SeNNinhA Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Xiaomi Mi Mix 2 & LG G6 τα πιο μαζεμενα απο ολα θα ελεγα στα 300€ και αξιολογα και αξιοπιστα. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από SeNNinhA
Aggeluska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, SeNNinhA said: Xiaomi Mi Mix 2 & LG G6 τα πιο μαζεμενα απο ολα θα ελεγα στα 300€ και αξιολογα και αξιοπιστα. το mi max 2 αρκετα μεγαλο.... αυτα που μ αρεσουν περισσοτερο μεχρι τωρα ειναι τα G6 και nokia 7 plus.
SeNNinhA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Aggeluska είπε το mi max 2 αρκετα μεγαλο.... αυτα που μ αρεσουν περισσοτερο μεχρι τωρα ειναι τα G6 και nokia 7 plus. Mi Mix 2 και οχι Mi Max 2 Αλλο τηλεφωνο το ενα και αλλο το αλλο
kp1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Aggeluska είπε το mi max 2 αρκετα μεγαλο.... αυτα που μ αρεσουν περισσοτερο μεχρι τωρα ειναι τα G6 και nokia 7 plus. Για μενα τσεκαρε ενα απο τα 3 και στα βαζω και βαση καμερας και γενικα καλυτερα για μενα GOOGLE PIXEL XL -GOOGLE PIXEL (ΕΧΕΙ ΚΑΙ 5 ΟΘΟΝΗ)- SAMSUNG S7-LG G6
Aggeluska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, kp1 said: Για μενα τσεκαρε ενα απο τα 3 και στα βαζω και βαση καμερας και γενικα καλυτερα για μενα GOOGLE PIXEL XL -GOOGLE PIXEL (ΕΧΕΙ ΚΑΙ 5 ΟΘΟΝΗ)- SAMSUNG S7-LG G6 το google pixel μ αρεσει ΠΑΡΑ πολυ. Αλλα τωρα θα βγει το 3 σωστα; οποτε το 1 ειναι πολυ Outdated... αλλιως αν το δυο εκανε 300 ευρω μαξ, θα το επαιρνα. αλλα δυστυχως δεν κανει.
SeNNinhA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε το google pixel μ αρεσει ΠΑΡΑ πολυ. Αλλα τωρα θα βγει το 3 σωστα; οποτε το 1 ειναι πολυ Outdated... αλλιως αν το δυο εκανε 300 ευρω μαξ, θα το επαιρνα. αλλα δυστυχως δεν κανει. Θες Top ναυαρχιδα με 300€ αλλα δεν θελεις να ειναι και παλιοτερο μοντελο???? Αξιολογεις το κινητο απο την ημερομηνια κατασκευης του ή απο την αποδοση του;
Aggeluska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, SeNNinhA said: Θες Top ναυαρχιδα με 300€ αλλα δεν θελεις να ειναι και παλιοτερο μοντελο???? Αξιολογεις το κινητο απο την ημερομηνια κατασκευης του ή απο την αποδοση του; δεν ειπα πουθενα οτι θελω καμια κινηταρα. Αντιθετως ειπα οτι δεν χρησιμοποιω καν καμερα, οποτε δεν με νοιαζει. Ειπα οτι θελω να ξοδεψω μαξ 300 ευρω και ΑΝ γινεται να εχει μαζεμενη οθονη και να μεινει ενημερωμενο ακομα 2-3 χρονια. Αυτο... ουτε ζητησα να εχει π.χ πολυ ρομ, ουτε γαματο επεξεργαστη, ουτε γαματη καμερα. Απλα θελω να εκμεταλλευτω τα χρηματα μου στο επακρο και να παρω πραγματικα οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα χρηματα. Υποψην θα περιμενω μεχρι τελος νοεμβρη μπας και εχει κατι ενδιαφερον στο Black Friday, αλλα μεχρι τοτε θελω να εχω στο νου μου 3-4 συσκευες να "παρακολουθω τιμες".
