Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mclein είπε

μπορει να μην ειναι ΣΕΕ. μπορει να ειναι ακομη και πολυποδακια καλοηθη αλλα για να μην μιλαμε με σεναρια & φαντασιες, κανε τις σωστες εξετασεις και ολα δρομολογουνται.

υγ - εχω Crohn απο 11 ετων / ισως απο τα ελαχιστα παιδια, περιπου, προ 20ετιας 

Crohn εσύ... "ειλεοπαθης" εγώ λόγω συμφήσεων - τις αφαίρεσα πρόσφατα - αλλά αυτή τη στιγμή έχω συριγγιο εξαιτίας του τελευταιου χειρουργειου που μου προκαλεί ειλεους ΠΑΛΙ και τρέχω. Ελπίζω πως ξεμπέρδεψα αλλά πλέον αλλά με κοιλιά δεν είσαι ΠΟΤΕ σίγουρος. 

Εξου κ η γνώση για ibutin και κλανιδια. Κάθε στιγμή που αφήνω μεθάνιο στην ατμόσφαιρα είναι μια νίκη :lol:. Τα ibutin ήταν για χρόνια ο καλύτερος μου φίλος... Πλέον τα.... Stedon :lol:.  

Η Crohn είναι μεγάλη πουτανα. Εύχομαι ότι καλύτερο. 

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 28/10/2018 στις 8:30 ΜΜ, papoys1 είπε

Για δοκίμασε και νιφάδες βρώμης σκέτες χωρίς πρόσθετα μέσα.

Σε μία κούπα το πρωί 2-3 γεμάτες κουταλιές λίγο φρέσκο γάλα ελαφρύ λίγο αλατάκι στο φούρνο μικροκυμάτων 50-60 δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμος.

Εμένα με βοήθησε πολύ με το έντερο που είχα ελαφρά κολίτιδα με συχνές διάρροιες και έκτοτε λύθηκε το πρόβλημα.Εκτός των άλλων είναι μία υγιεινή διατροφή με πολλές ευεργετικές συνέπειες την οποία πλέον χρησιμοποιώ να μην πω 7 τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα κάθε πρωί.

oι νιφαδες βρωμης δεν σου προκαλουν διαρροια?

πως στην σταματησε?

ο φιλος με την crohn ας δει εδω..Γυρη μελισσών..

Για τον φιλο που ρωτησε για αερια λογω ΣΕΕ κλπ προτεινω το fibocarbo..Φυτικο σκευασμα..Πολυ καλο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...