elvis7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα έχω ένα προτζέκτορα Epson ebs18 και ένα λαπτοπ hp 15bw21nv και τα δύο έχουν θύρα hdmi τα συνδέω αλλά δεν μου δίνει εικόνα στο προτζέκτορα. Ο προτζέκτορας εμφανίζει το μήνυμα δεν υποστηριζεται και λέει ότι μπορεί να φταίνε οι ρυθμίσεις ανάλυσης. Σε τηλεόραση που συνδεσα το λαπτοπ όλα είναι τέλεια. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει
isay Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, elvis7 είπε Καλησπέρα έχω ένα προτζέκτορα Epson ebs18 και ένα λαπτοπ hp 15bw21nv και τα δύο έχουν θύρα hdmi τα συνδέω αλλά δεν μου δίνει εικόνα στο προτζέκτορα. Ο προτζέκτορας εμφανίζει το μήνυμα δεν υποστηριζεται και λέει ότι μπορεί να φταίνε οι ρυθμίσεις ανάλυσης. Σε τηλεόραση που συνδεσα το λαπτοπ όλα είναι τέλεια. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει Απο οτι βλέπω στα specifications ο projector υποστηριζει αναλυση 800*600. Υποψιάζομαι οτι ο υπολογιστης σου στέλνει μεσω hdmi μεγαλυτερη αναλυση, οποτε προκυπτει το προβλημα που αντιμετωπιζεις. Μπες στις ρυθμισεις απεικονισης των windows και για τη δευτερη οθονη (βασικά αυτη που ειναι projector) ρυθμισε την αναλυση το πολύ εως 800*600
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα