Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γνωστή προσφορά  της καρτοκινητής  Q επανήλθε

1Gb κάθε μήνα για 8 μήνες με 8 Ευρώ. (πρέπει να υπάρχουν στο λογαριασμό γιατί αφαιρούνται άπαξ για να ενεργοποιηθεί η προσφορά)

Ενεργοποίηση στέλνοντας το λεκτικό 8G με δωρεάν SMS στον αριθμό 12000 

Επεξ/σία από prometheas
  • Thanks 13
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς δεν ξέρει. Υποθέτω οτι στην Wind θα έχουν ένα  συγκεκριμένο στόχο αναμενόμενων ενεργοποιήσεων,  όταν τον πιάσουν θα  κλείσουν την προσφορά  και πιθανότατα θα την ενεργοποιήσουν πάλι σε 2-3 μήνες.

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όποιος θέλει ας το κάνει άμεσα γιατί δεν ξέρουμε πότε θα λήξει. Η προηγούμενη που είχα ενεργοποιήσει ήταν τον Φλεβάρη αλλά δεν θυμάμαι αν υπήρξε και άλλη ενδιάμεση. Την προηγούμενη βδομάδα μου έληξε και περίμενα ποτέ θα μπει η επόμενη, αφού συνήθως την προσφέρουν κάθε 8 μήνες χοντρικά. Οπότε μέρα παρά μέρα δοκίμαζα και σήμερα το πρωί ενεργοποιήθηκε, εννοείται χωρίς καποιο sms ενήμερωσης. Γι'αυτό και προτείνω σε όποιον ενδιαφέρεται να το κάνει άμεσα χωρίς να περιμένει καποιο sms. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο φτηνότερος τρόπος να αποκτήσεις νούμερο q είναι από κατάστημα και ποσό κοστίζει; Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης ανα ημέρα;

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ.

Βέβαια αυτό το "1Gb για 8 μήνες με 8 Ευρώ" είναι λίγο παραπλανητικό κατά την γνώμη μου.
Θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται ότι πρέπει να "ταΐζουν" την κάρτα κάθε δίμηνο αλλιώς δεν θα πιστώνονται τα GB της προσφοράς που ΗΔΗ έχουν προπληρώσει.
Δηλαδή έχουμε 10€ συν τουλάχιστον 3 επόμενες ανανεώσεις των 5€.
Σύνολο 25€ για τα 8GB.
Δεν μοιάζει και τόσο "ελκυστικό" τώρα...😋

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, runner69 είπε

Αν λάβει κάποιος το μήνυμα, ας ενημερώσει μέχρι πότε μπορεί να ενεργοποιησει την προσφορα.

Δεν χρειάζεται μήνυμα, η προσφορά ισχύει για όποιον έχει 8 Ευρώ στο υπόλοιπό του...

24 λεπτά πριν, di maria kun είπε

συγνωμη λιγο χαθηκα αναφερετε την wind γιατι ειναι ιδιος παροχος??εγω εχω wind σε wind ισχυει??

Ίδιος πάροχος είναι απλά η Q είναι ένα "διαφορετικό" προϊόν. Η προσφορά δεν ισχύει σε f2g.

51 λεπτά πριν, Tempor είπε

Να παω απλως σε καταστημα wind για να παρω καρτα ή υπαρχει καλυτερος τροπος;

Νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω Online ανανέωσης από την εφορμογή της Q είτε κατευθείαν από το smartphone ή από 

https://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/online-ananeosi/

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Δημοσ.

Συνηθως σε καποιους ερχεται με μηνυμα,και εχει σημασια να δουμε αν αναφερεται συγκεκριμενη ημερομηνια ληξης. Στην εξυπηρετηση ειναι "ολοι απασχολημενοι" ασε που συνηθως ρωτανε επιμονως αν "μας ηρθε καποιο μηνυμα".

26 λεπτά πριν, di maria kun είπε

συγνωμη λιγο χαθηκα αναφερετε την wind γιατι ειναι ιδιος παροχος??εγω εχω wind σε wind ισχυει??

η προσφορα ισχυει μονο για το πακετο καρτοκινητης q card, το οποιο ανηκει στην wind. Αν εχεις συμβολαιο,ή καρτοκινητο free2go οχι,δεν ισχυει για σενα.

32 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Βέβαια αυτό το "1Gb για 8 μήνες με 8 Ευρώ" είναι λίγο παραπλανητικό κατά την γνώμη μου.
Θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται ότι πρέπει να "ταΐζουν" την κάρτα κάθε δίμηνο αλλιώς δεν θα πιστώνονται τα GB της προσφοράς που ΗΔΗ έχουν προπληρώσει.
Δηλαδή έχουμε 10€ συν τουλάχιστον 3 επόμενες ανανεώσεις των 5€.
Σύνολο 25€ για τα 8GB.
Δεν μοιάζει και τόσο "ελκυστικό" τώρα...😋

σωστο,προφανως δεν συμφερει αν θες να χρησιμοποιεις την σιμ μονο γι'αυτη την προσφορα. Αν την χρησιμοποιείς και για ομιλία τοτε συμφερει,γιατι ουτως ή αλλως θα εβαζες τα 5 ευρω (online) το διμηνο.

*Σε καταστημα ή απο περιπτερο η ελαχιστη αξια ανανεωσης ειναι 10€.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...