Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Χρησιμοποιεί κανένας laser meter? Είναι εύκολο στο μέτρημα και συμφέρει σε σχέση με ένα μέτρο, πχ άμεση ,  χρόνος; σκέφτομαι να αγοράσω ένα ,  το θέλω για επαγγελματική χρήση  και έχω ξεχωρίσει το bosh dlm40. Εκτός από μέτρημα έχουν και άλλες δυνατότητες; όπως πχ αλφαδι,  εμβαδόν κλπ. Γιατί από τις οδηγίες έχω μπερδευτεί που διάβασα.  Τώρα αν κυμαίνεται γύρω στο κατοστάρικο καλά είναι,  αρκεί να είναι κάτι αξιόπιστο,  αλλιώς ας δώσω και παραπάνω.  Έχει κανένας εμπειρία ή καμμία πρόταση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Το ξερω και εγώ μέτρο χρησιμοποιώ,  απλά είπα να το πάρω μη τυχόν και με βολέψει 😀 αλλιως σιγα το βαζω στην ακρη

Δημοσ.

Για μενα προσωπικά ειναι πεταμένα λεφτά.

Για δοκιμη παρε μια κινεζια να δεις αν σε εξυπηρετεί και μετα βλέπεις, αυτο έκανε εγω και μέτρησα 2-3 φορες απο τότε ειναι στα αζήτητα.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Για μενα προσωπικά ειναι πεταμένα λεφτά.

Για δοκιμη παρε μια κινεζια να δεις αν σε εξυπηρετεί και μετα βλέπεις, αυτο έκανε εγω και μέτρησα 2-3 φορες απο τότε ειναι στα αζήτητα.

Α οκ κατάλαβα πως το εννοείς .  Τα κινέζικα όμως θα είναι σωστά στο μέτρημα; δεν θα χάνουν; γι'αυτό το φοβήθηκα κ είπα απευθείας για bosh , μιας και τα είδα τα κινέζικα.  Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή 😀

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Weiss είπε

Leica και Hilti είναι τα κορυφαία.

Ναι τα είδα και αυτά,  αλλά εκεί η τιμή ξεφεύγει στο διπλάσιο και δεν ξέρω αν αξιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...