Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πουλάω κάτι μπλουζάκια σαν παράληλο project.

πάει καλά.

αλλά:

2€ Για φάκελο Α4 χωρίς tracking number;

4€ για συννημενο; με tracking number

μου ειπε πως δεν τα αφηνουν πόρτα λόγω μεγεθους του φακέλου. (αλλα δεν ξερω αν το εμπιστεύομαι αυτό.)

μου είπε επίσης ότι δεν μπορεί να σταλέι σαν δέμα γιατι δεν ειναι δέμα αλλά φάκελος

χάνω κάτι;

συμβουλές;

τα 2€ δεν με πειράζουν αλλά νιώθω ανασφάλεια + οτι θα ηθελα να παρέχω και στον άλλον ένα tracking number, αλλά τα 4€ ειναι υπερβολικά πιστεύω για κάθε φάκελο.

Δημοσ.

Αν το πακετάρεις σε μικρό κουτάκι θα περάσει σαν δέμα κι αν δεν κάνω λάθος είναι 2,60€ με tracking number. Εγώ και φάκελο α4 που έστειλα αλλά είχε λίγο όγκο σαν δέμα το στείλανε. 

Δημοσ.

όταν της ειπα να το περάσει σαν δέμα φοβόταν μην σκιστει ο φάκελος.

το θέμα ο φάκελος με μπαμπλ ραπ έρχεται στα 80λεπτά απο λοκαλ βιβλιοπωλείο. 

2,60+80 = 3,40 δλδ κερδίζω κανά 0.60.

βγάζω καλό κέρδος απο το μπλουζάκι αλλα δεν γινεται να σε γαμάνε τόσο τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Δες για μικρά κουτιά αν σου βγαίνουν πιο φτηνά. Αλλιώς πάρε απλούς φακέλους σε ποσότητα και bubble wrap ρολό και φτιάξε μόνος σου πακετάκι, θα βγει πιο φτηνά από έτοιμο φάκελο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμη ενδεικτικη ετσι .Προφανως θα υπαρχουν διαφορες ποιοτητες, μεγεθη ,παχη χαρτονιου και τα σχετικα

Αλλα ενταξει , μου φαινεται οτι συμφερει το χαρτοκουτι + δικια σου φυσαλιδα απο τον φακελο , που εδω που τα λεμε τωρα , δεν ειναι και οτι πιο μαρκετιστικο

https://www.vaza.gr/xartokivotia?gclid=Cj0KCQjwsMDeBRDMARIsAKrOP7GN2ernQvE4xXs_fvKs_E_RrKUQVEHtD5OnKHqpodGnvLUn6hWimGkaAnPCEALw_wcB

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

όταν της ειπα να το περάσει σαν δέμα φοβόταν μην σκιστει ο φάκελος.

το θέμα ο φάκελος με μπαμπλ ραπ έρχεται στα 80λεπτά απο λοκαλ βιβλιοπωλείο. 

2,60+80 = 3,40 δλδ κερδίζω κανά 0.60.

βγάζω καλό κέρδος απο το μπλουζάκι αλλα δεν γινεται να σε γαμάνε τόσο τα μεταφορικά.

Αντί για φάκελο μπαμπλ ραπ πάρε χύμα με το μέτρο, θα σου έρθει πιο φθηνά. Ψάξε για κάνα μεγάλο χρωματοπωλείο, πχ Άγιο Δημήτριο έχει ένα που το μέτρο το πουλούσε αρκετά φθηνά(δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή). Μετά το στέλνεις ως δέμα, εφόσον θα είναι ελαφρύ θα σου έρχεται φθηνά, κοίτα για τιμές στην ιστοσελίδα των ελτά.

Δημοσ.

Απτο πλαίσιο θα σου βγει 0,3-0,4 ο φάκελος. ελτα έχουν μικρά κουτιά με 0,9E νομίζω

Απο εκεί και πέρα μπορείς να πεις τον αγοραστή με τρακινγκ 4Ε χωρίς 2Ε και να αποφασίσει αυτός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...