Mangakos97 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, έκανα μια αγορά ενός προϊόντος από την Αυστραλία περίπου ένα μήνα πριν μέσω eBay. Σημερα μου ήρθε ειδοποιητήριο από το ταχυδρομιο το οποίο με χρεώνει με έξοδα τελωνείου. Οταν έκανα την αγορά δεν αναγραφόταν κάποια επιπλέον επιβάρυνση τελωνείου, ούτε κάτω από τα έξοδα αποστολής υπήρχε ένδειξη που να λέει πως μπορεί να γίνει χρέωση. Το θέμα μου εμένα είναι πως με τα έξοδα τελωνείου η τιμή του προϊόντος αυξάνεται κατά πολύ και δε με συμφέρει και θέλω να το γυρίσω πίσω χωρίς να πληρώσω το τελωνείο,τι μπορώ να κάνω; οποιος γνωρίζει τον παρακαλώ να γράψει ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!
kormos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Mangakos97 είπε Καλησπέρα, έκανα μια αγορά ενός προϊόντος από την Αυστραλία περίπου ένα μήνα πριν μέσω eBay. Σημερα μου ήρθε ειδοποιητήριο από το ταχυδρομιο το οποίο με χρεώνει με έξοδα τελωνείου. Οταν έκανα την αγορά δεν αναγραφόταν κάποια επιπλέον επιβάρυνση τελωνείου, ούτε κάτω από τα έξοδα αποστολής υπήρχε ένδειξη που να λέει πως μπορεί να γίνει χρέωση. Το θέμα μου εμένα είναι πως με τα έξοδα τελωνείου η τιμή του προϊόντος αυξάνεται κατά πολύ και δε με συμφέρει και θέλω να το γυρίσω πίσω χωρίς να πληρώσω το τελωνείο,τι μπορώ να κάνω; οποιος γνωρίζει τον παρακαλώ να γράψει ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Δεν αφορά τον πωλητή για να σου αναφέρει τίποτα από αυτά που φαντάζεσαι...
Salvation81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τελωνειο δεν περιλαμβανεται στα περισσοτερα απο οσα αγοραζεις απο το eBay (καπου ειχα διαβασει οτι σε καποια τα προπληρωνουν ηδη αλλα το γραφει ξεκαθαρα). Οτιδηποτε αγοραζεις εκτος Ε.Ε αν δεν γραφει εξοδα τελωνειου στο τελος (customs/import fees) ειναι εξτρα οταν το πακετο φτανει εδω. Και να το γυρισεις πισω τα χρηματα σου δυσκολο να τα παρεις παντως. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από Salvation81
Mangakos97 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Το τελωνειο δεν περιλαμβανεται στα περισσοτερα απο οσα αγοραζεις απο το eBay (καπου ειχα διαβασει οτι σε καποια τα προπληρωνουν ηδη αλλα το γραφει ξεκαθαρα). Οτιδηποτε αγοραζεις εκτος Ε.Ε αν δεν γραφει εξοδα τελωνειου στο τελος (customs fees) ειναι εξτρα οταν το πακετο φτανει εδω. Και να το γυρισεις πισω τα χρηματα σου δυσκολο να τα παρεις παντως. δυστυχως κατω απο το δικο μου δεν εγραφε τιποτα για fees ταλαιπωρια να δω τι θα κανω τωρα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στις 24/10/2018 στις 4:25 ΜΜ, Mangakos97 είπε δυστυχως κατω απο το δικο μου δεν εγραφε τιποτα για fees ταλαιπωρια να δω τι θα κανω τωρα Και σε όλα τα προϊόντα από κινα πχ δεν αναφέρει τίποτα αλλά και εκεί παίζει πιθανότητα όπως είπαν πιο πάνω ότι είναι εκτός Ευρώπης πάντα υπάρχει η πιθανότητα να σταματήσει στο τελωνείο Μάλλον αυτό που σε μπέρδεψε εσένα είναι στο αμερικανικό ebay που σιυ χρεώνει τελωνείακα έξοδα, αυτή την υπηρεσία βέβαια δεν την υποστηρίζουν παντού και όλοι οι πωλητές ξεκινά μιλώντας με τον πωλητή αν δέχεστε να σου κάνει refund αφού γυρίσει πίσω το δέμα και να αφαιρέσει τα μεταφορικα, αν δεχτεί πας στο ταχυδρομείο και ζητάς να επιστραφεί Αν δεν δεχτεί τώρα είτε παραλαμβάνει και από εδώ και πέρα είσαι πιο προσεχτικος στις αγορές σου, είτε το αφήνεις με μεγάλη πιθανότητα να πάει στα αζήτητα
Mangakos97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα βόλεψα ευτυχώς ενταξει, δε ζημιώθηκα πολύ Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Mangakos97
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα