anaximandros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω συγκεκριμένο πρόβλημα με μία Prepaid Card της Πειραιώς που χρησιμοποιώ. Ενώ μέχρι πριν λίγες ημέρες μπορούσα να δω από ATM το υπόλοιπο της κάρτας, σήμερα ενώ προσπάθησα από 2 διαφορετικά καταστήματα, μου πετούσε την κάρτα έξω και έβγαζε μήνυμα ότι "η τελευταία συναλλαγή ακυρώθηκε". Το πιν το έβαζα σωστά και για να σιγουρευτώ, το άλλαξα κιόλας επι τόπου. Το πιν άλλαξε κανονικά με επιτυχία. Ερώτηση υπολοίπου όμως δεν μου εμφάνιζε με τίποτα, ούτε και με το νέο πιν. Έχει κανένας ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Η κάρτα έχει χρήματα μέσα και ανησυχώ.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Προσπάθησε αλλη μερα Μου το εχει κανει και εμενα, την επομενη ολα καλα
user2163 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ή πάρε τηλ. στο phone banking της τράπεζας στο 2103288000
anaximandros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Εν τέλει είναι συστημικό της τράπεζας και σήμερα που προσπάθησα από το ATM να κάνω ερώτηση υπολοίπου της κάρτας, πάλι μου πετούσε την κάρτα έξω και ακύρωνε την διαδικασία. Ωστόσο, η κάρτα λειτουργεί κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα