Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Γίνεται. Λέγεται δικαίωμα υπαναχώρησης και έχεις περιθώριο 14 ημέρες.

Οκ σε ευχαριστω. Δευτερα θα την επιστρεψω πισω. Υπαρχει περιπτωση να ζητησουν να πληρωσω τιποτα εξοδα μεταφορας? Γιατι θεωρητικα, πληρωσαν την Γενικη Ταχυδρομικη ( αυτη μου την εφερε ).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Εμένα θα έρθει από Δευτέρα-Τρίτη,αλλά μου έχει φύγει ήδη το Hype με αυτά που ακούω.. χαχαχα.. αν δεν είναι μεγάλο το θέμα με τα μαύρα,θα την κρατήσω..

Μην παραλαβεις. Ορεξη εχεις; 😛 

εκτος αν εχεις καμια 17αρα 10ετιας και εχεις ορεξη να παιξεις με την τυχη σου.

Δημοσ.

παω στοιχημα οτι αν ξεχασεις το bleeding κ το glow κ κατσεις να δεις περιεχομενο δεν θα σε ενοχλει τπτ εκτος κ αν εισαι πολυ τριχας ξργω

απολαυστε το monitor k αφηστε την γρινια

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ! Μαθαμε όλοι να ψιριζουμε! Το μόνιτορ κάνει 90 ευρώ και είναι ips για εμένα κοντά σε ποιότητα εικόνας με μια dell 24αρα 2414h που εχω με τωρινή τιμή 200+ ευρώ. Απολαύστε το και ξεχαστε τις λεπτομέρειες

Επεξ/σία από hant
  • Like 3
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό

Να έχουμε γνώση τι πληρώνουμε λέω εγώ ..

Οκ 90€ το πήραμε.μην περιμένετε και το τέλειο και μην είστε τόσο ψείρες...

Απολαύστε και μην κάνετε γκρίνιες συνέχεια :) :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, what_if said:

παω στοιχημα οτι αν ξεχασεις το bleeding κ το glow κ κατσεις να δεις περιεχομενο δεν θα σε ενοχλει τπτ εκτος κ αν εισαι πολυ τριχας ξργω

απολαυστε το monitor k αφηστε την γρινια

Δες μια ταινια και στην πρωτη σκοτεινη σκηνη οταν αρχισει και τρεμει το ποδι σου και σε πιασουν τα τικ,τα ξαναλεμε!

Μιλαμε για το πιο βασικο,μια ταινια!

Αν εχεις ολη μερα ενα ασπρο προγραμμα μπροστα σου μπορει να μη σε νοιαζει,αλλα με το που μαυρισει η οθονη θα αρχισεις να την κουτουλας.

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, azuli είπε

Δες μια ταινια και στην πρωτη μαυρη σκηνη οταν αρχισει και τρεμει το ποδι σου και σε πιασουν τα τικ,τα ξαναλεμε!

Μιλαμε για το πιο βασικο,μια ταινια!

Αν εχεις ολη μερα ενα ασπρο προγραμμα μπροστα σου μπορει να μη σε νοιαζει,αλλα με το που μαυρισει η οθονη θα αρχισεις να την κουτουλας.

εχουν περασει απο τα χερια μου πολλες flat τηλεορασεις ,η πρωτη που πηρα ηταν μια απλη lcd οταν εκαναν 3500€

ειχα plasma ,va ,led ,lcd κλπ κ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ειχαν κουσουρια απο τις πιο φτηνες μεχρι τις πανακριβες

οταν καθομουν να δω ταινια σπανια με ενοχλουσε κατι ,οταν δε ξεχνουσα το ολο σκηνικο κ απλα εκανα focus στην ταινια δεν με ενοχλουσε τπτ

οποτε ξερω πολυ καλα τι λεω εκτος κ αν καποιος ψαχνεται να ειναι μιζερος ,δεν θα του πω εγω πως να σπαταλαει την ζωουλα του σε ασημαντα πραγματα

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω προσωπικα ποτε ξανα ips,μονο va και ακομα καλυτερα amva σαν την benq που περιμενω.

4 minutes ago, what_if said:

εχουν περασει απο τα χερια μου πολλες flat τηλεορασεις ,η πρωτη που πηρα ηταν μια απλη lcd οταν εκαναν 3500€

ειχα plasma ,va ,led ,lcd κλπ κ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ειχαν κουσουρια απο τις πιο φτηνες μεχρι τις πανακριβες

οταν καθομουν να δω ταινια σπανια με ενοχλουσε κατι ,οταν δε ξεχνουσα το ολο σκηνικο κ απλα εκανα focus στην ταινια δεν με ενοχλουσε τπτ

οποτε ξερω πολυ καλα τι λεω εκτος κ αν καποιος ψαχνεται να ειναι μιζερος ,οποτε δεν θα του πω εγω πως να σπαταλαει την ζωουλα του σε ασημαντα πραγματα

Δικαιωμα σου και ευτυχια σου να σαι οκ με οτι παρουσιαστει μπροστα σου,το ζηλευω ειναι η αληθεια αυτο!

