Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AnastaSia94 είπε

Στα πλάισια της διπλωματικής μου κάνω μία έρευνα και χρειάζομαι την άποψή σας για μία νέα συσκευασία

Για ποιά συσκευασία? Δύο προϊόντα έχεις. Τι ακριβώς ψάχνεις?

11 λεπτά πριν, billiboo είπε

προσπαθησα να το συμπληρωσω αλλα δεν μπορεσα να συνεχισω οι ερωτησεις μου φαινονται εντελως οτι ναναι και χωρις νοημα

Εννοείς οτι βαρέθηκες νομίζω. Οι ερωτήσεις στην ουσία θέλουν να πάρουν απαντήσεις πλαγίως (πολύ πλαγίως όμως) αντί να ρωτήσουν κατευθείαν αυτό που χρειάζεται (με το 1/10 από αυτές).

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Για ποιά συσκευασία? Δύο προϊόντα έχεις. Τι ακριβώς ψάχνεις?

Εννοείς οτι βαρέθηκες νομίζω. Οι ερωτήσεις στην ουσία θέλουν να πάρουν απαντήσεις πλαγίως (πολύ πλαγίως όμως) αντί να ρωτήσουν κατευθείαν αυτό που χρειάζεται (με το 1/10 από αυτές).

Ο τίτλος είναι καθαρό μάρκετινγκ. Δεν πρόκειται να βγάλω μόνη μου νέο προϊόν (Ακομα 😋).  Πρόκειται για μια έρευνα που κάνω για το αντίκτυπο μιας ανθρωπομορφης  συσκευασίας στην αγοραστική συμπεριφορά,  ανάλογα με κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του καθενός.

21 λεπτά πριν, billiboo είπε

προσπαθησα να το συμπληρωσω αλλα δεν μπορεσα να συνεχισω οι ερωτησεις μου φαινονται εντελως οτι ναναι και χωρις νοημα

Κάθε ομάδα ερωτήσεων έχει έναν έμμεσο  σκοπό. Είναι θετικό το να μην καταλαβαίνεις τον σκοπό των ερωτήσεων και να απαντάς αυθόρμητα. Παρόλα αυτά λυπάμαι που σου φάνηκε τόσο χάλια Αλλά σε ευχαριστώ  που προσπάθησες ! 😁

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AnastaSia94 είπε

Ο τίτλος είναι καθαρό μάρκετινγκ. Δεν πρόκειται να βγάλω μόνη μου νέο προϊόν (Ακομα 😋).  Πρόκειται για μια έρευνα που κάνω για το αντίκτυπο μιας ανθρωπομορφης  συσκευασίας στην αγοραστική συμπεριφορά,  ανάλογα με κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του καθενός.

Κάτι τέτοιο κατάλαβα. Πάντως η ταπεινή μου άποψη είναι οτι με τέτοιο ερωτηματολόγιο δεν θα κάνεις την δουλειά που θες. Εννοώ δηλαδή οτι δεν θα πάρεις πραγματικές απαντήσεις γι'αυτό που θες (ακόμα και όλοι αλήθεια να απαντάνε).

Το καλύτερο θα ήταν να άνοιγες ενα topic με θέμα του τύπου "ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σας αρέσουν σε μία συσκευασία". Νομίζω οτι εκεί θα έπαιρνες περισσότερες απαντήσεις.

Πάντως αμα πάρω κάποτε την ανθρωπόμορφη συσκευασία σου και δεν έχει μέσα ρομποτ... αλίμονό σου :P

Δημοσ.

Ξεκίνησα κι εγώ να το κάνω και χαλάστηκα μόλις μπήκαν οι λεπτομέρειες αν έχει μύτη αφτιά κλπ. Μετά χαλάστηκα πιο πολύ όταν ρωτούσε το ίδιο πράγμα με 3 διαφορετικούς τρόπους σχετικά με το αν θα το ήθελα, αν θα το αγόραζα, αν ΔΕ θα το αγόραζα κλπ. Όταν είδα αυτό με τα δάχτυλα το έκλεισα και γεια. 

Καλή επιτυχία.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Stamer είπε

Κάτι τέτοιο κατάλαβα. Πάντως η ταπεινή μου άποψη είναι οτι με τέτοιο ερωτηματολόγιο δεν θα κάνεις την δουλειά που θες. Εννοώ δηλαδή οτι δεν θα πάρεις πραγματικές απαντήσεις γι'αυτό που θες (ακόμα και όλοι αλήθεια να απαντάνε).

Το καλύτερο θα ήταν να άνοιγες ενα topic με θέμα του τύπου "ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σας αρέσουν σε μία συσκευασία". Νομίζω οτι εκεί θα έπαιρνες περισσότερες απαντήσεις.

Πάντως αμα πάρω κάποτε την ανθρωπόμορφη συσκευασία σου και δεν έχει μέσα ρομποτ... αλίμονό σου :P

Χαχαχα καλή η ιδέα του topic αλλα χρειάζομαι τουλάχιστον 200 απαντήσεις και θα δυσκολευτώ στη στατιστική ανάλυση αν ο καθένας λεει τα δικά του. Εκτος αυτού εδω δεν ελέγχω ακρίβως τι αρέσει στον καθένα, αλλά πόσο ανθρωπόμορφα βλέπει τα συγκεκριμένα προϊόντα και πόση εμπιστοσύνη θα είχε σε κάτι τέτοιο (άγνωστης μάρκας).

Μόλις βγάλω τέτοια συσκευασία στην αγορά θα ενημερώσω! χαχα :D 

Επεξ/σία από AnastaSia94

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...