Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι σεισμοί είναι 3 την τελευταία ώρα με μεγαλύτερο το δεύτερο 6,8 και μεγάλη διάρκεια (15-20δ).ο πρώτος μισή ώρα νωρίτερα 5,1 και ο τελευταίος πριν ένα τέταρτο 5,6.

Δημοσ.

Πύργο 4ο όροφο έδωσε πόνο 

Έφυγε η 40αρα στο δωμάτιο τούμπα κάτω, ευτυχώς δεν έσπασε. Η άλλη η 40αρα (γυναίκα μου) αν δεν είχαμε τα παιδιά θα είχε προλάβει να κατέβει όλες τις σκάλες πριν τελειώσει ο σεισμός. 

Εγώ τώρα θα κοιμόμουν...

• Like 4
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Palikarosss είπε

Θεσσαλονίκη δεν κουνηθηκαμε πολύ,αρκετά δυνατός για να κουνήσει λίγο το κρεβάτι και το πολυφωτο Αλλα μέχρι εκεί 

Και Θεσσαλονίκη κουνηθήκατε? Καλά όλη η Ελλάδα κουνήθηκε?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, pitogiro είπε

Έχει σχόλια μέχρι και από Σκόπια και Μαυροβούνιο για αυτό το σεισμό! Whaaaat?! :o

Νοτια Ιταλία, Αλβανία και Μάλτα επίσης  έγινε αισθητός απ' οτι διαβάζω. Μας τρολαρουν οι τεκτονικές πλάκες

Δημοσ.

Πολύ δυνατός και με πολυ μεγάλη διάρκεια και σταθερό ρυθμό (Πάτρα).Η βιβλιοθήκη χτυπούσε στον τοίχο και φοβόμουν μην δυναμώσει και πέσει..Θυμήθηκα το μεγάλο σεισμό του 2008 που την κρατούσα γιατί θα έπεφτε μπροστά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τον σεισμό έχει κοπεί το ρεύμα στην πόλη της Ζακύνθου, ενώ οι κάτοικοι, ανάστατοι, βγήκαν στους δρόμους - Σοβαρή και ανυπολόγιστη ζημιά στον Πύργο του καστρομοναστηριού στα Στροφάδια.καποιοι γραφουν και για δρομους κλειστους στην ζακυνθο

www.imerazante.gr

6.4 η 1η αναλυση απο γεωδυναμικο αθηνων

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Για να έγινε αισθητός σε τέτοια έκταση, θα υπάρχουν πολλά προβλήματα στην Ζάκυνθο. Από το ξημέρωμα θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι καταστροφές. Μην πω οτι παίζει να υπάρχουν και λίγοι νεκροί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην κινδυνολογουμε στην ελλαδα τα σπιτια για να λεμε την αληθεια λογω προηγ.σεισμων και κανονισμων αντεχει τους περισσοτερους σεισμους ...(αυτους που ειναι σε θάλασσα ).το πιο προσφατο παραδειγμα ειναι στην κεφαλονιά το 2014.η συνοικια που επεσε ηταν παλια σπιτια μη κατοικοισημα  

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Εδω Αγρινιο κουνηθηκε καλα, και ενα πραγμα θα πω ηταν οτι χειροτερο εχω ζησει, και χεσαμε τα βρακια μας!! Τα π@@ρια μας βαραγαν παλαμακια! Ναι τοσο χαλια!!

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...