Αλλα επειδη ειμαι λατρης της ποιοτητας δεν προκειται να πω οτι οτι μου δινουν ειναι ''οκ,δε βαριεσαι''.Για μενα αυτο ειναι μιζερια,οποτε ειδες,σου επιστραφηκε ο χαρακτηρισμος πιο τεκμηριωμενος!

Επεξ/σία από azuli
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, azuli είπε

εγω προσωπικα ποτε ξανα ips,μονο va και ακομα καλυτερα amva σαν την benq που περιμενω.

Δικαιωμα σου και ευτυχια σου να σαι οκ με οτι παρουσιαστει μπροστα σου,το ζηλευω ειναι η αληθεια αυτο!

Αλλα επειδη ειμαι λατρης της ποιοτητας δεν προκειται να πω οτι οτι μου δινουν ειναι ''οκ,δε βαριεσαι''.Για μενα αυτο ειναι μιζερια,οποτε ειδες,σου επιστραφηκε ο χαρακτηρισμος πιο τεκμηριωμενος!

η πραγματικη ποιοτητα ειναι στο περιεχομενο κ οχι στο μεσο προβολης αλλα αυτο ειναι κουβεντα που μαλλον δεν μπορεις να κανεις

Δημοσ.
1 minute ago, what_if said:

η πραγματικη ποιοτητα ειναι στο περιεχομενο κ οχι στο μεσο προβολης αλλα αυτο ειναι κουβεντα που μαλλον δεν μπορεις να κανεις

Τοτε αγοραζουμε αφοβα ασπρομαυρες τηλεορασεις αλλα βλεπουμε πολυ καλες ταινιες?

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, hant είπε

Συμφωνώ! Μαθαμε όλοι να ψιριζουμε! Το μόνιτορ κάνει 90 ευρώ και είναι ips για εμένα κοντά σε ποιότητα εικόνας με μια dell 24αρα 2414h που εχω με τωρινή τιμή 200+ ευρώ. Απολαύστε το και ξεχαστε τις λεπτομέρειες

Τι να την κάνω την ποιότητα εικόνας και των χρωμάτων αν έχω ασπρίλα στο μαύρο; Την έβαλα δίπλα δίπλα με την samsung του 2012 που έχω και όντως τα χρώματα ήταν αρκετά καλύτερα στην Asus, αλλά ξέρεις τι; Αυτό το καταλαβαίνεις μόνο όταν κοιτάς μια την μία οθόνη και μια την άλλη, άμα βλέπεις πάνω από 5 sec μια οθόνη το μάτι αμέσως συνηθίζει και δεν σε καταλαβαίνεις διαφορά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azuli είπε

Τοτε αγοραζουμε αφοβα ασπρομαυρες τηλεορασεις αλλα βλεπουμε πολυ καλες ταινιες?

ελα τωρα ,ξερεις πολυ καλα οτι εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων οπου εχουμε προβληματικο panel κ αυτο μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε κατηγορια τιμης ,η asus δεν ειναι κακο monitor

ειναι ενα τυπικο ips panel 

Δημοσ.
Just now, what_if said:

ελα τωρα ,ξερεις πολυ καλα οτι εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων οπου εχουμε προβληματικο panel κ αυτο μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε κατηγορια τιμης ,η asus δεν ειναι κακο monitor

ειναι ενα τυπικο ips panel 

ισχυει,γι αυτο και δεν την ξαναπαταω με τα ips.Εδω γυρισα πισω 2 απιστευτα PLS της samsung με εξωπραγματικα χρωματα..αλλα δυστυχως απο την στιγμη που ειδα σκοτεινη σκηνη και εντοπισα τις διαρροες και τα glow δεν μπορεσα ποτε να τα ξε-δω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σήμερα έβαλα να δω ταινία σε hd, κλείσιμο παραθύρου κτλ. Ωραία τα χρώματα αλλά το μάτι εκεί στα σημεία - λωρίδες μαύρου πάνω και κάτω από το φιλμ. Η μη ομοιόμορφη κατανομή του μαύρου και η φωτεινές σχετικά περιοχές δε με άφησαν να ευχαριστηθώ την ταινία. Από βδομάδα θα περάσω και εγώ σε διαδικασία παράδοσης παραλαβής στον κοτσο. Είμαι μεγάλος ποια, δουλεύω αρκετά και με πολύ άγχος και δεν μπορώ να έχω πράγματα που με ενοχλούν ή με στεναχωρούν !

• Like 2
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...