Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Στα πλάισια της διπλωματικής μου κάνω μία έρευνα και χρειάζομαι την άποψή σας για μία νέα συσκευασία. 

10 λεπτάκια από τον πολύτιμο χρόνο σας! --> https://goo.gl/forms/iIGdBtkW7xGb7zwU2

Ευχαριστω εκ των προτέρων! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ερώτηση 

- Αυτό το προϊόν θυμίζει άνθρωπο; 

Είπα wtf αλλά μετά θυμήθηκα ένα γκομενακι από τη νέα Πέραμο που τραβιομουν το 2010 και επέλεξα το ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ :lol:

Δεν μου άρεσε καθόλου το ερωτηματολόγιο.

Επεξ/σία από chill
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση όπως και να έχει! 😁 το ερωτηματολόγιο αποτελείται από έγκυρα ήδη υπάρχοντα ερωτηματολόγια  όποτε δε γίνεται να αλλάξω τις ερωτήσεις. Μπορει να φαινονται εκτος θεματος αλλα δεν ειναι.

Όλες οι απόψεις πάντως είναι ευπρόσδεκτες. Και πάλι ευχαριστώ!  😍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ'αυτό με τα 17 δάχτυλα συμφωνώ απόλυτα. Αλλά διαφωνώ απόλυτα με την γέννηση στον πλανήτη Γη. Κρόνος FTW.

Done! XD

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Διπλωματική στη τρολια κάνεις; 

Η γη είναι επίπεδη. Γεννήθηκα στον Πλούτωνα και έχω 18 δάχτυλα στο δεξί μου πόδι και 4 @@

• Like 1
Δημοσ.

Οι ερωτήσεις αυτές έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία του δείγματος. Οι άκυρες απαντήσεις δείχνουν είτε έλλειψη συγκέντρωσης, είτε απάντηση στην τύχη, είτε τρολια. Οπότε διαγράφονται  από το δείγμα μου (δυστυχώς) 😋

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, AnastaSia94 είπε

Οι άκυρες απαντήσεις δείχνουν είτε έλλειψη συγκέντρωσης, είτε απάντηση στην τύχη, είτε τρολια. Οπότε διαγράφονται από το δείγμα μου

Damn! oπότε πρέπει να συγκεντρωθώ

Spoiler

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ομμμμ

DONE

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Thanks 1
Δημοσ.

προσπαθησα να το συμπληρωσω αλλα δεν μπορεσα να συνεχισω οι ερωτησεις μου φαινονται εντελως οτι ναναι και χωρις νοημα

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AnastaSia94 είπε

Οι ερωτήσεις αυτές έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία του δείγματος. Οι άκυρες απαντήσεις δείχνουν είτε έλλειψη συγκέντρωσης, είτε απάντηση στην τύχη, είτε τρολια. Οπότε διαγράφονται  από το δείγμα μου (δυστυχώς) 😋

Θα μπορούσες να βάλεις ένα " Η Γη είναι επίπεδη" και να ξεμπερδεύεις νωρίς με τα άκυρα.

Done και από μένα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ~mxls~ είπε

Θα μπορούσες να βάλεις ένα " Η Γη είναι επίπεδη" και να ξεμπερδεύεις νωρίς με τα άκυρα.

Done και από μένα.

Πρόκειται για ερωτηματολόγιο 3 ερωτήσεων  που έχει εγκριθεί και έχει ελεγχθεί η εγκυρότητα  του. Δυστυχώς δε γίνεται να το αλλάξω γιατί χρειάζεται  να ελέγχεται  η εγκυρότητα κάθε μου ερωτηματολόγιου για να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. Με έχει κάψει αυτή η ερώτηση δυστυχώς... 😋 

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...