green gordon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μπήκα νομίζοντας πως θα διαβάσω τεχνικές ανάκρισης (Γκουαντάναμο κ έτσι) ...γουοζ ντισαποϊντεντ.
papoys1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε τύπε χώσε την μυτη απο ενα σκληρό μαχαίρι λιγουλάκι στην χαραμάδα που εχουνε στην ένωση τους τα δυο ημι-καρουδοτσουφλα (απο την μια μεριά κάνει μυτούλα, οχι απο αυτην, απο την αλλη την πιο επίπεδη) και στρίψε το μαχαίρι κρατώντας με το αλλο χερι το καρύδι μετα τα δυο ξεχωρα ημι-καρυδα σπάνε πιο ευκολα και απο γυφτο σε παζάρεμα με παππου1 υποψήφιο πελατη you can thank me later Κατέβηκα την προηγούμενη Κυριακή Πειραιά στο παζάρι βρίσκω το γύφτο (σταθερό μεγάλο πόστο στην οδό Πύλης) βλέπω ότι έχει φέρει καλά χοντρά πανιά για κουρτίνες που θέλω να βάλω σε κάτι τζαμαρίες στο εξοχικό (πισίνα δεν έχω) περισσότερο για τον ήλιο. Κοιτάζω τα ρολά με τα πανιά όταν πλησιάζει ο γύφτος.Αρχοντικός ψηλός με τα μουστάκια του τις μπάκες του με βαρύ ύφος μάγκας με τα όλα του. -Να σε εξυπηρετήσουμε κύριος. -Θα ήθελα από αυτό εδώ. -Αυτό είναι και διπλόφαρδο στα 3,40,πετάγεται η γύφτισσα......... -Στάσου εσύ,εγώ κάνω κουμάντο ,πετάγεται με αυστηρό και επιβλητικό ύφος ο γύφτος. -Κρατάει τον ήλιο,ρωτάω;;;;;; -Ναι και μπορείς να τη βάλεις και από τις δύο μεριές (μάλλον το ντουμπλ φας δεν το ήξερε) ,ξαναπετάγεται η γύφτισσα. -Σου είπα περίμενε εσύ και μην πετάγεσαι σαν πορδή ,της ξαναλέει με πιο αυστηρό ύφος ο γύφτος ρίχνοντάς της και μια ματιά φαρμάκι. Μετά από αρκετά και σκληρά παζάρια στην τιμή με το γύφτο φυσικά, κλείνουμε την τιμή παίρνω καμιά 15αριά μέτρα και βγάζω να πληρώσω το γύφτο οπότε ακούω το κουφό. -Τα λεφτά στην κυρά. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από papoys1
Dynamics Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, papoys1 είπε Κατέβηκα την προηγούμενη Κυριακή Πειραιά στο παζάρι βρίσκω το γύφτο (σταθερό μεγάλο πόστο στην οδό Πύλης) βλέπω ότι έχει φέρει καλά χοντρά πανιά για κουρτίνες που θέλω να βάλω σε κάτι τζαμαρίες στο εξοχικό (πισίνα δεν έχω) περισσότερο για τον ήλιο. Κοιτάζω τα ρολά με τα πανιά όταν πλησιάζει ο γύφτος.Αρχοντικός ψηλός με τα μουστάκια του τις μπάκες του με βαρύ ύφος μάγκας με τα όλα του. -Να σε εξυπηρετήσουμε κύριος. -Θα ήθελα από αυτό εδώ. -Αυτό είναι και διπλόφαρδο στα 3,40,πετάγεται η γύφτισσα......... -Στάσου εσύ,εγώ κάνω κουμάντο ,πετάγεται με αυστηρό και επιβλητικό ύφος ο γύφτος. -Κρατάει τον ήλιο,ρωτάω;;;;;; -Ναι και μπορείς να τη βάλεις και από τις δύο μεριές (μάλλον το ντουμπλ φας δεν το ήξερε) ,ξαναπετάγεται η γύφτισσα. -Σου είπα περίμενε εσύ και μην πετάγεσαι σαν πορδή ,της ξαναλέει με πιο αυστηρό ύφος ο γύφτος ρίχνοντάς της και μια ματιά φαρμάκι. Μετά από αρκετά και σκληρά παζάρια στην τιμή με το γύφτο φυσικά, κλείνουμε την τιμή παίρνω καμιά 15αριά μέτρα και βγάζω να πληρώσω το γύφτο οπότε ακούω το κουφό. -Τα λεφτά στην κυρά. Αξιος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις