Γιωργοςsun Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχω μια σελίδα στο facebook για το μπλογκ μου η οποία εδώ και μια εβδομάδα έχει ξεδημοσιευτεί. Έτρεχα έναν διαγωνισμό στο μπλόγκ και τον έκανα κοινοποίηση στο fb. Αυτή ήταν η τελευταία ενέργεια και λεει οτι παράβλεψα τις πολιτικές τους. Έκανα ένσταση και μου απάντησαν οτι εξακολουθούν να βλέπουν οτι παραβλέπω την πολιτική, αλλά δεν μου δίνουν την δυνατότητα να επεξεργαστώ τίποτα ούτε να σβήσω ποστ! Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ ακολουθεί φωτογραφία του μηνύματος Ξεχασα να αναφέρω οτι προσπαθώ να ξανακάνω ένσταση και δεν το δέχεται, με πηγαίνει αυτόματα στην αρχική σελίδα
Salvation81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν μας πεις τι ζητουσες στον διαγωνισμο δυσκολο να σου πουμε τι εκανες λαθος.
Γιωργοςsun Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/10/2018 στις 10:01 ΠΜ, Salvation81 είπε Αν δεν μας πεις τι ζητουσες στον διαγωνισμο δυσκολο να σου πουμε τι εκανες λαθος. Στις 27/10/2018 στις 10:01 ΠΜ, Salvation81 είπε Αν δεν μας πεις τι ζητουσες στον διαγωνισμο δυσκολο να σου πουμε τι εκανες λαθος. Αυτό είναι το θέμα οτι δεν έκανα τον διαγωνισμό μέσω fb. Ο διαγωνισμός είναι αναρτημένος στο μπλογκ μου και για να λάβει μέρος κάποιος έβαλα αυτά τα βήματα: Πως να δηλώσετε συμμετοχή; 1. Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook 2. Κάντε κοινοποίηση τον διαγωνισμό στο facebook. 3. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής παρακάτω και απλά αυτό το άρθρο το έκανα κοινοποίηση στο fb γράφοντας απο πάνω "Νέος διαγωνισμός. Πάρε μέρος και εσύ" Ιστορικό: Πρώτα τον ξεκίνησα στο fb, ανεβάζοντας την φωτογραφία του δώρου και βαζοντας τους ίδους όρους με παραπάνω. Απο τα πρώτα λεπτά το fb μπλόκαρε τις κοινοποιήσεις. Δεν μπορούσε κανένας να κοινοποιήσει την ανάρτησή μου και έτσι τον διέγραψα. Έπειτα επειδή δεν ήξερα τι γίνεται, τον έβαλα μόνο στο μπλόγκ μου και ο καθένας το έκανε κοινοποίηση απο εκεί με τα share button που έχω στο τέλος της ανάρτησης. Και αυτό ήταν, μου μπλόκαραν την σελίδα. Έκανα αναφορά προβλήματος και η απάντηση ήταν: Ευχαριστούμε πολύ που βοηθάτε το Facebook να βελτιώσει την εμπειρία σας!!! Οτι να ναι... τι να κανω τωρα???? υ.γ έχει απο τις 22 του μήνα που είναι έτσι και όταν πατάω ένσταση ξανά, με πετάει στην αρχική σελίδα. Να πω επίσης οτι η σελίδα είναι σε προφίλ που έχω φτιάξει μόνο και μόνο για αυτό και όχι στο κανονικό μου. Ήδη μια φορά το fb με μπλόκαρε επειδή δεν έχω φώτο προφίλ και ζήτησε να στείλω μια και μετα με ξεμπλόκαρε. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Γιωργοςsun
Salvation81 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Γιωργοςsun είπε Αυτό είναι το θέμα οτι δεν έκανα τον διαγωνισμό μέσω fb. Ο διαγωνισμός είναι αναρτημένος στο μπλογκ μου και για να λάβει μέρος κάποιος έβαλα αυτά τα βήματα: Πως να δηλώσετε συμμετοχή; 1. Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook 2. Κάντε κοινοποίηση τον διαγωνισμό στο facebook. 3. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής παρακάτω και απλά αυτό το άρθρο το έκανα κοινοποίηση στο fb γράφοντας απο πάνω "Νέος διαγωνισμός. Πάρε μέρος και εσύ" Ιστορικό: Πρώτα τον ξεκίνησα στο fb, ανεβάζοντας την φωτογραφία του δώρου και βαζοντας τους ίδους όρους με παραπάνω. Απο τα πρώτα λεπτά το fb μπλόκαρε τις κοινοποιήσεις. Δεν μπορούσε κανένας να κοινοποιήσει την ανάρτησή μου και έτσι τον διέγραψα. Έπειτα επειδή δεν ήξερα τι γίνεται, τον έβαλα μόνο στο μπλόγκ μου και ο καθένας το έκανε κοινοποίηση απο εκεί με τα share button που έχω στο τέλος της ανάρτησης. Και αυτό ήταν, μου μπλόκαραν την σελίδα. Έκανα αναφορά προβλήματος και η απάντηση ήταν: Ευχαριστούμε πολύ που βοηθάτε το Facebook να βελτιώσει την εμπειρία σας!!! Οτι να ναι... τι να κανω τωρα???? υ.γ έχει απο τις 22 του μήνα που είναι έτσι και όταν πατάω ένσταση ξανά, με πετάει στην αρχική σελίδα. Να πω επίσης οτι η σελίδα είναι σε προφίλ που έχω φτιάξει μόνο και μόνο για αυτό και όχι στο κανονικό μου. Ήδη μια φορά το fb με μπλόκαρε επειδή δεν έχω φώτο προφίλ και ζήτησε να στείλω μια και μετα με ξεμπλόκαρε. Απαγορευεται να ζητας να κοινοποιουν τον διαγωνισμο σου βαση των ορων χρησης του Facebook, μπορεις να το ζητας αλλα οχι να το βαζεις σαν αναγκαιο βημα. Αν ειχες αρκετες χιλιαδες ακολουθους στην σελιδα σου βεβαια δεν νομιζω να σου εκαναν κατι αλλα αν εχεις λιγους ισως γιαυτο να μην κολησαν να στην κλεισουν. Ισως να βοηθησε και το οτι δεν το εχεις σε κανονικο προφιλ. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Salvation81
Γιωργοςsun Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 και τωρα τι μπορω να κανω; 8 ώρες πριν, Salvation81 είπε Απαγορευεται να ζητας να κοινοποιουν τον διαγωνισμο σου βαση των ορων χρησης του Facebook, μπορεις να το ζητας αλλα οχι να το βαζεις σαν αναγκαιο βημα. Αν ειχες αρκετες χιλιαδες ακολουθους στην σελιδα σου βεβαια δεν νομιζω να σου εκαναν κατι αλλα αν εχεις λιγους ισως γιαυτο να μην κολησαν να στην κλεισουν. Ισως να βοηθησε και το οτι δεν το εχεις σε κανονικο προφιλ. και τωρα τι μπορω να κανω;
Salvation81 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιωργοςsun είπε και τωρα τι μπορω να κανω; και τωρα τι μπορω να κανω; Ψαξε να βρεις πως να κανεις ενσταση, δεν μου εχει τυχει ποτε οποτε δεν ξερω τι πρεπει να κανεις ακριβως.
Γιωργοςsun Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Ψαξε να βρεις πως να κανεις ενσταση, δεν μου εχει τυχει ποτε οποτε δεν ξερω τι πρεπει να κανεις ακριβως. με τιποτα δεν γινεται ενσταση!!! μονο να περιμενω γινεται να δω αν θα το κανουν μονοι τους!
Salvation81 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιωργοςsun είπε με τιποτα δεν γινεται ενσταση!!! μονο να περιμενω γινεται να δω αν θα το κανουν μονοι τους! Μονοι τους δεν κανουν τπτ.
Γιωργοςsun Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μονοι τους δεν κανουν τπτ. τους εκανα παλι αναφορα προβληματος και η απαντηση ηταν αυτη στην φωτογραφια!! Δεν γνωρίζω τι άλλο να κανω!
Salvation81 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξερω ποσα like ειχες αλλα καλυτερα να ανοιξεις παλι την σελιδα μεσω του δικου σου προφιλ.
Γιωργοςsun Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Δεν ξερω ποσα like ειχες αλλα καλυτερα να ανοιξεις παλι την σελιδα μεσω του δικου σου προφιλ. ηταν καινουργια και ειχε μονο 200 ατομα.. να ναοιξω καινουργια δηλαδη; δεν προκειτε να μου την ανοιξει το facebook;
GioTech Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Γιωργοςsun είπε ηταν καινουργια και ειχε μονο 200 ατομα.. να ναοιξω καινουργια δηλαδη; δεν προκειτε να μου την ανοιξει το facebook; Πλέον οι όροι χρήσης και η πολιτική έχει γίνει ακόμα πιο αυστηρή. Δεν ξέρω αν θα στην ανοίξουν την σελίδα, μπορεί και όχι. Καλό είναι στους διαγωνισμούς να ρίξεις μια ματιά πως πρέπει να τους τρέχεις. Θα γράψω σύντομα άρθρο γι αυτό και αν θες θα στο στείλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα