JoannaK.T Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας πριν ενα μηνα 14 Σεπτεμβριου εκανα δυο piercing ενα λιγο πιο πανω απο τον λοβο του αυτιου και ενα στον ελικα που λενε δηλαδη στο πανω μερος του αυτιου με βελονα και ποναει λες και το εκανα χθες , μου ειχε δωσει αυτος που μου εκανε τα piercing ενα σπρεϊ αλλα δεν βοηθησε καθολου και μεχρι και σημερα ειναι πρισμενα και βγαζουν αιμα και υγρο τα σκουλαρικια ειναι απο τιτανιο και δεν ξερω τι να κανω η αν πρεπει να τα βγαλω και να αφησω τις τρυπες να κλεισουν
Havik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Α. Έπαθες μόλυνση. Β. Έχεις αλλεργία στο συγκεκριμένο μέταλλο (ή και σε άλλα). Γ. Δεν έχω ιδέα να πας σε γιατρό. 1
Muchacho Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω πως ένας ιατρός μπορεί να σε βοηθήσει αν και δεν είμαι σίγουρος.
Comic maniak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Πηγαινε σε εναν γιατρο το συντομοτερο. Το "αιμα και υγρο" δεν μου ακουγεται πολυ ενταξει😅.
iCyd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, JoannaK.T είπε Γεια σας πριν ενα μηνα 14 Σεπτεμβριου εκανα δυο piercing ενα λιγο πιο πανω απο τον λοβο του αυτιου και ενα στον ελικα που λενε δηλαδη στο πανω μερος του αυτιου με βελονα και ποναει λες και το εκανα χθες , μου ειχε δωσει αυτος που μου εκανε τα piercing ενα σπρεϊ αλλα δεν βοηθησε καθολου και μεχρι και σημερα ειναι πρισμενα και βγαζουν αιμα και υγρο τα σκουλαρικια ειναι απο τιτανιο και δεν ξερω τι να κανω η αν πρεπει να τα βγαλω και να αφησω τις τρυπες να κλεισουν Κατα 99% ειναι μολυνση και πρεπει να βγαλεις το σκουλαρικι. Επρεπε στα πρωτα δειγματα μολυνσης να βαλεις λιγο fucidin κρεμα . Τωρα νομιζω πλεον ειναι αργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις