Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4.7 kai 10xlm εστιακο βαθος δινουν για την Λαμια τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά μη ξεχνάτε ότι η Ελλάδα είναι στην έκτη θέση στον κόσμο στη λίστα με τις πιο σεισμογενείς χώρες και παρόλο που κατέχει το 0,02 της επιφάνειας της Γης, απελευθερώνει το 2% της παγκόσμιας σεισμικής ενέργειας κάθε χρόνο και πλέον του 50% της ευρωπαϊκής.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Πάντως, έτσι για να ξεχάσουμε λίγο το κούνημα, πρέπει να αναφέρω τις θεωρίες που έχει πολύς κόσμος στην επαρχία σχετικά με το συσχετισμό θερμοκρασιών ανά εποχή και σεισμών. Πχ ζέστη το χειμώνα, κρύο το καλοκαίρι κλπ και το ακούω πολύ συχνά ότι οι ανεξήγητες θερμοκρασίες είναι προαγγελοι θεομηνιων. 

Πολλοί μετεωρολόγοι αποδίδουν τον τυφώνα που έγινε στη χώρα μας πριν λίγο καιρό στην απότομη μείωση της θερμοκρασίας που είχαμε τον Αύγουστο 

Δημοσ.

Η φαση ειναι πως μπηκα σπιτι χθες. Και με το που καθομαι στο pc ακου κατι να κανει κλικ κλικ απο μεταλικο ηχο. Λεω εχε γουστο να μπηκε κανενα ποντικι. Κοιταω δεξια αριστερα βλεπω να κουνανε ολα.. φωτα το καιρι στο τοιχο κλπ. Παω να δω μεσα στα δωματια αν ηταν τελικα αερας ή σεισμος και τα ειδα να κουνανε ολα. Ουτε που το καταλαβα εγω αλλα τα φωτιστικα τον ρουφιανψανε. 
Μπηκα να δω αν εγινε σεισμος στο καπακι απο τα γνωστα sites και δεν βρηκα κατι για αθηνα... Λεω η ιδεα μου θα ηταν. :P Τελικα εγινε ομως.

Το 98 που κουναγε σαν ζελε τα σπιτια πρεπει να εγινε στη τουρκια. Εδω εγω θυμαμαι πως εγινε το 99.

Δημοσ.
18 minutes ago, coffeex said:

Θυμάται κανείς τα 6,5 του 2008 ;; 

Το σπίτι πήγαινε σαν ζελέ τότε 😨😨

Ποιόν σεισμό λες; Ποιό επίκεντρο;

Μόνο '99 ρε \m/ [και τα παπούδια θα θυμούνται του '81]

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, *nenya* είπε

[και τα παπούδια θα θυμούνται του '81]

Nα φωνάξουμε τον στορμ να μας πει!

[εγώ δεν είχα καν γεννηθεί😎]

Δημοσ.

Ήμουν στην καρέκλα-πολυθρόνα αραχτός στο γραφείο και έβλεπα μια σειρά στο λάπτοπ. Κουνήθηκα λίγο αλλά δεν σηκώθηκα,  λέω θα περάσει σιγά τον σεισμό. Σηκώθηκα πιο μετά για κατούρημα όμως. :P

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ποιόν σεισμό λες; Ποιό επίκεντρο;

Μόνο '99 ρε \m/ [και τα παπούδια θα θυμούνται του '81]

Οι βόρειοι θυμόμαστε και του '78 (δεν παπαούδιασα ακόμα... )

Επεξ/σία από gregdel
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...