Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δωροεπιταγη 15ευρω που λήγει στο τέλος του μήνα από τον Κωτσόβολο. Έχει ελάχιστο ποσό αγοράς κάπου στα 60ευρω.

Δεν θέλω να πάρω κάτι τώρα αλλά γενικά ψωνίζω αρκετά συχνά από εκει (από video game σε τιμές σκότωμα μέχρι φούρνο, πλυντήριο κλπ)

Λέω να πάω να αγοράσω αρκετές από αυτές τις ασφάλειες κατοικίας που κάνουν, εάν θυμάμαι καλά η υπάλληλος μου είχε πει ότι είναι ένας κωδικος που ισχύει για ένα χρονο και εάν τελικά διαβασεις τους όρους και δεν συμφωνήσεις δεν ενεργοποιεις την ασφάλεια αλλά δίνεις των κωδικό αυτό για την επονενη αγορά από το κατάστημα μέσα στον χρόνο...

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Το ποσό είναι μικρό το καταλαβαίνω αυτό, αλλά αγοράζω συχνά από το κατάστημα.

Γνώμες;

• Moderators
Δημοσ.

Έχεις δωροεπιταγή από το Spider-man, ε; Κι εγώ ήθελα να πάρω το Mario & Rabbids που είχε 20 ευρώ σε προσφορά και για να φτάσω στα 60 έχωσα παρέα κι ένα τόνερ για το μαγαζί, δεν έβγαινε αλλιώς.

Δεν μπορείς να πάρεις κάτι που να κάνει 60 ευρώ, να το επιστρέψεις την επόμενη μέρα σφραγισμένο και να ζητήσεις να σου κόψουν πιστωτικό; Νομίζω το πιστωτικό ισχύει για ένα χρόνο.

Δημοσ.

Ναι απο το spiderman ειναι:)

Σωστό και αυτο με το πιστωτικο. Αλλά θα πρέπει να τους ρωτήσω εάν θα μπορώ να κάνω τμηματική χρήση για τις γνωστές προσφορές που δίνει τα παιχνίδια που θέλει να ξεφορτωθει.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...