Προς το περιεχόμενο

Προκληση υλικης ζημιας σε πρατηριο shell και αποποιηση ευθηνης.

nas91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το καλοκαιρι ειχα παει διακοπες σε ενα νησι και ειπα να ριξω ενα πλυσιμο στη μηχανη μου σε ενα πρατηριο shell.Για την ακριβεια,το εδωσα στον υπαλληλο να το πλυνει.

Eκει,ο υπαλληλος εβαλε το πιεστικο πολυ κοντα στο παρπριζ με αποτελεσμα να μου το ξηλωσει εντελως,σπαζοντας και τις 5 βασεις που το συγκρατουσαν.

Να μη πολυλογω,ο υπευθυνος μου ειπε να αγορασω το παρπριζ(150 ευρω στοιχισε),και να του αποστειλλω το τιμολογιο για να με αποζημιωσει.

Ετσι και εκανα,αλλα εδω και αρκετο καιρο με κοροιδευει,πηγαινοντας με απο δευτερα σε δευτερα και τελικως δε κανει καμια ενεργεια.

Τη τελευταια φορα που το καλεσα μαλιστα,με εβρισε και μου ειπε οτι δε προκειται να με αποζημιωσει.Εγω παντα ευγενεστατος...

Σαν αποδεικτικα,εχω τα μηνυματα στο κινητο που παραδεχεται τη ζημια,συν τα email της εταιριας του που λενε οτι πρεπει να με αποζημιωσει ο ιδιος.(καθως η ζημια ειναι κατωτατη των 300 ευρω)

Υστερα απο αυτη τη συμπεριφορα του,θα το κυνηγισω στο επακρο και θα διεκδικισω οτι λεει ο νομος,μεχρι τελευταιας δεκαρας.

Ηθελα να ρωτησω προτου απευθυνθω σε δικηγορο..Μηπως μπορω να απευθυνθω σε καποιο δημοσιο παραγοντα οπως το συνηγορο καταναλωτη,η κατι τετοιο?

Μπορει να με βοηθησει καποιος απο αυτους,η να παω κατευθειαν σε δικηγορο?

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ίσως αν επικοινωνούσες με την εταιρία μήπως το πληρώνανε εξηγώντας τους τι συμβαίνει. 

Αλλιώς πας δικηγόρο. Μπορείς να του ζητήσεις να μιλήσει μαζί του πρώτα. Μπορεί να φοβηθεί και να πληρώσει. Αλλιώς μετά το πας δικαστικά.

• Like 1

αν ειναι της σελ,δεν χαμπαριαζουν τπτ,αφου ξερουν οτι δεν θα το κυνηγησεις.σε 80αρι ντεποζιτο με φουλαρανε με 95 λιτρα.τι συνηγορο,τι κεπκα,βρισιδια,και καλα ελεγξε η εταιρια και βρηκε την αντλια της σωστη.για 20 ευρω,δεν το πηγα δικαστικα,και δεν ξαναπατησα σε μαγαζακι σελ.συμβουλεψου δικηγορο,και αν σου δινει εγγυηση οτι θα κερδισει την υποθεση με τα στοιχεια που εχεις,σκιστην την σκατοεταιρια.προσεξε μονο μην σου πει ο δικηγορος οτι αν κερδισει θελει τοσα,αν δεν κερδισει,δεν τον πληρωνεις,αλλα θα πληρωσεις τα δικαστικα.θα ματωσεις αδικα.....

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

[...].σε 80αρι ντεποζιτο με φουλαρανε με 95 λιτρα.τι συνηγορο,τι κεπκα,βρισιδια,και καλα ελεγξε η εταιρια και βρηκε την αντλια της σωστη. [...]

Θα έπρεπε να το κοινοποιήσεις στην μητρική εταιρεία, όπως θα έπρεπε να το κοινοποιούν όλοι όσοι παρουσιάζουν πυράκια, σπυράκια  και ξέρω γω τι άλλο με την 95αρα. Αλλιώς η Shell Ελλάς (και προφανώς και οι υπόλοιπες εταιρίες και πρατήρια), θα βρίσκει και θα κάνει ότι θέλει με την ευλογία των καταναλωτών.  

Για να μην πω ότι με αυτό το περιστατικό θα έπρεπε να κινηθείς δικαστικός και με τις ελεκτικές υπηρεσίες του κράτους, αφού δήθεν το έλεγξαν και δεν βρέθηκε τίποτα. 

Επεξ/σία από Whargoul

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάθος που δεν έφερες επί τόπου τροχαία , για καταγραφή συμβάντος. Σε νησί βέβαια, μπορεί να μην ερχόταν, αφού πιθανότατα να είναι ξαδέρφια, κουμπάροι κοκ , αλλά μετά από πίεση , τελικά θα ερχόταν κάποιος (90% , ποτέ δεν είσαι σίγουρος) .

Επεξ/σία από Dr_73

55 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

σε 80αρι ντεποζιτο με φουλαρανε με 95 λιτρα

μα καλά, ήσουν μάρτυρας σε ΘΑΥΜΑ και αντί να ανάψεις ένα κερί στον άγιο Οκτάνιο τον Αμόλυβδο, έκανες κ παράπονα από πάνω;;

:lol:

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 22

37 λεπτά πριν, Whargoul είπε

Θα έπρεπε να το κοινοποιήσεις στην μητρική εταιρεία

Η Shell εχει φυγει απο την Ελλαδα χρονια τωρα,εχουν εξαγοραστει τα πρατηρια της

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η coral (Βαρδινογιαννης, κατι σαν Shell Ελλαδας) εχει καποια πρατηρια, σ'αυτα μια χαρα ειναι. Καραθαστηρα μου 'χαλασε' ενας υπαλληλος, μονοι τους τον αλλαξαν και ζητησαν και συγγνωμη. Αλλα 'shell' πρατηριο μπορεις ν'ανοιξεις και εσυ, δε μπορει να ελεγξει η εταιρεια αν ειναι σωστος η λαμογιο.

Επεξ/σία από fredd0
  • Like 1

15 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Η Shell εχει φυγει απο την Ελλαδα χρονια τωρα,εχουν εξαγοραστει τα πρατηρια της

Ναι, αλλά για να δικαιούνται να έχουν το σήμα, αντλίες κλπ Shell, έχουν συμβάσεις με την μητρική Shell, άσχετα ποιος τα διαχειρίζεται εδώ. Οποιαδήποτε λαλακία από τον εδώ αντιπρόσωπο, έχει άμεσες επιπτώσεις στο όνομα της μητρικής.

Eχω  ηδη μιλησει με την ασφαλιστικη εταιρια του πρατηριου,αλλα αυτοι καλυπτουν ζημιες ανω των 300 ευρω,οποτε δεν εχουν ευθυνη για το ποσο των 150..

Απο εκει κ περα,δε θα με χαλαγε να το κυνηγουσα δικαστικα και οτι επερνα,να τα εδινα στο δοκηγορο.

Μου αρκει που θα τον αναγκασω να πληρωσει.

Τωρα,αν ειναι να δωσω 500,για να παρω 150,οχι...Αλλα αν μου πει ο δικηγορος να προχωρησουμε αφοβα,τοτε χαλαλι οσα του παρουμε..

Αμα κερδισεις τα εξοδα του σικαστηριου και των δικηγορων τα πληρωνει ο χαμενος. Δηλ ζητας λεφτα οχι μονο κοστος τζαμιου αλλα χαμενες εργατοωρες αμοιβης σου , διαφυγοντα κερδη, δικηγορικα , δικαστικα , μειωση αξιας αμαξιου σου...και οτι αλλη ζημια ειχες. Ορεξη και φαντασια να εχεις. Ευκολα μπορει να παειι 1000 + το μαλλι.

Προσεξε, μονο ΑΝ κερδισεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας