opcorsa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα! Ψάχνω τελευταία για ποδήλατο κούρσα σε λογική τιμή για να ξεκινήσω και βρέθηκε μια επιλογή που νομίζω είναι στα μέτρα μου, θέλω ομως να ρωτησω οποιον γνωστη για το ποδήλατο και την τιμη που ζηταει για αυτο αν ειναι καλη.Προφανως θα το τσεκαρω πριν το αγορασω και θα το οδηγησω, αν και ειναι στα μετρα μου με βαση τα cm του (οριακα προς τα κατω αλλα οκ) το ποδηλατο ειναι ενα Fausto Coppi , μοντελο San Remo , το οποιο πρεπει να ειναι κοντα στα 2000-2002 χρονολογια, σε εξαιρετικη κατασταση, απο ξενο που ειναι χρονια στην ελλαδα ειχε ποδηλαταδικο Αγγλια... το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω την μαρκα και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει τα 200 που ζηταει για αυτο το ποδηλατο. 200 δεν ειναι πολλα νομιζω, απο τα λιγα που ειδα σε φορουμ του εξωτερικου πρεπει να ειναι μια "λογικη" τιμη , απλα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ή εχει να ριξει καμια συμβουλη. η κατασταση του ποδηλατου στις φωτογραφιες ειναι εξαιρετικη, ανεβαζω και φωτογραφια for good measure Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτη!
opcorsa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, mp123 είπε Όχι. Δεν το περίμενα αυτό............ τι περιμενες δηλαδη? κατι ρωτησα, μερικα θρεντ που εχουν πλακα μπαχαλευουμε.. εδω κατι ρωτησα να μεινει και στο αρχειο για οποιον ψαξει κατι αντιστοιχο.. merci ! 1
mp123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε τι περιμενες δηλαδη? κατι ρωτησα, μερικα θρεντ που εχουν πλακα μπαχαλευουμε.. εδω κατι ρωτησα να μεινει και στο αρχειο για οποιον ψαξει κατι αντιστοιχο.. merci ! Ok. Παρε ένα τύπου mountain bike. Που να πας με τον δεινοσαυρο. Τουλάχιστον μην βγαίνεις στον δρόμο με αυτο. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, mp123 said: Ok. Παρε ένα τύπου mountain bike. Που να πας με τον δεινοσαυρο. Τουλάχιστον μην βγαίνεις στον δρόμο με αυτο. για δρόμο είναι τύπε. 2
opcorsa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, mp123 είπε Ok. Παρε ένα τύπου mountain bike. Που να πας με τον δεινοσαυρο. Τουλάχιστον μην βγαίνεις στον δρόμο με αυτο. προφανως και ψαχνω αυστηρα road bike Κοινως κουρσα.. και δεν νομιζω οτι ειναι δεινοσαυρος, ασε που αυτα οσο παλιωνουν περνουν και αξια θεωρω..made in italy ειναι
mp123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, γροσερισοπ είπε για δρόμο είναι τύπε. Αυτο λεω και εγώ. Που να παει με αυτό. Δεν βολευει.
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 ειναι ROAD bike δεν ξερω τι δεν καταλαβαινεις..χαχαχαχα 2
opcorsa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 ρε μυστες μου κουρσα θελω ποδηλατο δρομου... το θεμα ειναι αν αξιζει τα 200 που ζηταει και αν η μαρκα ειναι καλή και φημισμενη γιατι δεν την ξερω και πλεον δεν βρισκω και πολλα στο νετ... η κατασταση του παντως ειναι εξαιρετικη..ουτε γρατζουνια..
mp123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε ειναι ROAD bike δεν ξερω τι δεν καταλαβαινεις..χαχαχαχα Ότι πεις.
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 σίγουρα εχω βαρεσει περισσοτερο πετάλι απο εσένα τυπε. 1
mp123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε ρε μυστες μου κουρσα θελω ποδηλατο δρομου... το θεμα ειναι αν αξιζει τα 200 που ζηταει και αν η μαρκα ειναι καλή και φημισμενη γιατι δεν την ξερω και πλεον δεν βρισκω και πολλα στο νετ... η κατασταση του παντως ειναι εξαιρετικη..ουτε γρατζουνια.. Αμα σου αρεσει παρτο. Αλλά μην βγαίνεις στον δρόμο με αυτο σε κεντρικές λεωφόρους. Παλι προχθές κόντεψα να φαω έναν στην παραλιακή. 1 λεπτό πριν, γροσερισοπ είπε σίγουρα εχω βαρεσει περισσοτερο πετάλι απο εσένα τυπε. Εχω να βαρέσω πετάλι από όταν ημουν πιτσιρικάς με το BMX. Τα αγωνιστικά αυτά ποτέ δεν τα συμπάθησα. Σιγα τώρα στα 40 τόσα μην βαράω πετάλι.
sakis92 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, mp123 είπε Παλι προχθές κόντεψα να φαω έναν στην παραλιακή. Πηγε να σε προσπερασει ; 🤣
opcorsa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες σας τυποι #not 1
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 καλα ειναι τα λευτα ρε αγόρι μου πάρτο, αν δεν βρισκεις κάτι ποιο αξιόλογο. αν σου φιτάρει και σαν σαίζ. τι να σου πούμε δλδ για 200€ μπάτζετ ποδήλατο; και ευχαριστώ να λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα