AnastaSia94 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Στα πλάισια της διπλωματικής μου κάνω μία έρευνα και χρειάζομαι την άποψή σας για μία νέα συσκευασία. 10 λεπτάκια από τον πολύτιμο χρόνο σας! --> https://goo.gl/forms/iIGdBtkW7xGb7zwU2 Ευχαριστω εκ των προτέρων!
iliasmach Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Done. Μερικές ερωτήσεις δεν βγάζουν νόημα συντακτικά ή είναι εκτός θέματος. 1
chill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην ερώτηση - Αυτό το προϊόν θυμίζει άνθρωπο; Είπα wtf αλλά μετά θυμήθηκα ένα γκομενακι από τη νέα Πέραμο που τραβιομουν το 2010 και επέλεξα το ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Δεν μου άρεσε καθόλου το ερωτηματολόγιο. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από chill
k_w_t Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 ¨Έχω 17 δάχτυλα στο αριστερό μου χέρι." Ακομα κλαιω...... 1
AnastaSia94 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση όπως και να έχει! 😁 το ερωτηματολόγιο αποτελείται από έγκυρα ήδη υπάρχοντα ερωτηματολόγια όποτε δε γίνεται να αλλάξω τις ερωτήσεις. Μπορει να φαινονται εκτος θεματος αλλα δεν ειναι. Όλες οι απόψεις πάντως είναι ευπρόσδεκτες. Και πάλι ευχαριστώ! 😍
*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σ'αυτό με τα 17 δάχτυλα συμφωνώ απόλυτα. Αλλά διαφωνώ απόλυτα με την γέννηση στον πλανήτη Γη. Κρόνος FTW. Done! XD Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από *nenya* 1 1
mylo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Διπλωματική στη τρολια κάνεις; Η γη είναι επίπεδη. Γεννήθηκα στον Πλούτωνα και έχω 18 δάχτυλα στο δεξί μου πόδι και 4 @@ 1
AnastaSia94 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Οι ερωτήσεις αυτές έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία του δείγματος. Οι άκυρες απαντήσεις δείχνουν είτε έλλειψη συγκέντρωσης, είτε απάντηση στην τύχη, είτε τρολια. Οπότε διαγράφονται από το δείγμα μου (δυστυχώς) 😋 3
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, AnastaSia94 είπε Οι άκυρες απαντήσεις δείχνουν είτε έλλειψη συγκέντρωσης, είτε απάντηση στην τύχη, είτε τρολια. Οπότε διαγράφονται από το δείγμα μου Damn! oπότε πρέπει να συγκεντρωθώ Spoiler DONE Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από TriLoBiTe 1
billiboo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 προσπαθησα να το συμπληρωσω αλλα δεν μπορεσα να συνεχισω οι ερωτησεις μου φαινονται εντελως οτι ναναι και χωρις νοημα 2 1
~mxls~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, AnastaSia94 είπε Οι ερωτήσεις αυτές έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία του δείγματος. Οι άκυρες απαντήσεις δείχνουν είτε έλλειψη συγκέντρωσης, είτε απάντηση στην τύχη, είτε τρολια. Οπότε διαγράφονται από το δείγμα μου (δυστυχώς) 😋 Θα μπορούσες να βάλεις ένα " Η Γη είναι επίπεδη" και να ξεμπερδεύεις νωρίς με τα άκυρα. Done και από μένα. 2 1
AnastaSia94 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, ~mxls~ είπε Θα μπορούσες να βάλεις ένα " Η Γη είναι επίπεδη" και να ξεμπερδεύεις νωρίς με τα άκυρα. Done και από μένα. Πρόκειται για ερωτηματολόγιο 3 ερωτήσεων που έχει εγκριθεί και έχει ελεγχθεί η εγκυρότητα του. Δυστυχώς δε γίνεται να το αλλάξω γιατί χρειάζεται να ελέγχεται η εγκυρότητα κάθε μου ερωτηματολόγιου για να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. Με έχει κάψει αυτή η ερώτηση δυστυχώς... 😋 Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα