Προς το περιεχόμενο

Extra εγγυηση ηλεκτρικων - ηλεκτρονικων Mediamarkt - Kotsovolos

splash18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια,

Προκειται να αγορασω ηλεκτρικες συσκευες οπως πχ ψυγειο Lg (κοστος 1080,00), κουζινα Aeg (κοστος 680,00) πλυντηριο Lg (κοστος 650,00) και τηλεοραση Samsung (κοστος 900,00) - τιμες αλυσιδων - και πηγαινοντας στις μεγαλες αλυσιδες, μου λενε οι πωλητες να βαλω εξτρα εγγυηση με επιπλεον επιβαρυνση απο 120 - 150 ευρω για το καθε προιον. Τι παιζει με τις εξτρα εγγυησεις;;; Μετα τη ληξη της κανονικης εργοστασιακης εγγυησης των προιοντων μας καλυπτουν για ολα τα τυχον προβληματα στις συσκευες οπως η εργοστασιακη ή ειναι μεσω ασφαλιστικων εταιρειων και καλυπτουν ορισμενα προβληματα που μπορει να προκυψουν μετα τη ληξη της εργοστασιακης;; Αξιζει να τις επεκτεινει καποιος ή οχι κ ειναι ενα κολπο ωστε να δωσεις περισσοτερα χρηματα;;; Εννοειται οτι οι αντιστοιχες αγορες απο καταστηματα σκρουτζ δεν εχουν επεκταση εγγυησης.

Και δεν ξερω εαν πρεπει να προβω σε επεκτασεις ή οχι μιας κ το κοστος μεγαλωνει.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από splash18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πιστευω πως δεν αξιζουν τα εξτρα χρηματα τους....
αλλά κάποιοι τις αγοραζουν για να εχουν το κεφαλιτους ήσυχο...

• Thanks 1

Εχει αραγε κανεις χρησιμοποιησει την εξτρα εγγυηση να μας πει αν τον καλυψε?? Μη νομιζετε και εγω δεν θελω να τις πληρωσω απλα επειδη δεν γνωριζω ρωταω να μαθω τι παιζει

• Like 1

Σε ορισμένα προιόντα εχω πάρει επεκταση εγγύησης, πχ σε ενα laptop πριν αιώνες το οποιο το πήγαινα έξω σε πελάτες, σε κινητό το οποιο κάλυπτε σπασμένη οθόνη και το κάλυψαν, σε τηλεόραση απο multirama η οποία ανέβηκε στα 5 χρόνια, μέχρι και στο αμάξι. Στο αμαξι ειδικά, μόλις έληξε η εργοστασιακή, άρχισαν να ανοιγοκλείνουν οι καθρέπτες (ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι) μονοι τους. Εγκέφαλος σε πορτες, μοτέρ καθρεπτών, πλακέτα και χειριστήριο, κόστος 650€, πληρωμή 0. Η επέκταση είχε κοστίσει 350 για 2 χρόνια νομίζω και είχε γίνει μέσω ασφαλιστικής. Για απλά πράγματα δεν την αγοράζω γιατι τα προσέχω, σε ορισμένες περιπτώσεις ομως είναι must!

Υπόψιν η επεκταση ή η εγγύηση που δίνουν οι εταιρίες δεν αντικαθιστά την εργοστασιακή, αυτή έχει μεγαλύτερη ισχύ.

• Moderators

Στο κοτσοβολο τηρησαν κανονικά την έξτρα εγγύηση σε πλυντήριο (αλλαγή μοτέρ και πλακέτα στο 5ο χρόνο) το πλυντήριο είχε 3 χρόνια εγγύηση

Η έξτρα εγγύηση διαβάζεις τι καλύπτει, και αν σε συμφέρει

έχει πχ "έξτρα εγγυήσεις" που δουλεύουν παράλληλα με την εγγύηση που αυτές δεν αξίζουν συνήθως

Πχ πλυντήριο έχει εγγύηση 10 χρόνια και η εγγύηση που περνεις είναι 3 χρόνια και καλά αν έχεις πρόβλημα σε καλύπτουν αυτοί πιο άμεσα και διάφορες ιστορίες

Έχω κάνει επέκταση εγγύησης σε τηλεόραση στα 5 έτη, αλλά δε θυμάμαι τι καλύπτει η έξτρα, νομίζω είχαν πει ότι έρχεται τεχνικός στο σπίτι για επισκευή ή κάτι τέτοιο.

Και επέκταση ενός έτους σε ηλεκτρική σκούπα, που μου είχαν πει ότι συμπεριλαμβάνει αντικατάσταση και όχι επισκευή.

Το θέμα είναι ποιος διαβάζει τα ψιλά γράμματα.

Οποτε πρεπει σε κάθε περιπτωση να ζητάμε να μας δειχνουν το συμβολαιο με τις καλυψεις και τα ψιλα γράμματα.

Ρε γαμώτο είναι πολλά τα χρηματα για τις εξτρα εγγυήσεις. Και διαβαζω από την άλλη ότι σε αρκετο κοσμο δεν τους καλυπταν τη βλαβη μετα από καποια χρονια

όταν το προιον βρισκοταν σε καθεστως εξτρα εγγυησης. Τυπου τους ελεγαν ότι τη συγκεκριμενη βλαβη δεν την καλυπτουν.

58 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχω κάνει επέκταση εγγύησης σε τηλεόραση στα 5 έτη, αλλά δε θυμάμαι τι καλύπτει η έξτρα, νομίζω είχαν πει ότι έρχεται τεχνικός στο σπίτι για επισκευή ή κάτι τέτοιο.

Και επέκταση ενός έτους σε ηλεκτρική σκούπα, που μου είχαν πει ότι συμπεριλαμβάνει αντικατάσταση και όχι επισκευή.

Το θέμα είναι ποιος διαβάζει τα ψιλά γράμματα.

Πριν 5 χρόνια μου είχαν πάρει μια action cam απο κωτσοβολο με επέκταση. Το deal ήταν πως οτιδήποτε πάθει θα έχω αντικατάσταση μέχρι 4 φορές τον ίδιο χρόνο. Μου χάλασε στο 6μηνο την είδε το παιδί στο σέρβις και μου λέει πήγαινε πάρε μια καινούρια απο το ράφι τα χαρτιά και ταμείο. Δεν πληρωσα τπτ έφυγα. Μετα απο 1 χρόνο μου χάλασε η 2η(πολύ τυχερός) παω πάλι τη βλέπει το παιδί διαπιστώνει το πρόβλημα και μου λέει επειδή δεν υπάρχει πλέον αυτό το μοντέλο θα παρεις το επόμενο που έχει βγάλει. Και όντως μου έδωσε μια καινούρια νέο μοντέλο και έφυγα. 

Γενικά και εγώ δε χρησιμοποιώ την επέκταση εγγύησης, τη συγκεκριμένη cam μου την ειχαν πάρει δώρο αλλά και τις 2 φορές που χρειάστηκε έγινε αντικατάσταση. 

Ένας φίλος μου μου είπε για ένα μίξερ που τους είχε χαλάσει μια φορά και τους το αλλάξανε. 

Εγώ δεν θα πλήρωνα έξτρα πάντως. Είναι πολλά τα λεφτά και δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας