Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβασει για το νεο Policy αλλα θα ισχυει απο 1 Νοεμβρη. Αν καποιος πεταει πριν απο 1η Νοεμβρη, τι ισχυει; Εστω οτι εχω μια χειραποσκευη μεγεθους 33x22x49 και εχω κλεισει 2 πτησεις αυθημερον για να παω σε εναν προορισμο. Απο Αθηνα - Θεσσαλονικη και απο θεσσαλονικη - Αμβουργο. Διαβαζω στο site της Ryan Air λεει το εξης:

All passengers are entitled to bring 1 small personal bag on board which must fit under the seat in front of you (40cm x 20cm x 25cm).

Και απο κατω ακριβως γράφει:

Passengers who have purchased "Priority & 2 Cabin Bags" or Plus/Flexi/Family ticket or connecting flight ticket can bring 1 additional 10kg bag on board which must fit into the baggage sizer (not exceeding 10kg and dimensions 55cm x 40cm x 20cm). Priority & 2 Cabin Bags costs 6€/£ if purchased at the time of the initial flight booking. If added via Manage my Booking facility on our website or via the Ryanair app (up to 30 minutes before the scheduled flight departure time) the fee is 8€/£.

Και η ερωτηση ειναι η εξης: θα μπορω να παρω την χειραποσκευη που ειπα αρχικα μαζι μου; Η δικια μου πτηση Αθηνα - Θεσσαλονικη θεωρειται connecting flight? ρωταω επειδη τις εκλεισα μεμενομενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Aggeluska said:

Η δικια μου πτηση Αθηνα - Θεσσαλονικη θεωρειται connecting flight? ρωταω επειδη τις εκλεισα μεμενομενα.

Όχι.

Connecting flight είναι μόνο αν είναι πάνω στο ίδιο PNR, που για σένα σημαίνει να έκλεισες μία διαδρομή η οποία όμως έχει ανταπόκριση.

Επεξ/σία από defacer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...