in ωστε να γινει αυτο?

Κλεινει ο ενας 2 θεσεις, οταν ερχεται η ωρα κανει online check in και για τα 2 ατομα και βγαζει πάντα διπλανες θέσεις. Αυτο στην easyjet. Υποθετω και σε άλλες το ιδιο θα ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

Στη Ryanair πάντως αυτό δεν ισχύει, βγάζει τυχαίες θέσεις ακόμα και σε άτομα που είναι στην ίδια κράτηση. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και χωρις priority είχα πάρει κανονικά 2 τσάντες την προηγουμενη εβδομάδα,  μία καμπίνας και ενα σακίδιο που δεν το έλεγες και πολύ μικρό. Αυτό με τις θέσεις ισχυει, σε βάζει σε τυχαίες αλλα όλο και με κάποιον βρισκεις να ανταλλάξεις μόλις μπείς. Διαβατήριο δεν χρειάζεσαι αλλα με το που θα προσγειωθειτε μή χαζεύετε και τρέξτε -στην κυριολεξία- προς τον έλεγχο ταυτοτήτων γιατί έχει τεραστια ουρα. Αν είσαι στους τελευταίους μπορεί να φας και 3ωρο. Στο luton  που προσγειωθήκαμε εμείς ήταν ένας τύπος που εξέταζε τις ταυτότητες με κανονικό μικροσκόπιο...και δεν βιαζόταν καθόλου. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...