Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω τελευταία για ποδήλατο κούρσα σε λογική τιμή για να ξεκινήσω και βρέθηκε μια επιλογή που νομίζω είναι στα μέτρα μου, θέλω ομως να ρωτησω οποιον γνωστη για το ποδήλατο και την τιμη που ζηταει για αυτο αν ειναι καλη.Προφανως θα το τσεκαρω πριν το αγορασω και θα το οδηγησω, αν και ειναι στα μετρα μου με βαση τα cm του (οριακα προς τα κατω αλλα οκ)

το ποδηλατο ειναι ενα Fausto Coppi , μοντελο San Remo , το οποιο πρεπει να ειναι κοντα στα 2000-2002 χρονολογια, σε εξαιρετικη κατασταση, απο ξενο που ειναι χρονια στην ελλαδα ειχε ποδηλαταδικο Αγγλια...

το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω την μαρκα και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει τα 200 που ζηταει για αυτο το ποδηλατο. 200 δεν ειναι πολλα νομιζω, απο τα λιγα που ειδα σε φορουμ του εξωτερικου πρεπει να ειναι μια "λογικη" τιμη , απλα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ή εχει να ριξει καμια συμβουλη.

η κατασταση του ποδηλατου στις φωτογραφιες ειναι εξαιρετικη, ανεβαζω και φωτογραφια for good measure

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτη!

44581817_10158063477624966_3308889254909706240_o.jpg

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όχι. Δεν το περίμενα αυτό............ 

τι περιμενες δηλαδη?

κατι ρωτησα, μερικα θρεντ που εχουν πλακα μπαχαλευουμε.. εδω κατι ρωτησα να μεινει και στο αρχειο για οποιον ψαξει κατι αντιστοιχο..

merci !

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opcorsa είπε

τι περιμενες δηλαδη?

κατι ρωτησα, μερικα θρεντ που εχουν πλακα μπαχαλευουμε.. εδω κατι ρωτησα να μεινει και στο αρχειο για οποιον ψαξει κατι αντιστοιχο..

merci !

Ok. Παρε ένα τύπου mountain bike. Που να πας με τον δεινοσαυρο. Τουλάχιστον μην βγαίνεις στον δρόμο με αυτο. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ok. Παρε ένα τύπου mountain bike. Που να πας με τον δεινοσαυρο. Τουλάχιστον μην βγαίνεις στον δρόμο με αυτο. 

προφανως και ψαχνω αυστηρα road bike Κοινως κουρσα..

και δεν νομιζω οτι ειναι δεινοσαυρος, ασε που αυτα οσο παλιωνουν περνουν και αξια θεωρω..made in italy ειναι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, γροσερισοπ είπε

για δρόμο είναι τύπε.

Αυτο λεω και εγώ. Που να παει με αυτό. Δεν βολευει. 

Δημοσ.

ρε μυστες μου κουρσα θελω ποδηλατο δρομου...

το θεμα ειναι αν αξιζει τα 200 που ζηταει και αν η μαρκα ειναι καλή και φημισμενη γιατι δεν την ξερω και πλεον δεν βρισκω και πολλα στο νετ...

η κατασταση του παντως ειναι εξαιρετικη..ουτε γρατζουνια..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

ειναι ROAD bike δεν ξερω τι δεν καταλαβαινεις..χαχαχαχα

Ότι πεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opcorsa είπε

ρε μυστες μου κουρσα θελω ποδηλατο δρομου...

το θεμα ειναι αν αξιζει τα 200 που ζηταει και αν η μαρκα ειναι καλή και φημισμενη γιατι δεν την ξερω και πλεον δεν βρισκω και πολλα στο νετ...

η κατασταση του παντως ειναι εξαιρετικη..ουτε γρατζουνια..

Αμα σου αρεσει παρτο. Αλλά μην βγαίνεις στον δρόμο με αυτο σε κεντρικές λεωφόρους. Παλι προχθές κόντεψα να φαω έναν στην παραλιακή. 

1 λεπτό πριν, γροσερισοπ είπε

σίγουρα εχω βαρεσει περισσοτερο πετάλι απο εσένα τυπε.

Εχω να βαρέσω πετάλι από όταν ημουν πιτσιρικάς με το BMX. Τα αγωνιστικά αυτά ποτέ δεν τα συμπάθησα. Σιγα τώρα στα 40 τόσα μην βαράω πετάλι. 

Δημοσ.

καλα ειναι τα λευτα ρε αγόρι μου πάρτο, αν δεν βρισκεις κάτι ποιο αξιόλογο.

αν σου φιτάρει και σαν σαίζ.

τι να σου πούμε δλδ για 200€ μπάτζετ ποδήλατο;

και ευχαριστώ να λες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...