mynam3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Σε δερμάτινο παίζει κάτι καλό? Έχω ένα από Benetton εδώ και κάποια χρόνια που δεν το βρίσκω πλέον αλλά έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει
Alegreto Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω αυτό της National Geographic και είναι πολύ καλό............Αλλά τσαντάκι απο το Jumbo !!!!!! !!! https://www.bestprice.gr/cat/3554/andrikes-tsantes.html?q=ανδρικο+τσαντακι+ωμου Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Alegreto
arisg90 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Βλεπω και τα POLO στο σκρουτζ σε καλες τιμες και ωραια σχεδια .
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 52 minutes ago, arisg90 said: Βλεπω και τα POLO στο σκρουτζ σε καλες τιμες και ωραια σχεδια . φτηνα και πολυ ωραια.τα.εχω δοκιμασει και αντεχουν μια χαρα και εχουν διαφορα μεγεθη 1
mylo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μόνο εγώ χρησιμοποιώ τσαντάκι μέσης (μπανάνα); το βρίσκω και ποιο πρακτικό και ποιο ωραίο 1
margaritagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλα γενικά τα τσαντάκια ειναι τραγωδία στον άντρας μόνη τσάντα που μπορω να ανεχτώ ειναι η backpack Παντως η πρόταση για τσαντάκι μέσης - κρεμασμένο ομως στον ώμο- ειναι καλύτερη. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Aν το βρήκες πιο φτηνό πάρε το adidas αρκεί να είναι adidas Απόκρυψη περιεχομένων και όχι abibas εχω δει και adipas χαχαχαχα 19 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Δεν είναι μακριά! νομίζω μένει εκεί κοντά οπότε μια χαρά και με τα ποδια παω χαχα 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε Καλα γενικά τα τσαντάκια ειναι τραγωδία στον άντρας μόνη τσάντα που μπορω να ανεχτώ ειναι η backpack Παντως η πρόταση για τσαντάκι μέσης - κρεμασμένο ομως στον ώμο- ειναι καλύτερη. στον ώμο τα βαζω και να θελω να το βαλω στην μεση δεν χωραει 😛
margaritagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε στον ώμο τα βαζω και να θελω να το βαλω στην μεση δεν χωραει 😛 Χαχα ναι ντε αλλα ειναι πιο ωραιο το τσαντάκι μέσης που στον ώμο δεν κρέμεται τόσο 😛 παντως adidas, Nike ειναι σκυλιά , έχουν πολλές τσέπες και δνε ειναι και ακριβά. 1
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Aν το βρήκες πιο φτηνό πάρε το adidas αρκεί να είναι adidas Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου και όχι abibas Μόνο Spoiler Ts δες και τα gabol. Καλές τιμές, αντοχής και όμορφα.
mp123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, mylo είπε Μόνο εγώ χρησιμοποιώ τσαντάκι μέσης (μπανάνα); το βρίσκω και ποιο πρακτικό και ποιο ωραίο Που το θυμηθικες το μπανάνα; τα φοραγαμε 20 χρονια πριν. 4 1
mylo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Που το θυμηθικες το μπανάνα; τα φοραγαμε 20 χρονια πριν. Ποτέ δε σταμάτησα να το φοράω. Ότι ποιο πρακτικό και βολικό για εμένα Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από mylo
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Είναι πολύ βολικό το τσαντάκι ώμου, εγώ φοράω 6-7 μήνες το χρόνο τουλάχιστον. Όσο δεν φοράω χοντρό μπουφάν δηλαδή. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα