Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, ανοιγω αυτο το θεμα γιατι το σκεφτομαι εδω και καιρο. θα ηθελα να επενδυσω καπου 10.000 ευρω. ειναι λεφτα καθαρα για επενδυση δηλαδη δεν θελω να τα κανω μαγαζι η προιοντα πωλησης κλπ. τι θα προτεινατε ?

Δημοσ.

1. Επένδυση σε Φ/Β.

2. Ηλεκτρονική σελίδα με τσόντες, γέμισέ την όλο banners κτλ και περίμενε λεφτά από τα clicks.

3. Aνοίγεις ηλεκτρονικό site PTC τύπου neobux. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, gzisis69 είπε

δεν θελω να τα κανω μαγαζι η προιοντα πωλησης κλπ

Στην Ελλάδα τι ειδους επενδυση διαφορετικη απο αυτα τα 2 θα μπορουσε να γινει  με τοσα λιγα χρήματα?

εχω μια ιδεα και δεν ειναι τρόλ.

Διερεσε τα σε 20 τεμάχια των 500 ευρω και τρώγε κάθε μηνα ενα 500άρι ενδιάμεσα οσο τα τρως ψάξε καμια δουλεια η φυγε εξωτερικο θα εχεις 20 μηνες περιθωριο να βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει δεν μπορω να σκευτω κάτι άλλο.

Επεξ/σία από mastoras007
Δημοσ.

αν έχεις κάποιες βασικές γνώσεις μπορείς να κοιτάξεις κανένα αμοιβαίο κεφάλαιο. Ανάλογα με το τι ρίσκο αντέχεις διαφοροποιούνται και οι αποδόσεις τους

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, 12180 είπε

Σε κανένα λεξικό ίσως ...

19 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

Γραμματικη η λεξικο. Τοσες επιλογες...

Κάνω ορθογραφικά οκ, γράφω γρήγορα και βιάζομαι, Σε φορουμ γράφω δεν με νοιάζει κιόλας τα βλέπω πολλές φορές και δέν τα διορθώνω γιατι γράφω γρήγορα και βιαστικά, και δεν με απασχολει κιόλας.. Και αν κρίνω απο εσάς τους δυο με το ειρονικο σχόλιο, οπος εχω ξανα πει πολλές φορες εδω μέσα δεν ειμαι λιγοτερο αγραμματος απο εσάς γιατι πολυ απλά με αυτα τα σχόλια δειχνετε ποσο αγραμματοι ειστε, προτιμω να κάνω ορθογραφικά.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου είναι προτιμότερο να τα επενδύσεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου(είτε επιχείρηση είτε οτιδήποτε άλλο),παρά σε κάποιον τρίτο.

Έτσι, το κέρδος σου εξαρτάται πολύ παραπάνω από εσένα και αντίστοιχα η χασούρα θα ειναι μεγαλύτερη εαν δεν το κυνηγήσεις αρκετά 👼

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η δικαιολογία "γράφω γρήγορα και κάνω ορθογραφικά", όταν συνδυάζεται με σύνταξη φάση "ποτς γκένεν", είναι συνδυασμός που σκοτώνει. 

Δηλαδή, είσαι που είσαι ανορθόγραφος (γιατί ποτέ δεν έμαθες σωστά Ελληνικά) και δεν σε κόφτει να βάλεις έναν ορθογράφο εν έτη 2018, κατάλαβε ότι η γνώση της γλώσσας φαίνεται και από τα συντακτικό και γραμματική και μην προσπαθείς να βαφτίσεις τον γαύρο, ροφό.

Επεξ/σία από Fortistis
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Παρε μια γκαρσονιερα και καντην airbnb

Με τόσο μικρό ποσό έχει πολύ λίγες επιλογές αλλά αν δεις τι υπόγες στην Αθήνα έχουν μετατραπεί σε AirBNB μπορεί να στραφεί προς τα εκεί. Αλλά παίζει μεγάλη σημασία η περιοχή. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Αυτή η δικαιολογία "γράφω γρήγορα και κάνω ορθογραφικά", όταν συνδυάζεται με σύνταξη φάση "ποτς γκένεν", είναι συνδυασμός που σκοτώνει. 

Δηλαδή, είσαι που είσαι ανορθόγραφος (γιατί ποτέ δεν έμαθες σωστά Ελληνικά) και δεν σε κόφτει να βάλεις έναν ορθογράφο εν έτη 2018, κατάλαβε ότι η γνώση της γλώσσας φαίνεται και από τα συντακτικό και γραμματική και μην προσπαθείς να βαφτίσεις τον γαύρο, ροφό.

δεν ειμαστε ολοι σπουδαγμένοι φίλε μου τι να κάνουμε υπάρχουμε και εμεις 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...