Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Ψάχνω ένα κινητό έως 300€. Δεν χρησιμοποιώ  ιδιαίτερα την καμερα. Ο μόνος περιορισμός είναι να μην είναι μεγάλο , δλδ όχι πάνω από 5.2". Έχω το honor 7 που είναι 5.2" και μου φαίνεται μεγαλο. Θέλω να το χρησιμοποιώ εύκολα με το ένα χέρι. 

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aggeluska είπε

Καλησπέρα . Ψάχνω ένα κινητό έως 300€. Δεν χρησιμοποιώ  ιδιαίτερα την καμερα. Ο μόνος περιορισμός είναι να μην είναι μεγάλο , δλδ όχι πάνω από 5.2". Έχω το honor 7 που είναι 5.2" και μου φαίνεται μεγαλο. Θέλω να το χρησιμοποιώ εύκολα με το ένα χέρι. 

https://www.bestprice.gr/item/2155023886/xiaomi-redmi-4x-32gb.html?qid=3h6VNEZ9naT_e9c58&seq=1                                                                                                                                                                     https://www.skroutz.gr/s/10844371/Huawei-Nova-32GB.html                                                                                              

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.

Το Sony Xperia XZ1 Compact

Βγαίνει λίγο παραπάνω από το μπάτζετ αλλα είναι 4.6" με καλά χαρακτηριστικά.

https://www.exeelectronics.gr/sony-xperia-xz1-compact-g8441-black.html

Δημοσ.
14 minutes ago, saruman123 said:

Το Sony Xperia XZ1 Compact

Βγαίνει λίγο παραπάνω από το μπάτζετ αλλα είναι 4.6" με καλά χαρακτηριστικά.

https://www.exeelectronics.gr/sony-xperia-xz1-compact-g8441-black.html

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς είναι αρκετά εκτός μπάτζετ. Μάλλον πρέπει να συνηθίσω 5,5"++. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς είναι αρκετά εκτός μπάτζετ. Μάλλον πρέπει να συνηθίσω 5,5"++. 

Ο λογος που δεν πας στο huawei nova ? αν ειναι η τιμη μπορεις να το παρεις φθηνοτερα.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony Xperia X Compact στο μπάτζετ σου με 5" 

Το κακό είναι ότι είναι μοντέλο του 16.

Χρώματα:

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=429&ref=bestprice.gr

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=428&ref=bestprice.gr

http://skyfon.gr/SONY-XPERIA-X-COMPACT-F5321-32GB?ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
17 minutes ago, manoskost said:

Ο λογος που δεν πας στο huawei nova ? αν ειναι η τιμη μπορεις να το παρεις φθηνοτερα.

Επειδή σαν χαρακτηριστικα το nova έχει παρόμοια με το δικό μου. Δλδ 3GB Ram και 32GB rom. Δεν ξέρω τι CPU έχει αλλά όπως και να έχει με αυτά τα χαρακτηριστικά νιώθω ότι θα το πάρω και δεν θα αναβαθμιστω.

7 minutes ago, saruman123 said:

Καλή σκέψη αλλά επειδή δεν έχω την πολυτέλεια να αλλάζω κινητά συχνα, ίσως κάθε 3 χρόνια αλλάζω. Δεν θέλω να πάρω κάποιο το οποίο είναι ήδη outdated. 

Σε περίπτωση που δεν έδινα περιορισμό σε οθόνη και απλά έλεγα να προτείνετε μέχρι 300€ μια συσκευη, ποια θα προτείνατε ; Σόρρυ αν σας κουράζω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή σκέψη αλλά επειδή δεν έχω την πολυτέλεια να αλλάζω κινητά συχνα, ίσως κάθε 3 χρόνια αλλάζω. Δεν θέλω να πάρω κάποιο το οποίο είναι ήδη outdated. 

Σε περίπτωση που δεν έδινα περιορισμό σε οθόνη και απλά έλεγα να προτείνετε μέχρι 300€ μια συσκευη, ποια θα προτείνατε ; Σόρρυ αν σας κουράζω .

Το LG G6(2017) ή Nokia 7 plus(2018)

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, saruman123 said:

Το LG G6(2017) ή Nokia 7 plus(2018)

Όμορφα κινητά και τα δύο. Θ λα τα έχω υποψην. Για το Honor play τι άποψη έχεις; Είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα δύο που πρότεινες; Και γιατί; Επίσης γιατί δεν προτείνεις pocophone?

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Όμορφα κινητά και τα δύο. Θ λα τα έχω υποψην. Για το Honor play τι άποψη έχεις; Είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα δύο που πρότεινες; Και γιατί; Επίσης γιατί δεν προτείνεις pocophone?

Δεν είναι καλύτερο αλλά ούτε και χειρότερο.

Κάποιο χάνει και κάποιο κερδίζει στα σημεία.

Πάντως δεν έχει καλή κάμερα και το λειτουργικό του είναι κάπως περίεργο.

Επίσης αν στο μέλλον θες να βάλεις κάποια custom αυτό πλέον δεν ισχύει στα Huawei.

Το poco δεν το προτείνω γιατί και αυτό έχει κάποια προβλήματα, ιδιαίτερα στην οθόνη.

Θα σου έλεγα να πας σε ένα ασφαλές κινητό όπως το G6 που είναι μικρό σε διαστάσεις με πολύ καλή κάμερα ,είναι αδιάβροχο έχει καλό επεξεργαστή και θα έχεις και κάποια σχετική εγγύηση από πίσω.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, saruman123 said:

Δεν είναι καλύτερο αλλά ούτε και χειρότερο.

Κάποιο χάνει και κάποιο κερδίζει στα σημεία.

Πάντως δεν έχει καλή κάμερα και το λειτουργικό του είναι κάπως περίεργο.

Επίσης αν στο μέλλον θες να βάλεις κάποια custom αυτό πλέον δεν ισχύει στα Huawei.

Το poco δεν το προτείνω γιατί και αυτό έχει κάποια προβλήματα, ιδιαίτερα στην οθόνη.

Θα σου έλεγα να πας σε ένα ασφαλές κινητό όπως το G6 που είναι μικρό σε διαστάσεις με πολύ καλή κάμερα ,είναι αδιάβροχο έχει καλό επεξεργαστή και θα έχεις και κάποια σχετική εγγύηση από πίσω.

Ok ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok ευχαριστώ πολύ

Δεν είναι καν σοβαρα τα θέματα που λένε για το poco αν υπάρχουν κιόλας .Εγώ το χω 1 μισι μήνα κ ειμαι πολύ ικανοποιημένος . Στα 300 ευρώ δεν έχει ανταγωνισμό .

Επεξ/σία από vargas
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Aggeluska είπε

Φιλε μου υπαρχει με οθονη που θες Samsung s7 5.1" οθονη κινηταρα :)

Δημοσ.
1 hour ago, kp1 said:

Φιλε μου υπαρχει με οθονη που θες Samsung s7 5.1" οθονη κινηταρα :)

Ωραίο. Αλλά πόσα update να πάρει ακόμα; Λες να πάρει την επόμενη έκδοση android? 

Δημοσ.

Αφού δεν αλλάζεις κινητά τότε κάνεις υπομονή για αλλά 40 ευρώ και πας όπως σου είπε ο Σάρουμαν στο xz1.

Θα πάρει αναβαθμίσεις και το σημαντικό για εσένα είναι πραγματικά πύραυλος τσέπης με αψεγάδιαστο software που θα δουλεύει για χρόνια σαν την πρώτη μέρα.

Σε ένα πράγμα είναι καλά τα Sony και αυτό είναι ταχυτητα-ομαλοτητα στην χρήση.

Στα θετικά είναι ότι έχει και την κάμερα που θες,δηλαδή καλό αποτέλεσμα σε ένα απλό app με ωραία φλατ χρώματα στο βιντεο.

Σκέψου το και πράξε.

Εάν δε σου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες και δε τις χρειάζεσαι αυτή η συσκευή με την αμεσότητα και την φορητότητα της θα σταθεί δίπλα σου μέχρι να θες να αλλάξεις και να μη σου δίνει λόγο να το κάνεις.

Όπως εγώ με το z5c που θέλω μια αλλαγή και καλύτερη κάμερα και όσο το βλέπω να πηγαίνει ξυράφι στη χούφτα μου λέω κάτσε ακόμα κάτσε ακόμα και να δω πότε θα το βάλω με βαριά καρδιά συρτάρι για back up. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...