Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Apple Watch Series 4 bug


iYannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και εσείς είστε ιδιοκτήτες ενός νέου Apple Watch 4, θα πρέπει να αφαιρέσετε  το infograph watch face (αν το χρησιμοποιείτε) για τις επόμενες δύο ημέρες.

Όπως θα γνωρίζετε σήμερα βράδυ 27 προς 28 Οκτωβρίου θα αλλάξουμε ώρα. Ακριβώς η αλλαγή θα γίνει στις 4:00 π.μ. στις 28 Οκτωβρίου, όπου οι δείκτες των ρολογιών θα μετακινηθούν πίσω στις 3:00 π.μ.

Το bug στο λογισμικό είναι απλό: Το νέο και μεγάλο Activity complication με την δραστηριότητα στο infograph watch face δείχνει ένα γράφημα με βάση τις 24 ώρες της ημέρας. Όποια αλλαγή όμως επέλθει δεν το κάνει να αλλάζει δυναμικά και έτσι αντιλαμβάνεται πως η μέρα έχει 23 ή 25 ώρες ανάλογα στην αλλαγή της ώρας.

Οι κάτοχοι λοιπόν Apple Watch Series 4 στην Αυστραλία που είχαν  το infograph watch face με το Activity complication, με την αλλαγή της ώρας ξαφνικά είδαν το Apple Watch τους να κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις ή να κάνει crash. Αν όμως δεν είναι ενεργοποιημένο αυτό το watch face την στιγμή της αλλαγής δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα.

Μιας και η Apple δεν έχει φέρει κάποια αναβάθμιση πιστεύω πως αυτό το bug θα επηρεάσει και τους κατόχους του Apple Watch Series 4 στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Απλά λοιπόν για τις επόμενες 2 μέρες και μέχρι και την Δευτέρα (που θα συμπληρωθεί το 24ωρο) μην χρησιμοποιήσετε αυτό το infograph watch face!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...