26ska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) LG g6, Nokia 8,Google pixel και αφού δεν σε νοιαζουν τα πολλά πολλά redmi note 5 με πολύ λιγότερα. Εγώ αν δεν με ενδιέφερε η κάμερα θα πήγαινα στο xiaomi, που έχει αξιοπρεπεστατη κάμερα, αλλά ήθελα κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από 26ska
Aggeluska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, 26ska said: LG g6, Nokia 8,Google pixel και αφού δεν σε νοιαζουν τα πολλά πολλά redmi note 5 με πολύ λιγότερα. Εγώ αν δεν με ενδιέφερε η κάμερα θα πήγαινα στο xiaomi, που έχει αξιοπρεπεστατη κάμερα, αλλά ήθελα κάτι καλύτερο. Γιατί note 5 και όχι note 6 pro?
26ska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Aggeluska είπε Γιατί note 5 και όχι note 6 pro? Μία χαρά και αυτό, εννοείται. 1
Aggeluska Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα. για να μην ανοιγω θεμα . αν υποθετικα ειχαμε ενα κινητο με ιδιο hardware αλλα με επεξεραστη snapdragon 660 Και ενα ολοιδιο παλι αλλα με 835. Ποση διαφορα πιστευεται θα εβλεπε κανεις; Το ρωταω επειδη ενω αρχικα ειχα δει το ΝΟΚΙΑ 8 και ελεγα να παρω αυτο, σημερα ετυχε να βρεθω στο Media Markt και ειδα απο κοντα το Nokia 7 plus και μου αρεσε πολυ εμφανισιακα παρολο που η οθονη ειναι μεγαλυτερη. Πιστευετε εφοσον δεν παιζω Games στο κινητο, θα δω καποια ιδιαιτερη διαφορα; επειδη το νοκια 7 Plus εχει τον 660
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε καλησπερα. για να μην ανοιγω θεμα . αν υποθετικα ειχαμε ενα κινητο με ιδιο hardware αλλα με επεξεραστη snapdragon 660 Και ενα ολοιδιο παλι αλλα με 835. Ποση διαφορα πιστευεται θα εβλεπε κανεις; Το ρωταω επειδη ενω αρχικα ειχα δει το ΝΟΚΙΑ 8 και ελεγα να παρω αυτο, σημερα ετυχε να βρεθω στο Media Markt και ειδα απο κοντα το Nokia 7 plus και μου αρεσε πολυ εμφανισιακα παρολο που η οθονη ειναι μεγαλυτερη. Πιστευετε εφοσον δεν παιζω Games στο κινητο, θα δω καποια ιδιαιτερη διαφορα; επειδη το νοκια 7 Plus εχει τον 660 Πολύ καλύτερο το 8 ,αλλά.... Το 7 plus έχει καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία. Το 8 έχει δυνατότερο επεξεργαστή αλλά στην κάμερα έχει OIS το οποίο δεν έχει το plus. Επίσης είναι και αδιάβροχο (ΙΡ54)και με καλύτερη ανάλυση οθόνης. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, saruman123 said: Πολύ καλύτερο το 8 ,αλλά.... Το 7 plus έχει καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία. Το 8 έχει δυνατότερο επεξεργαστή αλλά στην κάμερα έχει OIS το οποίο δεν έχει το plus. Επίσης είναι και αδιάβροχο (ΙΡ54)και με καλύτερη ανάλυση οθόνης. εχω μπριζωσει με το νοκια 8. Νομιζω με χαλαει περισσοτερο στο nokia 7 plus το γεγονος οτι εχει τον 660, και λιγοτερο τα Bezel στο νοκια 8. Θα παω να το παρω απο γερμανο μεσα στην βδομαδα αν ειναι. Θα περιμενω μεχρι παρασκευη μηπως αλλαξει κατι. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Aggeluska
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, saruman123 said: Στον Γερμανό το Nokia 8 στα 199€ το παραγγειλα. Ευχαριστω Saruman για την βοηθεια ολες αυτες τις μερες! ❤️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα