Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβγαλα τα φιλτρα για να τα καθαρισω πρωτη φορα και λεω να προσπαθησω να καθαρισω και το εσωτερικο του απορροφητηρα. Να ρισκαρω ή οχι; Εχει πολλη βρωμια παντως! Επισης οι βιδες φαινονται λες και εχουν διαβρωθει τελειως!

DVjqHOV.jpg

Εχει και ενα βιντεακι στο youtube που οι ανεμιστηρες μοιαζουν με τους δικους μου. Αλλα εχει και αρκετα dislike.. Δεν ξερω..

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

τι να ρισκαρεις?θελεις να λυσεις τα ανεμιστηρακια,να τα βουτηξεις σε καθαριστικο για να καθαρισουν?

μπαααα δεν το βλεπω να ξαναδουλεψουν μετα

Δημοσ.

Οποτε δεν καθαριζουν αυτα; Μεσα στη μπιχλα ρε γμτ!! Επισης η καμιναδα παρατηρω οτι δεν κουμπωνει τελειως στον απορροφητηρα. Θα επρεπει να κουμπωνει σφιχτα κανονικα; Να βαλω κατι να την πιεζει;

Δημοσ.

αν θες να τα καθαρισεις με προσοχη παρε βουρτσακια καθαρισμου (σε σχημα οδοντοβουρτσας.θα τα βρεις σε leroy,practiker) και ψεκασε με λιποκαθαριστικο κουζινας με προσοχη ομως να μην ψεκασεις καλωδια,μοτερ κτλ

η καμιναδα αν δεν εχει διαρροη αερα μεσα στο δωματιο δεν εχει προβλημα

μπορεις να την κολλησεις-στεγανοποιησεις με https://www.skroutz.gr/c/653/auokollites-tainies.html?keyphrase=ταινιες+αλουμινιου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, georgeγ είπε

τι να ρισκαρεις?θελεις να λυσεις τα ανεμιστηρακια,να τα βουτηξεις σε καθαριστικο για να καθαρισουν?

μπαααα δεν το βλεπω να ξαναδουλεψουν μετα

Μιας και ανοιχτηκε το θεμα εχω και γω προβλημα με τα μεταλλικα φιλτρα.. Εχω κανει προσπαθειες με καυτα νερα και διαφορα απορρυπαντικα αλλα εχουν κλεισει οι τρυπες απο το τηγανελαιο..!  Προφανως θα θελει καποιο χημικο αλλα τι????

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε

Μιας και ανοιχτηκε το θεμα εχω και γω προβλημα με τα μεταλλικα φιλτρα.. Εχω κανει προσπαθειες με καυτα νερα και διαφορα απορρυπαντικα αλλα εχουν κλεισει η τρυπες απο το τηγανελαιο..!  Προφανως θα θελει καποιο χημικο αλλα τι????

λιποκαθαριστη κουζινας

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gia_nnis είπε

super market?

ναι σου εγραψα κατι light απλο

αλλιως υπαρχουν και αλλα προιοντα λιποκαθαριστικα πιο ισχυρα δραστικα που κυκλοφορουν σε καταστηματα με εργαλεια κτλ για πιο επαγγελματικη χρηση

Δημοσ.

δεν κανουν δουλεια στο παλιο κολλημενο λιπος ,που εγινε σαν υγρο πλαστικο.ειδικα τις σιτες,μονο με πλυστικο  θα τις καθαρισεις.αν εχεις προσβαση και σε πλυστικο με ζεστο νερο,ακομη καλυτερα.πριν δοκιμασεις με πλυστικο κρυου νερου,βρασε νερο σε εναν βραστηρα και ριξε σιγα σιγα σε μια σιτα,για να μαλακωσει το λιπος..μολις μαλακωσει,σαρωσε με το πλυστικο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, georgeγ said:

η καμιναδα αν δεν εχει διαρροη αερα μεσα στο δωματιο δεν εχει προβλημα

μπορεις να την κολλησεις-στεγανοποιησεις με https://www.skroutz.gr/c/653/auokollites-tainies.html?keyphrase=ταινιες+αλουμινιου

Δεν εχει τρυπησει σε καποιο σημειο η καμιναδα, απλα εκει που κουμπωνει στον απορροφητηρα φαινεται να ειναι λιγο χαλαρη, θα προσπαθησω για στεγανοποιηση. Αν και νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

Με τα αλλα δεν θα ασχοληθω καθολου, μη κανω καμια ζημια! Ολη αυτη η μαυριλα ειναι απο τα καμενα λαδια;

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpaso1 είπε

Δεν εχει τρυπησει σε καποιο σημειο η καμιναδα, απλα εκει που κουμπωνει στον απορροφητηρα φαινεται να ειναι λιγο χαλαρη, θα προσπαθησω για στεγανοποιηση.

Ναι το κατάλαβα..με αλουμινοταινια στεγανοποιουνται

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekparot είπε

Στο πλυντήριο πιατων δεν μπαίνουν; Πιστεύω εκεί θα καθαριστούν καλά.

Οι μεταλλικές σίτες, είναι αλουμινίου, οπότε μπαίνουν πλυντήριο, αρκεί να χωράνε.

Εγώ τις μεταλλικές σίτες τις πλένω με σόδα φαγητού.

Γεμίζω τον νεροχύτη με καυτό νερό, διαλύω ένα φλυτζάνι σόδα φαγητού και μια κουταλιά απορρυπαντικό πιάτων, τις βουτάω και τα λίπη φεύγουν αμέσως.

Χρησιμοποιώ και ένα βουρτσάκι αυτό για τα πιάτα για να σιγουρευτώ ότι θα φύγουν και όσα λίπη είναι χωμένα ενδιάμεσα, τα ξεπλένω με άφθονο νερό και γίνονται σαν καινούργια.

Και στο πλυντήριο πιάτων μπορείς αντί για απορρυπαντικό να βάλεις σόδα φαγητού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...