xrist0s4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχω σχεδόν τον ιδιο...Κατέβασα την ασφάλεια τον ξεβιδωσα,τον ξεσυνδεσα κ τον έβγαλα στην αυλη για να έχω την απλά μου.Ειχε λίπη παντού,όχι μόνο στους μυλους..Βρήκα λοιπόν ένα καθαριστικο που είναι και για καλοδιωσεις https://www.xristoueshop.gr/sprei-wd-40-katharismoy-hlektrikwn-epafwn-contact-cleaner-2kefales-smart-straw-400ml.html και με υπομονή τον έκανα καινούριο.Οι μύλοι βγαίνουν ξεβιδωνοντας τα στρογγυλά καπάκια (προστατευτικά)Και από μεσαία τη μεσαία βίδα. Εβαλα κ τις εσωτερικές λάμπες λεντ,για τα φίλτρα έχει πολλά βίντεο κ πολλές λυσεις. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από xrist0s4
xrist0s4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Ninikar είπε Παρε αυτοhttps://bbq.gr/katharistiko-psistarias-glean και θα με θυμηθεις απιστευτο υγρο το μονο που καθαριζει οτι λεει και τα φιλτρα φυσικα . Αν βάλει αυτό στο εσωτερικό κ πάει σε καλώδια άστα βραστά..Σε πλαστικά κ μεταλλικά μέρη ναι.
papoys1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, elpaso1 είπε Δεν εχει τρυπησει σε καποιο σημειο η καμιναδα, απλα εκει που κουμπωνει στον απορροφητηρα φαινεται να ειναι λιγο χαλαρη, θα προσπαθησω για στεγανοποιηση. Αν και νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Με τα αλλα δεν θα ασχοληθω καθολου, μη κανω καμια ζημια! Ολη αυτη η μαυριλα ειναι απο τα καμενα λαδια; Εάν η καμινάδα που έρχεται απέξω κουμπώνει εξωτερικά στην υποδοχή του απορροφητήρα δεν έχεις πρόβλημα. Και εμένα στο σημείο αυτό η πλαστική σωλήνα που έρχεται απέξω είναι λίγο πιο χαλαρή αλλά δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ώστε να κάθομαι να παιδεύουμε τε ταινίες. Πρόσφατα άλλαξα απορροφητήρα γιατί ο παλιός τα έπαιξε και είδα ότι και ο παλαιός ήταν λίγο χαλαρός στο συγκεκριμένο σημείο.Όχι μεγάλο κενό απλά δεν μπαίνει σφιχτά. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από papoys1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα