Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει μια σελίδα  στο facebook για το συνεργείο μου.

Σήμερα ένας φίλος έβαλε ενα βίντεο στην σελίδα μου.

Το πρόβλημα είναι οτι δεν εμφανίζεται στην αρχική σελίδα της σελίδας μου αλλά πρέπει να πάω εκεί που λέει κοινότητα για να το δω. 

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να το εμφανίζει στην αρχική σελίδα?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, pavloa είπε

Έχω φτιάξει μια σελίδα  στο facebook για το συνεργείο μου.

Σήμερα ένας φίλος έβαλε ενα βίντεο στην σελίδα μου.

Το πρόβλημα είναι οτι δεν εμφανίζεται στην αρχική σελίδα της σελίδας μου αλλά πρέπει να πάω εκεί που λέει κοινότητα για να το δω. 

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να το εμφανίζει στην αρχική σελίδα?

Απο οσα ξερω μονο οτι ανεβαζεις εσυ στην σελιδα σου ειναι στην πρωτη σελιδα. Σε γκρουπ οτι ανεβαζει καποιος ειναι στην πρωτη σελιδα.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Απο οσα ξερω μονο οτι ανεβαζεις εσυ στην σελιδα σου ειναι στην πρωτη σελιδα. Σε γκρουπ οτι ανεβαζει καποιος ειναι στην πρωτη σελιδα.

Μάλιστα.. Οπότε δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό..

Είναι χαζομάρα να πρέπει να πας στην κοινότητα για να δεις το τι έχει ανεβάσει κάποιος.

Δημοσ.

Δεν είναι χαζομάρα. Ο σκοπός μιας σελίδας είναι να ανεβάζει περιεχόμενο ο ιδιοκτήτης της και οι διαχειριστές της, όχι τα μέλη. Αλίμονο αν εμφάνιζε στην αρχική της σελίδα ό,τι ανεβάζει ο κάθε άκυρος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Δεν είναι χαζομάρα. Ο σκοπός μιας σελίδας είναι να ανεβάζει περιεχόμενο ο ιδιοκτήτης της και οι διαχειριστές της, όχι τα μέλη. Αλίμονο αν εμφάνιζε στην αρχική της σελίδα ό,τι ανεβάζει ο κάθε άκυρος.

Ναι αλλά έχει μια επιλογή στο να μπορώ να εγκρίνω το τι θα εμφανίζεται απο αυτά που ανεβάζουν οι άλλοι. Οπότε θα μπορούσε να φαίνονται στην αρχική αφού πρώτα το εγκρίνω εγώ.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, pavloa είπε

Ναι αλλά έχει μια επιλογή στο να μπορώ να εγκρίνω το τι θα εμφανίζεται απο αυτά που ανεβάζουν οι άλλοι. Οπότε θα μπορούσε να φαίνονται στην αρχική αφού πρώτα το εγκρίνω εγώ.

Γιατι δεν φτιαχνεις και ενα γκρουπ με την ιδια ονομασια με την σελιδα σου;

Εξαλλου τα γκρουπ ειναι πολυ πιο ευκολα να τα γεμισεις κοσμο αφου οποιον κανεις εσυ add η καποιος αλλος γινεται αυτοματα, δεν χρειαζεται επιβεβαιωση (γιαυτο βλεπεις και καποια ασχετα γκρουπ με 50-100.000 κοσμο).

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση και δε θελω να ανοιξω νεο νημα.Καθε φορα που παω να κανω login μου βγαζει πανω δεξια το κοκκινο εικονιδιο οτι εχω  30-40 ειδοποιησεις αλλα δεν εχω ουτε μια.

Εχω κανει καθαρισμο ιστορικου,προσπαθησα κ απο αλλο υπολογιστη,αλλα παλι τα ιδια.Τι σκαλωμα εχει φαει?

Δημοσ.

Μηπως εχεις FB στο κινητο σου παραδιδονται εκει οταν κανεις login και μετα μενουν στην σελιδα αλλα οταν πας να τα κοιταξεις εντοπιζει πως σου ηρθαν στο κινητο;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Μηπως εχεις FB στο κινητο σου παραδιδονται εκει οταν κανεις login και μετα μενουν στην σελιδα αλλα οταν πας να τα κοιταξεις εντοπιζει πως σου ηρθαν στο κινητο;

Οχι δε μπαινω απο πουθενα αλλου.Μονο απο οικιακο υπολογιστη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...