sinikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχω φτιάξει μια custom ιστοσελίδα (σαν directory) που προσφέρω ένα δωρεάν πακέτο και ένα πληρωμένο. Το πληρωμένο, παρουσιάζει άλλο πλαίσιο, είναι πιο πάνω κλπ. Όλος ο αλγόριθμος που αλλάζει το τρόπο που εμφανίζονται μέσα στο site, είναι μια τιμή ΙΝΤ στην βάση. Δηλαδή είναι το κελί pro=1 τότε η καταχώριση, εμφανίζεται ως πληρωμένη, είναι pro=0, τότε εμφανίζεται ώς απλή. Έχω φτιάξει και ένα admin panel μπορώ έυκολα να κάνω μια καταχώρηση πληρωμένη ή όχι (για να μην μπαίνω σε phpmyadmin κλπ). Τώρα προσπαθώ να βάλω ένα τρόπο να μπορούν να πληρώνουν οι πελάτες μου που θέλουν να κάνουν pro την καταχώρισή τους για έναν μήνα. Προσπαθώ με την viva. Έφτιαξα επαγγελματικό λογαριασμό, έφτιαξα και ένα "κουμπί", δούλεψε η πληρωμή, αλλά από οτί κατάλαβα, μετά πρέπει να γίνει χειροκίνητα η αλλαγή από free σε pro στην καταχώριση. Αυτό που θέλω να πω, γιατί δεν είχα και την καλύτερη τηλεφωνική βοήθεια από αυτούς, ξέρετε αν υπάρχει τρόπος, σε μια επιτυχή συναλλαγή, να δέχεται το site μία απάντηση ωστέ να αλλάζει το κελί από 0 σε 1. πχ. έχω φτιάξει μια function (δουλεύω σε codeigniter) που κάνει τα εξής (γράφω μόνο αυτό που με ενδιαφέρει): public function make_pro(){ $id = $this->input->post('id'); $data = array( 'pro' => 1 ); $this->db->where(['id' => $id]); $this->db->update('listings' , $data); } Αυτό που θέλω είναι αν γίνεται μετά την επιτυχημένη πληρωμή, να τρέξει αυτή η συνάρτηση. Γίνεται με το viva όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα