Kostas5870 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις 27/10/2018 στις 3:23 ΠΜ, stiflerakos είπε Έχω την εντύπωση πως πλέον ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ βγάζουν τα ίδια περσινά πράγματα , ελαφρώς βελτιωμένα και τίποτα καινούριο . ΕΚΤΟΣ από την huawei που παίζει μπάλα μόνη της . Πλέον κάθε φορά που έρχεται παρουσίαση περιμένεις να δεις και μια καινοτομία . Μια πραγματική αναβάθμιση . Μου θυμίζει την Απλ επι Στηβ εποχής . Κατοχος iPhone για να μην παρεξηγηθώ … Eίναι πολύ δυνατό λόγω CPU αλλα δεν θα το άλλαζα με το 8 Plus που έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 καθε φορα που ερχεται μια νεα παρουσιαση περιμενεις να δεις κατι διαφορετικο μια νεα καινοτομια ρε παιδι μου...αλλα αντι αυτου ολοι βγαζουν τα ιδια πραγματα ελαφρως βελτιωμενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Στις 27/10/2018 στις 1:56 ΜΜ, billvergo είπε Μη ξεχνάμε όμως την τεράστια αγορά που υπάρχει πίσω από το πρόβλημα που λέγεται (αυτονομία) εχω μαι εντυπωση οτι η αγορα ειναι ακομα μεγαλυτερη απο τα αξεσουαρ και τεινει να γινει αϋλη. Ολα αυτα τα "διερρευσε" τζαμπα ...διαρρεουν? ποσα κλικ να πρωτοπρολαβουν να δουν, να σχολιασουν, να αναδημοσιευσουν, κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, makridis είπε Παρακαλώ Ούτε στο telephoto ούτε στη βιντεοσκόπηση το νέο Pixel XL είναι τόσο καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 6T ή P20 Pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Βλέπω το one plus event και απορώ για ποιο λόγο κάποιος να πάρει το 6t αν έχει ήδη το 6 . Το nightscape θα μπει και στο 6 οπότε δεν έχει κάτι επιπλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barimagas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μολις παρηγγειλα το 6 απο gearbest στα 374 με priority. Τρελο deal!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μην ψαρώνετε απο night modes, nightscapes κλπ. Όλα αυτά είναι presets του pro mode που έχει κάθε κινητό με καλή κάμερα, τόσο απλά. Αλλιώς δε θα σου έλεγαν να κρατήσεις σταθερο το κινητό για 3-4 δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makridis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Στις 29/10/2018 στις 2:11 ΜΜ, panathatube είπε Ούτε στο telephoto ούτε στη βιντεοσκόπηση το νέο Pixel XL είναι τόσο καλό. Δεν είπα ποτέ ότι μου αρέσει το pixel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα